Komentari

debelamama.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • JaMama

  ajme oduševila si me ovim postom. ja ti jako često uočavam te iste face po raznim talk šovovima. Mislila sam o njima napisati post, ali mi je sad drago da nisam jer si ti to tako dobro obradila!
  Sve je počelo sa jednim mlađahnim likom koji je bio u publici Željke Ogreste iz emisije u emisiju i to na istoj stolici. Mislila sam se da joj je neki bratić ili slično. Eto ti sad tog lika u Sanji non stop. Tamo je čak dva puta nešto i rekao. Uz njega, prepoznajem još mnoge, ali mi ovaj nekako ide na živce strašno..
  Baš se mislim što je tim ljudima u glavi, mislim, čemu teže i zašto se pojavljuju svugdje kao pljeskači. Hoće postati popularni? Je li se daje možda neka lova?!
  Idem onda i ja!
  :))

  avatar

  07.06.2006. (15:57)    -   -   -   -  

 • Uštekana mama

  Lova se dobiva, naravno, imam par studentica koje poznam i koje uredno idu na ta snimanja. To im je jedan od prihoda, istina izgubiš dosta vremena, ali njima se isplati! Jedan cijeli dan odsjediš tamo i odradiš nekoliko emisija, i dobiješ lovu! Neko bi rekao easy money, no, ako nema š vremena, onda je to definitivno gubitak vremena...

  avatar

  08.06.2006. (10:29)    -   -   -   -  

 • dipl. kucanica

  dobar dan zelim.. upadoh slicajno po prvi put i puf na moju temu.. ja sam bila statis dok sam bila u srednjoj i kasnije na faksu i voljela bih da sam mogla i vise biti.. istina nisam nikada tapsala, ali statirala sam u filmovim i reklamama.. postoje agencije koje se bave organizacijom statista. Eto tako se i ja dva puta tjedno vrtim na Milijunasu na pocetnoj spici, a pare sam davno potrosila.. bar me rodbina vidi dva put tjedno..

  avatar

  08.06.2006. (19:46)    -   -   -   -  

 • gumeni bomboni

  ovo sa strane je presmješno, ko da sam ja pisala. Uvodić, sva se naježim.
  Ja znam par ljudi koji idu po tim emisijama i bilo je 120 kuna dnevno, to pričam za htv. Od moje kume mama je u mirovini a radila je na tvu. I onda ako uspije ući na par emisija svaki tjedan zaradi pola svoje mirovine. Znam je nekad vidjeti na latinici kako skoro spava u pozadini. Imaš na webu stranicu sa statistima. jako smješno. Inače, najjača publika mi je kod ogreste, jesi ih skužila? samo penzići. društvance, sredili se za provod.
  Joj ja bi trebala skinui kile isto a nikako. imam sa dvije trenirke koje mi mogu i jednu suknju što ide u krug i u njoj izgledam ko one mađarice u nošnjama. kako ti ide to skidanje? držim fige fakat je teško

  avatar

  10.06.2006. (07:51)    -   -   -   -  

 • JaMama

  jesi živa .......... :o)

  avatar

  19.06.2006. (16:02)    -   -   -   -  

 • Svea

  Ja sam ležala prvi dio trudnoće i također sam stalno buljila u tv. Sve sapunice sam gledala! I dobila sam ti 30 kila. S kojima se sad mučim. I pokušvam sa ovih XL ili XXL (ovisno o modelu) vratiti se bar na M. A nekada sam nosila XS! :((

  avatar

  21.06.2006. (12:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...