Komentari

microbluesparkle.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Kao da je važno...

    joj istina živa,ne možeš uvijek biti "dobrica".ja na to gledam ovako:dobra sam ti dok me ne diraš,dok mi ne napraviš nešto loše i dok te cijenim.Ako nije tako,onda neću glumiti budalu i sestru milosrdnicu nego ćeš čuti što te ide.Znam biti opaka,previše,pogotovo kada sam živčana.Priznajem to,što ću,to je dio moje osobnosti.Samo ljudi te krivo shvate!Vide me tako surovu pa niti ne mogu zamisliti da imam neku drugu stranu koja nije takva.A što ću im ja? Jer ja uvijek kažem:jedno je biti dobar,milosrdan i velikodušan,a jedno biti budala.Ja ono prvo rezerviram za one koji to zaslužuju i kojima je potrebno.Budalu ne želim glumiti ;-)) Pozdrav!

    avatar

    13.06.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • vedjak

    kaodajevazno ->Mislim da postupaš ispravno, u skladu s onim što trenutno jesi, ali kao što naslov posta kaže, to nije lagan put. Zahvaljujem na komentaru i najsrdačnije Te pozdravljam!

    avatar

    13.06.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • bezbroj pitanja

    većina takvo milosrđe ne vide kao nešto dobro. moja iskustva na tom polu su jako loša. što sam više popuštala pretvarala sam se u ludu koju je većina iskorištavala na svoj način. s vremenom te pretvore u sporednu stvar, zanemare tvoje potrebe i niko ne zna da si živ dok to na sav glas ne uzvikneš. agresivnost nije potrebna, ali jasno skretanje pažnje na probleme, jest, pa makar time i nekoga povrijedili. zaključila sam da previše dobrote gomila nezadovoljstvo koje mora jednom van. lijep pozdrav :-)

    avatar

    13.06.2006. (23:44)    -   -   -   -  

  • vedjak

    pitalica7--->Ako nam "previše dobrote" gomila nezadovoljstvo, onda znači da nešto krivo radimo i vjerojatno je to odraz naše slabosti. Trebamo se zapitati, sagledavamo li stvarnost ili se zavaravamo i nastojimo dobrotom, milošću i ljubavlju govoriti nekome tko taj jezik ne razumije...U svakom slučaju, potrebno je jasno skretanje pažnje na probleme koji postoje i to ljudima za koje znamo da će takav pristup prihvatiti, tu se u potpunosti slažem, no nekad je potrebno i ludim se napraviti, jer drugog izlaza nema.

    avatar

    14.06.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • POGLED U NEBO

    "Kad bi moj pristup u osnovi bio miroljubiv i prijateljski, iskusio bih ponekad sukobe s ljudima koji su moju miroljubivost i neagresivnost tumačili kao slabost i nastojali na taj način steći prednost." Ziva istina. Mjesanka sam i pravo ime mi je Li An. I zivim u Hrvatska dosta godina. lijepa noc.

    avatar

    14.06.2006. (00:51)    -   -   -   -  

  • bezbroj pitanja

    pozdrav svim dobricama i lijep dan želim..:)...pusa

    avatar

    14.06.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pozdrav prijatelju, boro

    avatar

    14.06.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • Irida

    milosrđe nikoga ne bi trebalo spriječiti da povuče granice i kaže NE i DOSTA kad situacija to zahtijeva.......pusa prijatelju! irida

    avatar

    15.06.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • sunfire

    treba znati reći NE, a ne biti grub... ostavljam pozdrav i dobar dan želim :)

    avatar

    15.06.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dragi moj prijatelju...teško je nekad uvijek biti pristojan i dobar. To je težak put do pravog cilja. Ja osobno, uvijek prvo nastojim biti takva, dakle miroljubiva i dobronamjerna...međutim, moram priznati da u određenim trenucima jednostavno se ne mogu suzdržati i planem. Ali ujedno sam primijetila...da ako neka se neka osoba koristi onim težim putetm (biti pristojna i dobronamjerna), zna to često uroditi plodom. Dakle, ipak je to taj najbolji put, bez obzira na sve nedaće na takvom putu....prema pravom cilju. Topl pozdrav, šećeru....cmokkkkk.

    avatar

    15.06.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • Antibarbarus

    Prijateljski pozdrav! Osobno u međuljudskim odnosima više polažem na poštovanje nego na dobrotu. Svoj kapacitet dobrote (a on je kod svakog čovjeka ograničen ma koliko se velik i neiscrpan možda činio) čuvam prvenstveno za ljude za koje držim da zaslužuju da prema njima budem dobar. Kako bi je za njih imao što više. Oni drugi, od dobrote mi često ponešto ukradu. Kradljivce može opravdati samo krađa iz egzistencijalne nevolje, u situaciji biti ili ne biti, kada se radi o zadovoljavanju najelementarnijih potreba. Jasno da mi u takvim slučajevima nije žao ako mi nešto dobrote bude ukradeno.

    avatar

    15.06.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • erin

    Krasno dragi Vedrane. Istinito.
    "Jednom kada zaista razvijete duhovnost, surov i nemilosrdan postupak prema drugima, više će povrijediti vas nego njih. To je negativna strana puta koji ste odabrali. Ne brinite, nagrada je vrijedna truda."
    ovo sam davno iskusila. U pravu si! I te kako je vrijedilo truda. Pozdavljam Te Pusa za tebe i dragu Natašu..;))

    avatar

    15.06.2006. (14:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...