Komentari

saanjaa.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • 1971

    Sve su to ljudi. Često samo ljudi koji su u vrijeme vlastite edukativne i životne orijentacije u glavi imali samo zbrku i trenutnu ufuranost, kao što to često u tim godinama biva.

    avatar

    10.06.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • 1971

    Eh, da... I sviđa mi se violončelo. :))))

    avatar

    10.06.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • kratke...

    očito je časna svijetli uzor onom plemenitom soju zvanom inkvizitori, po kojem se navedena ustanova (crkva) proslavila još u dalekoj prošlosti. naravno, sve u ime ljubavi, tolerancije i mira u svijetu :)

    avatar

    11.06.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    općenito mislim da si crkva uzima prevelike ovlasti u svim sferama života i petlja se tamo gdje ne treba...prvenstveno u školu,ja smatram da vjeronauku nije mjesto u školi nego u crkvi pa tko voli nek izvoli,a ne da mi dijete maltretira neka nadobudna vjeroučiteljica...a to u crkvi,sjećam se prve pričesti i onih njihovih obveznih dolazaka tijekom čitave godine jednom tjedno-užas,ako je koji put izostala bile su to drame od strane časne i prijetna da se neće moći pričestiti-toliko o toleranciji koje nema

    avatar

    11.06.2006. (10:14)    -   -   -   -  

  • Dzurkov

    ma koja crkva, kakve su to teme..
    ja sam bio na misi zadnji put na svojoj krizmi
    tu i tamo za koji uskrs al više nisam nego što jesam u crkvi..

    avatar

    13.06.2006. (08:12)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    nema to veze s crkvom. to ima veze s njom. Zlato, pozdrav:)

    avatar

    13.06.2006. (18:13)    -   -   -   -  

  • bubuleje

    Ono pozitivno što je napravila komunistička vlast Josipa Broza, a to je odvajanje crkve od države, upropašteno je za čas, jer je tako najlakše moglo da se manipuliše masama, odnosno da se prave "vekovni neprijatelji".

    avatar

    15.06.2006. (09:11)    -   -   -   -  

  • Kasiopeja

    IIIIIiiiiiiii, kaj smo mi išle u istu crkvu?? :) Imam i ja jednu takvu, isto je debela... Ja sam obožavala pjevat u zboru i vjeruj mi, imam sluha (dosad sam već imala puno nastupa, i svi su očarani-znam da zvuči umišljeno, ali kad je tako!), a ona je za soliste uvijek odabrala dvije najslađe plavušice iz mog razreda i jednu brinetu (jer je išla u muzičku) i uvijek sam bila full ljubomorna jer imam više sluha od njih 3 zajedno ( i u nadi da će me stavit pjevat sam naučila taj psalam koji su one pjevale napamet :) )! I uvijeka nas je tlačila i isto je bilo sranja ak nisi bio redovit na pjevanju i misi (jednom sam bila s temperaturom 39!). Al sad kad sam starija, više ne idem u tu crkvu, jer me full razočarala, počevši od te časne, do župnika, koji nije htio krstit mog buraza jer nam starci nisu vjenčani u crkvi. Mislim, kakve veze to ima, ako mi starci žele da dijete bude odgajano u kršćanskom duhu?! Šta nije Isus rekao: "Pustite dječicu da dolaze k meni" ?

    avatar

    16.06.2006. (15:52)    -   -   -   -  

  • silmarien

    ma koja tolerancija....to više ne postoji....nažalost!

    avatar

    17.06.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...