Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Samohrani student

    Gledao sam taj film prije i onda ponovno veeeoma detaljno kada sam radio maturalnu o njima. Ah, srce mi se slama dok se sjetim. Ne znam, oni su preteški ljudima.. mahom. Od moje generacije u gimnaziji ja sam bio jedini zaluđeni floydovac.. drugi bi znali WYWH i gotovo.. i another brick in the wall 2, naravno.. Jesi li gledao More? Recimo, to mi je totalno bezveze film, iako su pjesme bogovske, zbog onog efekta usporenog.. bolesno. Moraš imati konjske živce pa čak i ako si navikao satima islušavati atom heart mother da uhvatiš baš svaki zvuk.. :)

    avatar

    08.06.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • Anarhija..? hm**'? na sta ljudi pomisle kad cuju anarhija....
    ANARHIJI NE ---- veliko NE.... Karl Marx

    avatar

    09.06.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • anarhija weekly

    svijet se definitivno promijenio u tih 30 godina i potpuno mi je razumljivo da danas "gimnazijalci" ne slušaju takvu glazbu.. slušati nešto samo zbog toga što je nametnuto kao "obvezna lektira" nikad mi nije imalo smisla. Ajde Aristone stavi maturalni rad na blog...

    avatar

    09.06.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • šljivošljiHAC

    Ma PF je bez mašte...........

    avatar

    10.06.2006. (17:40)    -   -   -   -  

  • Sprdancija,zejebancija i drugo

    Dobra slika.Pozdrav!!!

    avatar

    11.06.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • Schmyser

    Heh, napokon i da ja dođem na svoje :-). U srednjoj sam doslovno ludio za Floydima, a i danas su mi jedan od najdražih bendova. A Pompei... To svakako treba pogledat. Ništa u meni ne podiže takvu jezu dok Gilmour i Wright zajedno pjevaju Echoes, jedina pjesma u kojoj zajedno pjevaju (npr. u pjesmi Time i Us and them isto pjevaju, ali izmjenjuju glasove). Neponovljivo! Ipak, mislim da je najbolji dio za vrijeme pjesme A Saurceful of secrets. Gilmour sjedi i lomi onu gitaru, a Waters divlja po onom gongu... Tko to nije vidio, ne može reći da je živio ;-). Po meni, zlatno doba Pink Floyda je baš počelo s Pompeima (dakle, negdje s Meddle albumom) i trajalo negdje do Animlas albuma (koji je, usput, vjerovatno najpotcjenjeniji). Možda zbog toga što je Gilmour tada bio najutjecajniji u stvaranju glazbe, a i ostali nisu puno zaostajali. Mislim da su baš s pjesmom Echoes (kada su prihvatili Gilmourove ideje) Floydi postali možda najbolja rock grupa ikada... Uf dosta mog drobljenja, takvi smo mi fanatici :-). Eto, super post, slušajte Floyde!!!

    avatar

    12.06.2006. (13:03)    -   -   -   -  

  • alkosir696

    a ima ti jos skrivenih anarhista po hrvatskoj...
    al ne fejkera...samo se trebaju potrudit malo...
    neznam sto sam htio rec....vjerojatno nes glupo..ni bitno ko jebe misli...

    avatar

    24.06.2006. (20:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...