Komentari

bralina.blog.hr

Dodaj komentar (52)

Marketing


  • Kašeta

    vera vera koja si ti ulizica :)))... gospe ti koja je to misa bila??? baš se ne sićan nikako, sićan se onih ovaca :))) ma moran pitat Najdražu ona je to tada itala u đuboksić....e i fala na usmjerenju ka klapama, jedva čekan doć doma i prošvrljat po onih tristapedest klapskih!

    avatar

    09.06.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ma ka da si me pitala: HVALA!!!! moj galebeeeeee...... hvala hvala hvala!!!

    avatar

    09.06.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • Vinci

    hmmmm...dvoumim se između "Zbog tebe sam vino pio" od svevremenskog Šerifa Konjevića i Azrinog "Ravno do dna". znaš šta? daj mi sad ovaj potonji uradak, a prvi prijedlog ću sačuvat za neku drugu zgodu ;)))

    avatar

    09.06.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Ma se u te pesme ne razmem onak kak ono ko kaj i zakaj peva, al mi lepo poslušati lepu pesmu i melodiju. A ko je piva, pa lipo mu bilo.

    avatar

    09.06.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • Helix

    Ajme dugo me nema (ma tu sam ja, al" mi druge neke bube kroz glavu prolijeću), ovo ti je krasno, a ja se ne mogu želju sjetit. Nema veze, naći ću štogod za sebe i među ovima. Za početak "što te nema".

    avatar

    09.06.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • borut

    ma iz tebe vrcaju ideje. Kapelini su ti dobri (volila bih vise vidit face tko, sta i kako nosi)
    a dju-boks ti je za pet. imam puno lipih stvari za pricat. kad se sredim sama sa sobom i utiscima dobices "izvijesce". Jucer sam bila na raftingu i na divljoj voznji za traktoronima, pa sam znam da sam ziva, sve kosti i svaki gram tila mojega me boli.

    avatar

    09.06.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • lanterna

    nema na cemu! kako da se ja domognem tog albuma?

    avatar

    09.06.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Htjela Ti tamo za STO TE NEMA još nešto lijepo upisati, ali ne ide... ali eto, od srca Ti hvala! :)))

    avatar

    09.06.2006. (18:49)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Kašeta, ma super-ideja, i super-izbor... I još neka znaš da njegujem duboku u sebi uvjerenje da su dalmatinske one slatke narodne i sevdalinke srodne, kao da su sestre rođene... Sevdah & Jubav, tek melodije, glazbene raelizacije su drugačije, kao dvije sestre, jedne plave i druge crne kose, recimo... i u zadnje vrijeme baš mi ležu, pašu, rado ih slušam... Da, imam jednu želju, ako može, mooolim Te "ZA VSAKU DOBRU RIJEČ... OD SVEG TI SRCA HVALA!" Dragutina Domjanovica! :))) A Tebi unaprijed već hvala i justo srdačni Ti voooZdrić moj i prijatnu večer Ti želim! :)))

    avatar

    09.06.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • borut

    Izvjesce te ceka kod Peske!

    avatar

    09.06.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    uf evo i mene da odogovorin svima:

    zmanynisan našla ni kod sebe ni na netu da ima od klapa ona "Tija bi te zaboravit" :(
    julier nema na čemu :)
    Da_Vincitebe čekaju obadvije, Azru san imala u sebe ma di nađe onega Šerifa gospe ti, jedva iznašla :))) hehehe, za takve "specijalne" trenutke iman, zlu ne tribalo, i kratki audo-clip
    Mladenetvoju skromnost moran nagradit samo dok razmislin koja bi bila onako za tebe:)
    Helixpa stvarno di si ti ŠTO TE NEMA ??? baš si prikladnu pismu odabrala :)))
    lanterna pa dignen sve pisme u đuboksić a ti ih skineš!
    Švabicedraga, za tebe iman tužan odogovor-ma niman ti onu pismu ZA VSAKU DOBRU REČ (ili Fala), evo do sad san guglala po netu i ne mogu virovat da baš niko nigdje u cilome svitu nima , ma i ja bi je volila imati...ako ovo čito neko ko ima molin neka se javi radi dogovora!
    Vesnamila moja tvoje izvješće me baš iznenadilo, ja mislila koji sad belaj (ajde dobro ono za razasute kosti po raftingu-usput, blago ti se i ja bi malo razdrmala kosti, taj rafting sanjan 30 godina i još ništa od njega)kad ono radosna objava sinovog vinčanja!!! pusti sad priču da je to po tebi prebrzo, znaš da tu nima pravila, možemo samo poželit sriću i pomoć kol'ko moremo...eeee, za tebe isto iman u pripremi jedan mali video clip ali to tek prid vinčanje :)

    i tako svitu moj, nije ovo kraj želja, kako van šta padne na pamet samo javljajte...baš se dobro zabavljam

    avatar

    10.06.2006. (02:30)    -   -   -   -  

  • ocean

    More li za me "Alles gut" TBF? Fala lipa i pozdrav o mene i mame :)

    avatar

    10.06.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Mislila si i na mene!!!! Hvala, draga! Često si pustim svoju pjesmu, imam je na hardu, verzija s jednog njenog koncerta za Karla. Poslušala sam i verziju u suradnji s Flyerom. Joooj, groozno. Evo, slušam tvoj poklon, navila do daske, nek se čuje u cijeloj mojoj kali! Hvala, hvala, hvala! ...Joj, iskopala si i Jadranku Stojaković! Majstorice!!!

    avatar

    10.06.2006. (20:05)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    1.ka prvo,moran se javno zafalit drugarici zmanicina pomoći oko pronalaženja klapske verzije Tija bi te zaboravit, doduše u mene postoji u ženskoj verziji -ha,ženske suze o razmetnom dragom su vjerodostojnije ;)...stivala san je u đuboks
    2. ka drugo, draga Lanternadigla san ti još jednu pismu sa novog Đibinog albuma pa mo'š skinit ka i druge ča će pomalo nadolazit
    3. za najmlađeg blogerašaOceanasan od jedne želje ostvarila tri na istu temu-tekst,muzika i video-zaslužia je, idite vidit ča je dite lipi post napravia - ovo je namjerna reklama, pa šta :))))

    avatar

    11.06.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • Helix

    Jesi li kad si ono rekla da će "moja mater" uživat mislila na "tila bi te zaboravit"? Mater trenutno ne more čut, al zato ja uživan. Koliko sam je puta pjevala, doduše ne "službeno" nego onako - za dušu. A to je puno, puno lipše. I srcu draže. Tu sam, pišem neko čudo za koje imam rok (koji mi se opasno bliži). Javit ću se, stavit ću pokoju sličicu s Kamenjaka, ispričat nešto što sam obećala. U međuvremenu puno vas pozdravljam i zahvaljujem što me ne zaboravljate. Suze mi mamite, da znate. (ali ni ja vas ne zaboravljam i sve vas volim!!)

    avatar

    11.06.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    iuvenes dum sumus :)

    avatar

    11.06.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • slaven178

    a večeras će moja ribica biti zlatna :-)))

    avatar

    11.06.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • Helix

    MISA CRIOLLA !!!! Znaš li ti što mi činiš? Ja se nisam mogla sjetiti, a ti onako usput "mislim da će ti ovo biti skroz po guštu." A zašto se ja tu krijem iza nekakvog nadimka kad si mi ti drito u dušu zavirila i pročitala je ko jumbo plakat na autoputu.
    Kaše moja, imam ja tu misu već godinama i pjevam onu gloriju i kad sam tužna i kad sam sretna. Ali ni jedna me još nije obradovala kao ova tvoja, ma kako si samo znala (mora da si neke veze potegnula dok si bila u Zadru) Hvala ti draga prijateljice od sveg srca!
    A sad plačem ko kiša, bit će večeras u vijestima, znaš da se ja lako rasplačem.

    avatar

    12.06.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • Vinci

    hahaha...nisi normalna! ne mogu vjerovat da si na netu pronašla tog Šerifa. bio sam uvjeren da je to nemoguća misija, ali eto nažalost nije ni web što je nekad bio! svaka čast na trudu ;)

    avatar

    13.06.2006. (07:36)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Draga Kašeta, kao prvo mnooogo, mnogo Ti hvala na trudu, mogu zamisliti kako si se googlajući mučila, jer znam da je skoro nemoguće, barem besplatno još nigdje nisam je mogla naći... ali, kao što i sama veliš, možda ima netko među Tvojim mčitateljima i tu malu, ali doista lijepu pismu... (bila bih mu doista zahvalna!) Želim Ti lijep i prijatan dan, topao i sunčani barem kao danas u Švabiji! Justo srdačni Ti voooZdrić moj... a večeras držit ću Vam fige, bilo bi lijepo da pobijedi Vaša ekipa! :))))

    avatar

    13.06.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    vidi ove gori, jel' to zagrijavanje za večeras :)))

    avatar

    13.06.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • Svantevid

    Pozdrav! Našla si me s onom "Bila je tako lijepa". Imam taj mp3 (ne pamtim je iz vremena kad je bila aktualni hit) ali je svevremena, jer je lijepa. No čini mi se da je to prepjev?

    avatar

    13.06.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    dragi svantevid, znan ja da ti prepoznaješ lipotu samo kad vidin tvoje slike, a lipota je bezvremenski pojam...u to vrime kad je Dragan Stojnić piva ovu pismu, dakle šezdesete godine prošlog vika, bilo je uobičajeno da se mnoge strane pisme prevode (da ceo svet razume-haha) pa je stvarno moguće da je i ova, ja ne znan osobno...inače D.Stojinić je bia pravi gospodin još u ta davna vrimena, prava francuska škola i piva je mnoge lipe šansone šarmirajući žene divnin glason i đentlmenskin ponašanjen...pozdrav i tebi i fala ča si se javia :)

    avatar

    13.06.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • Svantevid

    E baš lijepo da smo se konačno ti i ja posjetili (a pratimo se već odavno ;). Ma htio bih pohvalit tvoj entuzijazam i vedri promicljivi duh! Samo nas nastavi darivati njime u nedogled :)))

    avatar

    13.06.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    POSLIDNJE IZVJEŠĆE ZA DANAS:
    PRVO POLUVRIME od ovega dana u Splitu- VODI PLJUSAK!!!

    sveti Ante, molin te, učini mi jednu, ma samo jednu graciju- neka i večeras bude pljusak!

    avatar

    13.06.2006. (14:47)    -   -   -   -  

učitavam...