Komentari

4815162342.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Sweetyina brbljaonica

  e,obožavam tvoj bloggach!!!ko i izgubljene!!!ki$$!!!savrsen je!!!

  avatar

  28.06.2006. (14:22)    -   -   -   -  

 • Sweetyina brbljaonica

  e sorry,al mislim da ce ti bas kate i sawyer bit zajedno,sjeti se samo zadnje epizode prosle sezone...a i sawyer joj nekak bolje paše...oni ce ti bit zajedno...KI$$...Kak se dođe do skate stranice?

  avatar

  28.06.2006. (14:26)    -   -   -   -  

 • Sweetyina brbljaonica

  e kaj točno predstavljaju ti brojevi???KI$$!!!

  avatar

  28.06.2006. (19:23)    -   -   -   -  

 • Evil man

  Ej požudna A.K.A.lostie danas sam pročita u slobodnoj da će najveća svjetska industrija igračaka McFarlane Toys proizvest seriju igračaka likova iz serije IZGUBLJENI i da će u prodavaonice doć krajem ove godine.Prodavat će se šest likova:JACK,KATE,HURLEY(ha-ha debeljko)LOCKE,CHARLIE i SHANNON?Moje pitanje je zašto nema SAWYERA ako pre dobro glumi?Ti ovo već sigurno znaš ali eto sažalia sam ti se jer te skoro više niko ne posjećuje na tvom dosadnom blogu,sam se zekam!!!!!!!!!!!!!!!

  avatar

  29.06.2006. (16:24)    -   -   -   -  

 • Rozalio Ferri

  da evil man!!!slazem se stobom,on je najbolji u setriji!!!perjebeno glumi i preeeezgodan je!!!SAVRSEN!!!

  avatar

  29.06.2006. (22:01)    -   -   -   -  

 • 4 8 15 16 23 42

  $weety, zbog svojih komentra si zaslužila dospit na fan club listu. ne znam čemu brojevi služe. oni ih trebaju (valjda) ukucavat u neki prastari kompjuter svako 108 minuti.u pretprošloj epizodi locke nije uspia upisat brojeve prije nego šta je 108 minuti isteklo pa su se na onom brojaču pojavili neki znakovi na crevenoj podlozi. ti znakovi (ima ih 5) predstavljaju postaje dharme na otoku. a za onu izjavu da će sawyer i kate bit zajedno samo mogu reć da pogledaš 19. epizodu koja se zove S.O.S. ako želiš doć do neke stranice skate stranice otiđa na abc.com pa na vrhu ti piše shows-odaberi to pa klikni lost. onda ćeš doć na official lost stranicu. tu uđi na forume (boards),odaberi srednju sliku pa potraži "skate F.R.E.C.K.L.E.S. SHIP THREAD" ILI TAKO NEŠTO. to ti je nekako najoriginalnije. ne znam zašto nema sawyera, ali će vjerovatno njega napravit isto. ja imam sliku CHARLIE lutke: charlie sidi na olupini i piše LATE na ruci. a kate su napravili po onoj epizodi iz prve sezone "born to run" u kojoj se otkrio dio kateine misteriozne prošlosti. kate sidi i u rukama ima aviončić.

  avatar

  02.07.2006. (16:20)    -   -   -   -  

 • Sweetyina brbljaonica

  ajme!!!zakon!!!tak sam happy!!!thanks!!!19 epizodu ove sezone???e thanks za skate jer mi je sawyer prezgodan!!!aj mi reci kaj je u toj sos epizodi!!!PLEASE!!!di si našla slike ih lutkica???e jel locke negativac???e stvarno Thanks!!!naravno,redovito sam na tvom blogu!!!Velika KI$$!!!

  avatar

  02.07.2006. (19:56)    -   -   -   -  

 • 4 8 15 16 23 42

  U epizodi S.O.S. će ti Jack pitat Kate da li želi ić s njim tražit Michaela (ja moram priznat da nisam ni primjetila da ga nema već nekih 6-7 epizoda) i ona će (naravno) pristat. Na putu će završit u zamci francuskinje, u onoj mreži sličnoj onoj u koju je zarobila "Henryja Galea". U toj mreži će bit u "nezgodnom" položaju: veoma blizu jedno drugom i kada pištoljem propucaju konop s kojeg visi ta mreža past će u također "nezgodnom" položaju (kate je gore). Onda će kad padne noć sidit kraj neke vatre i Kate će reć "Jack, I'm sorry I kissed you" onda će uslijedit 5 sekundi šutnje nakon koje će Jack reć "I'm not" onda će opet uslijedit šutnja pa će onda na njih nabasat Michael (DOH!!!). Vidila sam samo sliku Charlie lutke i stvarno je super (najviše se ljudi predbilježilo za njegovu lutku). Ne znam to za Lockea. Ako oćeš znam (donekle) kako sezona završava, ali samo jednu informaciju. P.S. primjetila sam da iako smo na suprotnim stranam (mislim što se jate-skate stvari tiče) uopće se ne svađamo oko toga. to mi je drago. i samo želim reć da iako navijam za jate sawyer je super zgodan i smišan i sve. iman dosta njegovih sexy slika pa ću ih skoro sve stavit na blog. neke sam stavila na prošli ili pretprošli post. see ya

  avatar

  04.07.2006. (18:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...