Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • just-a-woman

    Slažem se... ja sa svojim bivšima nemam nikakvih prijateljstava... neki mi se jedva i jave na cesti :)))))) Ali, meni to ne smeta... što je bilo - bilo je... S onima s kojima sam imala dobru vezu, ali, eto, nije uspjela, s njima sam ok, javimo se u prolazu, "kako si", i to je sve.... Uglavnom, dobra ti je odluka :)))

    avatar

    05.06.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    To su riječi. Sretna je ona koja to ikad shvati. Mene je silom natjeralo da ne žalim za radikalnim prekidom odnosa svake vrste s bivšim, ali nije mi žao. Što će mi repovi prošlosti kad želim stvoriti novi život?

    avatar

    05.06.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • builderica

    tako je... pozdrav i sretan osmjeh zbog spoznaje da su ti "slabići" samo bivši!...Laku i mirnu noć s pogledom na budućnost i buduće ,ti želim draga RiLady!

    avatar

    05.06.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • Mala Breskva

    Sa većinom bivših imam upravo takav odnos kakav si opisala.. I mislim da je to ok.. Ni više ni manje..Više je isforsirano, a za manje nema razloga osim ako do prekida nije došlo na noževe... Inače mi je bezveze skrivati se kad on naiđe, prelaziti na drugu stranu, izbjegavati određena mjesta.. a upravo mi se to dogodilo s bivišim nakon 5 godina veze.. s njegove strane.. a onda i moje.. iz nekog glupog inata..? Iako stvarno mislim da je to nezrelo, opterećujuće i potpuno bespotrebno... Lijepu noć želim...

    avatar

    05.06.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    i ja shvatih s vremenom da nakon ljubavi prijateljstava nema.... samo, ima kod mene jedna mala iznimka i jedno divno stvorenje u mom životu, moj prijatelj, nekad ljubav velika! i funcionira, baš i jedino s njim. bit će da je to iznimka koja potvrđuje pravilo:)

    avatar

    05.06.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • libraria

    i ja sam takva mišljenja, da poslije prekida veze nema mjestu prijateljstvu! naravno, ne mislim pri tom da ću pokraj dotične osobe prolazit kao pokraj turskog groblja, ali dugoročno kontaktiranje je uzaludno i besmisleno! sweet dreams! K I S S

    avatar

    05.06.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • edopeje

    to sam ja napisao u jednom svom postu...bivše cure se i zovu bivše iz razloga što su pospremljene u ladice uspomena.neke u one sa lijepim sjećanjima,a neke uone sa horror filmovima i baba rogama:))))

    avatar

    06.06.2006. (00:51)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Gle ovo pišem pod utjecajem vina pa iskren moram biti:) Bivši zovu bivše samo zbog jedne stvari , a to je ustvari dvije, ili da ih ponovno poševe ili da se hvale kako i m je dobro jer se onda osjećaju nadmoćno! Znači situation 1: hallo draga sto radisš? ništa! sam sam doma. imam nekih problema. oćeš doći do mene? situation 2: alo mala. nisam te dugo čuo. što ima kod tebe. Ništa. sto ima kod tebe? evo nista. posao mi ide super. imam ODLIČNU curu i sretaaaaaaaaan sam sa njom. stvarno je cura odlicna i razumiojemo se super cool ultra cool je i nikada je neću ispustiti. to je baš prava ljubav i ne znam gdje mi je bila glava cijelo moj život. sex s njom je odličan i svaki put me iznova iznenadi. stedi lovui i ne zanima je koliko ja trosim. ne kupuju fancy odjeću i stvarno sam sretan sto je imama. upoznao sam vec roditelje i obožavaju me. i ja njih obožavam. i oni obožavaju moje roditelje. i moji roditelji obožavaju njezine roditelje. i pašemo si totalno 100%. nakon 27 min razgovora o tebi i njoj ide pitanje: "a kako tvoj love life?" GET THE POINT ? :) been there done that!

    avatar

    06.06.2006. (02:21)    -   -   -   -  

  • SLIJEDI TRAG ANĐELA

    ...i nema tu budimo samo dobri drugovi, nema toga nakon ljubavi... :o**

    avatar

    06.06.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • weekendlover

    Dobro jutro draga...nema prijateljstva nakon veze, ma niti poznanstva... ako su se dvoje razišli, očito su imali jako dobar razlog za to, i ne vidim kako bi nakon toga mogli ispijati kavice i prijateljevati... ah, dobro...možda ja samo previše volim krajnosti... ili smo si sve, ili si nismo ništa.

    avatar

    06.06.2006. (08:28)    -   -   -   -  

  • osmijeh....

    dobro ti jutro! slažem se sa tobom, ma sa svime što si napisala, jer, upravo tako je sve :-)))

    avatar

    06.06.2006. (08:48)    -   -   -   -  

  • pandalavanda

    reci ti njima! ne bu tebe niko u tvom dvorišću! ;)

    avatar

    06.06.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  • mezica

    uvijek sam se slagala s tom teorijom! šta pričati s osobom s kojom si bio u vezi prije recimo 2 godine, nemaš šta osim par kurtoaznih rečenica...

    avatar

    06.06.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Kud se trpaš među nas, mudre... Dođe takvo što jednom iz dupeta u glavu, nekom prije, nekom poslije. Ulaziš u najbolje godine. No, pazi, u njima se iz glave gube i nepotrebne i potrebne stvari... ;))

    avatar

    06.06.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • Tanja

    ma srušila si me s nogu s ovim postom....odlično napisano....slažem se od A-Ž što bi rekli....pusa

    avatar

    06.06.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • bobelline

    neka vrata treba zatvoriti za sobom. osobno mislim da je zivkanje bivših uglavnom traženje pažnje. i podizanje ega. a bivše više nisu u toj ulozi.

    avatar

    06.06.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • vakuum

    :)) Razumijem o čemu pišeš. I sto tako i ja razmišljam, mada, nekako bi baš voljela da svi možemo biti prijatelji. Izlaziti. Družiti se. Ma, vraga možemo! I čitam komentare.. i smijem se, jer mi je pala na pamet jedna stara... "Sad sam u najboljim godinama, kada mi je u glavi sve sređeno, ali mi je tijelo počelo ići k vragu" :)))) Lijep ti pozdrav, mila. Ma gdje bila (čuj rimu!!).. :))) Malo sam se ulijenila, jer sam na godišnjem. Pročitam dva-tri bloga na dan i to je to. Ali neću još dugo. Evo, obečajem. Časna pionirska :))

    avatar

    06.06.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Ne zelim te obeshrabriti...uvijek ce ti ostati u sjecanju, ali ne sa omsijehom...uvijek ce biti traga ceznje u tom sjecanju i pitanja j eli moglo biti drugacije....

    avatar

    06.06.2006. (12:22)    -   -   -   -  

  • ninon

    Što još reći? Kad veza pukne, to je to. Pozdravite se i nađite nove žrtve! I znajte, sve propale veze su propale zbog razloga i makar ga nikad ne saznali, vjerujte da je bio sigurno i više nego dobar!

    avatar

    06.06.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    aleluja

    avatar

    06.06.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    ma pametno moje! :))

    avatar

    06.06.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Bolje ikad nego nikad, mislim, za shvatiti to. Bila plavuša ili ne, sve to saznaju malo prekasno ;))

    avatar

    06.06.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • SVIJET OKO NAS

    Sreco bas si dobro ovo rekla, dosta je bilo slusanja i jadikovanja!Pusa dragoj prijateljici!

    avatar

    06.06.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  • Archie The Nezasitna

    uh, ja sam sa praktički svim svojim bivšima u dobrim odnosima, čak sjajnima, ali kad se pojavio moj Đus, svi bijahu poslanu u... ugl. kad se jave, ja ne odgovorim i milina, nek traže drugo rame za plakanje.. moje uživa trenutno :D

    avatar

    06.06.2006. (20:27)    -   -   -   -  

  • blond lady

    nemam nikakvog kontakta sa bivsima i ne mogu zamisliti kako bi prijateljstvo bilo izvedivo i o cemu bi se imalo jos razgovarati a vjerujem da i moj dragi nebi od tog prijateljstva bio odusevljen kao ni ja kad bi on bio u intensivnom kontaktu sa svojim bivsima...znas kako si rekla, sto je moje to je samo moje a sto nije nije moje :)

    avatar

    06.06.2006. (21:02)    -   -   -   -  

učitavam...