Komentari

razgovorisbogom.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • harisma

    evo tvoje vjerne..a tko ce drugi nego io..uh,moram ti priznati da sam ovo citala nekoliko puta i ne znam odakle poceti..lijepo si to iznjela iz sebe,i imas ti puno toga u sebi u cemu se i ja prepoznajem..ali imas jos uvijek toliko pitanja..iako znas da su odgovori tu. Pitanje je samo sta ti zelis vjerovati jer sve moze istina. Vjerojatno ti ovakvim komentarom nisam puno ni pomogla,al ja sam tip osobe koja uvijek moze vidjeti dvije strane al se nikako odlucit..pa se prepustim vremenu i kazem: vrijeme ce uciniti svoje ;-) kazes da je neke stvari lakse shvatit nego zivjet..ali, da ti to zelis i da si sigurna iznutra onda bi ti to svoje shvacanje bez problema i zivjela,ali tebe koci strah, nedoumice i pitanja..a njih ce uvijek biti..u nekim stvarima treba biti do kraja..jer iz ovoga ako zivis na pola onda crpis i samo tu polovinu..iako u zivotu nije sve tako crno-bijelo sigurna sam da svaki trud kad-tad ugleda svjetlo dana..a koliki trud, koliko crno-bijelo, sta je istina sve je za mene relativan pojam..da,na zalost,jos uvijek..ja se jos uvijek trazim pa ne zamjeri..pusa za laku noc ***

    avatar

    06.06.2006. (02:29)    -   -   -   -  

  • Irida

    živimo u takmičarskoj civilizaciji utemeljenoj na pravilima koja nismo mi pisali, a ne naistinama koje su prirodni, božanski imperativ........irida

    avatar

    06.06.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Svi mi imamo duhovni glasić u sebi, i to nije privilegija. Svje je u htijenju. Komentirati ču rječima otpilike koje idu ovako - Kraljevstvo Božje je kao kada jedan čovjek pronađe najljepši biser, proda sve što ima i kupi ga.
    Bit je prepoznati biser, tada više ništa nije važno oko tebe.....tada imaš sve....pozdrav

    avatar

    06.06.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • nova vizija

    Hvala što si navratila i ostavila komentar. Odličan post! Samo nastavi!;) Stavljam te u favorite, (samo sam čekao prvi post):)

    avatar

    07.06.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • medejin svijet

    samo kada bi u jednom trenutku shvatili i prihatili da smo svi JEDNO, završili bi ovaj beskonačni krug natjecanja, teško je to , ljudska priroda na žalost teži tome da se dopadne, da smo uvijek bolji od onih koji su odvojeni od nas u našoj stvarnosti,primjetila si da nas odmalena cijepe, iz čiste ''ljubavi'' onim da si najbolji ako si najbolji od najboljih, da uvijek moraš težiti tome da si bolji od drugi, na žalost se često ogledamo u uspjesima drugih blježeći svoje uspjehe na njihovim neuspjesima. pokušavati , odlično je, ako samo jedan uspije, mogao bi stvoriti kolektivnu svijest o jednoti, bilo bi divno , ali sumnjam još :)

    avatar

    10.06.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  • nova vizija

    Pa čuj, hoće li nastavak biti optimističan...? Nisam baš siguran (nije to ljubavni roman:)). To ovisi o puno faktora, ali toplo se nadam da će zaključak biti:)

    avatar

    13.06.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • safiris

    Kada sam se prvi puta susrela sa ovim knjigama prolazila sam kroz jedan teži period života prepun pitanja ali i poruka...knjiga i poruke u njoj bile su mi jedan oblik potvrde da sam na pravome putu...u svakom slučaju jedno pitanje ostavlja prostora za mnogo odgovora i još više novih pitanja...ostavljam ti topli pozdrav:)

    avatar

    16.06.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • •°o.O TinA O.o°•

    ej... ne znam kaj bi pametnog rekla.. pa eto.. samo poozzz

    avatar

    17.06.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • Ptica s gorja

    Naše sposobnosti ne pokazuju tko smo, već naše odluke.... :)

    avatar

    19.06.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  • Ptica s gorja

    Moj moto je: Ima nešto dobro u ovom svijetu i za to se vrijedi boriti!
    Ne mogu pobjeći, preostaje mi da otvorim oći i tražim, borim se, živim... Ništa više ništa manje

    avatar

    20.06.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • Irida

    gdje si ti??????????? irida

    avatar

    22.06.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...