Komentari

nekiklinac.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Neki moj svijet...

    bas mi je ponestalo inspiracije..... ne znam sta bi ti napisala.....
    a ovo gore sta si reka da su se zene zanimale kad se ti nisi zanima za njih. uvik je tako u zivotu. sicam se dok nisam imala momka, niti jedan mi se nije ni upucava niti me pokusava osvojit, jesam li ja posla sa dragim, stvorilo se oko mene jato muskaraca i svi bi oni nesto sa mnom...pa majku mu di ste bili do tada?????
    Lipi pozdrav ti ostavljamm..... ppapa....

    avatar

    07.06.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Da da, romanticna... uvijek je tako... 1. sto je pozeljivo od drugih je uvijek vise pozeljivo i za tebe, 2. the grass is always greener on the other side, 3. ukrasti curu nekome je uvijek izaziv... ;)

    avatar

    07.06.2006. (17:08)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Kako mi lijepe komentare ostavljaš! Ja sam isto super prolazila kroz školu, u osnovnoj ništa nisam učila, a bila sam najbolja, srednja ok, tek na faksu sam skužila što znači učenje, i bio mi je problem jer uopće nisam znala učiti. Prvu godinu sam bila super student, stipendija i sve, kasnije sam se malo pokvarila, ali bitno da sam diplomirala. Ne valja se sekirati oko školovanja. Čitam i prethodni post, vidim nisi uvijek bi tako odlučan kao danas ;-) Pusa i lijepi pozdrav.

    avatar

    07.06.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • always_mine

    he he ...tako ti je to moj marko,dobro je rekla romantična duša ,kada se nema cure/momka onda nema nikoga ,a čim nađeš nekoga odma jato njih,tako je u vezi svega,kad te krene onda te krene...ja sam dosta kampanjac ,ali prednost mi je to šta imam fotografsko pamčenje,dovoljno mi je 1 put pročitat i već sve skoro znam :))...puffa

    avatar

    07.06.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • idamnyou

    kak bi se ono reklo: pametan znači čemu služi pojas. ali to se uči. hvala bogu ja sam stalno na popravnom.

    avatar

    07.06.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • trill

    Druga strana uvijek nanjuši samouvjerenost ili njen nedostatak. Zanimljivo je kako svi nestanu kad ih trebamo, a kad nam se ih neće ili nemamo vremena za njih, tu su :)

    avatar

    08.06.2006. (11:26)    -   -   -   -  

  • rilady

    Sviđa mi se onaj dio u kojem kažeš da je rad dao rezultate. To ti je recept za sve u životu!

    avatar

    09.06.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • jjedna

    zaljubio si se u prijateljicu,kad bi ti ta ljubav barem bila uzvraćena,nikad se nezna možda i bude

    avatar

    09.06.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    je, istina je, to si dobro primjetio, žene se pale na muškarce koji imaju samopouzdanje... :))

    avatar

    09.06.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • O njemu

    ja ne mogu da mislim na neku skolu, da mislim na ovu skolu sto imam sada,ne mogu da mislim na 2 godine unaprjed. Znas na sta ja naj vise mislim. Postajem depresivna znas kako, moj marko.. Mislim kako mi nece nesto uskoro biti da me nestane. da vise ne osjetim ovu bol. Ovu prazninu i znam da ce da vjecito trajati...on ce da nadje neku, a ja cu da ih vidim, da slusam o njima, ili ne moram nista od toga, samo se sjetim da ga neka druga ima, dovoljno mi. Kad me sada samo pomisao boli, kako bi mi bilo kad bi se desilo.
    Tako da ja mislim kako me nece bogdo auto udariti da ne nema, ili da se nece desiti neka nesreca dok sam ja u busu i samo ja izgubim zivot, ili kad bi samo imala dovojno hrabrosti da se ubijem... heheh smijesno. da me moja mama cuje, poslala bi me kod psihica. Sto mi je mozda i potrebno.al sutim, nikome ja nista ne govorim. Al evo ovdje nekako je sve na otvorenom. Svako se jada pa hajde sto ne bi i ja.

    avatar

    10.06.2006. (01:33)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Ma ne bojim se ja za tvoj ego!!!

    avatar

    10.06.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • gospe

    uciti, uciti, uciti..jer samo tako mozes razluciti sta je dobro, a sta ne ..:) Daaaa, uvik je izazov ukrasti nekom curu... :)

    avatar

    10.06.2006. (14:06)    -   -   -   -  

  • bedasta curica

    Na početku prve godine fakulteta prolazila sam upravo ono što ti prolaziš. Vječno sam se pitala kako ću se dovraga pomiriti s tom prosječnošću. Srednja sve pet, o osnovnoj neću niti pričati, a sada na fakultetu toliko pametnijih ljudi... Ali prođe ti to Marko. Shvatiš da ne može svatko u svemu biti najbolji. Pronađeš ono što te stvarno interesira i koncentriraš se na taj dio. Usavršiš ga, naučiš ga najbolje. Ostalo učiš, radiš, učiš. Možda neće biti sve pet, ali niti četri nije za baciti. Nije dobro biti egotrip, nije dobro nemati samopoštovanja. Vjerojatno će te ova prolazna krizica nekako ustaliti na sredini. A što se tiće ljubavi: da... To je tipičan primjer zašto ne vjerujem u najbolja muško - ženska prijateljstva. Uvijek na kraju netko nekoga voli, a taj drugi ne šljivi onog prvog. Ali proči će to. Barem ćeš moći pisati prekrasne balade sada. (danas sam sva nekakva bedasta.:))
    Hvala ti na komentaru i od sada te imam na oku. :) Pozzz...

    avatar

    12.06.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • idamnyou

    :) hvala

    avatar

    13.06.2006. (00:58)    -   -   -   -  

  • O njemu

    nisam ti se ranije javila.. jer nisam mogla da udjem na blog ima vec par dana pa cu sada ili sutra kada imala vremena poslati mail. Pa da mi das koji savjet. Jer kazes da imas puno toga da mi kazes.. na nesto sto sam napisala. cujamo se..

    avatar

    13.06.2006. (01:12)    -   -   -   -  

  • idamnyou

    jedino ak si i ti na poslu :)

    avatar

    13.06.2006. (01:57)    -   -   -   -  

  • bedasta curica

    Opet ja. Hvala na komentaru. (Nemam pojma kako sam ja skužila da si ti mlađi... Bedasta curica :), što ćeš). Možeš me slobodno pitati što te god zanima. Piši. Čitam te. :)

    avatar

    13.06.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    kod mene na blogu je tulum , pa dodji..........:)

    avatar

    13.06.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • Ivana

    prekrasna slika,...

    avatar

    13.06.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Od zore do sumraka

    Hvala ti na komentarima! Nikako da svratim do tebe zbog ovog štekanja s blogom! Hm...kažeš škola ha? Izgleda da si izabrao krivu... nema to veze s pameti... Netko je pravi ekspert na nekom području dok neki drugi to uopće ne razumije, al to ne znači da je glup! Svi mi imamo neki svoj princip po kojem učimo i bolje/lošije shvaćamo neke stvari... Ne brini, pa puno poznatih ljudi koji je uspjelo nije čak ni završilo školu... A što se tiče cura? Da, jako dobro nanjušimo manjak samopouzdanja... Hm, dobro si skužio ovaj moj post! Ne znam, za sad ćemo poradit na tome da se bolje upoznamo, a vrijeme će donesti svoje... Pozdrav ti šaljem:)

    avatar

    13.06.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...