Komentari

disasterpiece.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Beelfagor

    E bilo je prejebeno...Bila sam u prvom redu, visila na nekom liku koji je bio zagrizeni fan Metallice i tuko je sve oko sebe, al sve one curice sam zgurala natrag. Bilo je fakat nezaboravno. 1000000 puta bolje nego sta sam uopce mogla ocekivat od lisinskog. I bilo mi je ful drago da su pozvali publiku naprijed jer ja nebi izdrzala cijeli koncert na onoj stolici. A sto se "zgodnih finaca" tice, nemam nis protiv, ok su decki, ali ja mrzim one vristece male klinke kaj bi se samo sevile u backstageu, a uopce im nije do muzike. Ja sam im viknula da se jebu i to na finskom :) i to mi je bio dovoljan uzitak nisam morala krestat da bi privukla paznju. Bilo je fakat dobro. Do danas me boli vrat od hedbenganja :P. Btw mozda si me vidio, imala sam lanac oko struka i tam neku pedersku usku majcu i marte. Iako pretpostavljam da je takvih klinkica bilo puno. :( Ajde pozdrav. We Won't Die !! E da, i bilo je jebeno pjevat sa svima Bittersweet i Nothing Else Matters i Life Burns i Master Of Puppets. :)

    avatar

    06.06.2006. (10:50)    -   -   -   -  

  • Alice_

    Apocaliptycu slušam odnedavno.. i baš jučer: pust grad, sama se vraćah doma i nešto njihovo sam stavila da svira.. onaj omot sa curom koja ima rasparana leđa... vjerujem da je bilo dobro :)

    avatar

    10.06.2006. (15:31)    -   -   -   -  

  • Ribica

    huh, evo me natrag, svježa i puna inspiracije hehe;) pozdrav:)

    avatar

    19.06.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • astronaut

    heh da, zagreb je raj za one koji prate trendove! baš ove zime sam si htjela kupiti nove cipele, ali nisam našla ništa normalno! tako da sam odustala. a šta ćeš...

    avatar

    21.06.2006. (08:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...