Komentari

mt.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • osmijeh....

    znaš kaj? ja ti nisam baš mlada blogerica ak misliš o godinama starosti, samo sam mlada po godinama pisanja, ali ne sjećam se takvih pjesama, što znaći, da mogu uć u grupu mladih po godinama blogera, hehehehe, toooooooooooooo :-))))

    avatar

    06.06.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    osmijeh: vidim ja da si mlada, kad u komentaru ostavljaš medeka sa srčekima :-)))

    avatar

    06.06.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Pa i 'majmun radi što majmun vidi' je prekodrinska pjesma ak se ne varam :)

    avatar

    06.06.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    Oooo, pa ti si došao? Već sam stvarno mislila da si odustao. Baš mi je drago što si opet tu. Što se tiče narodnjaka, njih nikako ne slušam. Ali svakako ću rado poslušati neku slavonsku pjesmicu ili čak i dalmatinsku. Uglanom, slušam samo stranu muziku. A Toni Cetinski...pa ne znam što bih baš za njega mogla reći, jer ga puno ne slušam. Ali nije loš, za razliku od drugih naših domaćih glazbenika. Što se tiče mog posta...znaš sve je to relativno i ovisi o našim trenutačnim rasoloženjima, zar ne? Ja uvijek volim romantiku i maženje, ali nekad se volim i poigrati na svakave načine. Nek je sve samo spontano i po željama. Nadam se da ćeš sad ostati tu? Nemoj bježati. No, što se tiče otvranja bloga..Jel imaš problema i s mojim? Ja nisam ništa mijenjala. Topli pozdrav, mačak...cmokkkk.

    avatar

    06.06.2006. (17:44)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    U potpunosti se slažem sa tvojim pogledom na blog dizajn. Moja je filozofija da nam je blog dan da bi na njemu uživali u slobodi misli, kako svojih tako i tuđih. Shodno takvom razmišljanju moja su oba bloga ( kod starca si danas uživao u Poklonu) oslobođena svih drangulija. Uživam u pisanju i čitanju dobrih postova a svi oni umetci i stravično dizajnirane pozadine ne samo da usporavaju učitavanje stranice već često smetaju u čitanju. Razbijaju tekstove a time i misao...pozdrav prijatelju

    avatar

    06.06.2006. (21:20)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    Mafija, ma jesam vraga mlada, al nisam našla niš pametnijeg, hehehehe, al je lijepo kad netko misli da si mlad :-)))))

    avatar

    07.06.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • vakuum

    Nećeš vjerovat... Ovu pjesmu iz naslova sam ja svom klincu pjevala, a on je rikavao od smijeha... ali ju je poželio čuti u živo.. a ja nisam znala ko to pjeva.. (Tetrapak, ili kak su se zvali?!?), pa niš od toga, do nedjelje... Vozimo se u autu, a na Radio Cibona sve staaare stvari, pa tako i ova. Ne mogu ti opisati njegovu sreću. A bome i moju :)))))))))

    avatar

    07.06.2006. (12:02)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Prvo jedan :((((((( jer spadam u starije blogere, a onda jedan :)))))) na ovu priču s majmunima!

    avatar

    07.06.2006. (12:57)    -   -   -   -  

  • KOKI

    ja spadam među najmlađe blogerice pa ti samo ostavljam pusu uz komentar blogić ti je supač!...:):):):):):):):):):):):):)

    avatar

    07.06.2006. (13:52)    -   -   -   -  

  • fargo

    Inace, totalna profesionalna deformacija (sto ne znaci da nije dobar vic, dapace, ali moram prokomentirati): cisti prijmer potkrepljenja.... majmuni su naucili povezivati bananu sa mlazom hladne vode, a ovi drugi sa batinama, tj. batine i hladna voda predstavljaju uvjetovani podrazaj, a to sto ne pokusavaju uhvatiti bananu je uvjetovana reakcija. eh, j... ga, isprali mi mozak pa moram dati ovakav komentar.

    avatar

    03.07.2006. (13:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...