Komentari

pantera2you.blog.hr

Dodaj komentar (55)

Marketing


  • ~*¤.Lo$t NyMpHo.¤*~

    Ajme ovo je prestrašno što se sve traži, dobro je da ja imam još puuuuno do traženja posla (tako da me to ne mora brinuti) , btw lijepo pišeš. Imaš talenta. Pozz ;)

    avatar

    05.06.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • rilady

    Ja moram priznati da sam jedna od rijetkih koja nije prolazila takve vrste jer sam u svaku firmu došla po preporuci ili su baš mene tražili. No, čujem od ostalim da to zbilja izgleda kao cirkus.

    avatar

    05.06.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • Dragonfly

    Jako dobar post...Ovo će nekome jako dobro doći! Bravo!
    Ja sam svoj posao pronašla tako što sam pokucala na vrata firme u kojoj sam htjela raditi i uživo uručila životopis, jer su mi dojadili svakakvi natječaji raznih vrsta u kojima se nisam pronalazila.. Svima bi to preporučila, eto, nema konkurencije, znam da je teško i čini se neizvedivo.. Ali ja mogu potvrditi da se isplati:)))
    Jako, jako dobar post, ovo si odlično napisala panterice...

    avatar

    05.06.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • Dragonfly

    Uh, sad sam vidjela komentar... Što reći na to... Moje priče su sve moji komadići života, baš takvi kakvi jesu, viđeni kroz moje oči.. Nisu fikcije i bez brige, znam što si mislila:) Ja to gledam kao da svi zaboravimo da se iznutra skriva jedan sasvim drugi svijet.. I da se povežem na ovaj post.. I sanjari moraju zarađivati da bi ostvarili svoje snove:)) Jer razlikuju se sanjari oni koji samo sjede i sanjaju.. Od onih koji u snu se probude i odu ostvarivati svoje snove..
    Znam što si mislila draga.. Svi smo zapravo iznutra obavijeni velom mistike.. I pokazujemo samo ljusku, običnu vanjštinu...
    A draga Panterice,hvala ***

    avatar

    05.06.2006. (13:39)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    zahvaljujem bogu sto sam zaposlena i sto radim među normalnim ljudima.

    avatar

    05.06.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • svjetioničarka

    Uh... Ovo je bilo napet- kao test iz psihologije! ;)) Baš dobro da si to stavila, jer vjerujem da nas se dosta sa tim nikada nije susrelo, a da će eventualno ustrebati to značajo iskustvo- barem sad znam što bi me moglo dočekati!
    Ipak, možda će ispasti da previše pametujem tu, ali ako misliš ipak nešto "više" napraviti u životu, posao treba tražiti još za vrijeme studiranja ako si student. jer današnja diploma definitivno ništa ne garantira... Imala bih tu jošp dosta toga za nadodati, iz vlastitog iskustva, ali to neka ostane za druge prigode...
    Sve u svemu, odličan posao si u ovom postu napravila i - imaš posao kod mene! (ne trebaš post čak niti prevoditi na engleski...) :))

    avatar

    05.06.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ovo je zaista jeziva priča. Čula sam od nekih ljudi da su išli na testiranje za posao, ali nisam znala da to konkretno ovako izgleda. Vjerojatno je mojoj poznanici bilo ispod časti prepričavati ovakve detalje. U moje vrijeme toga nije bilo - ovo zvuči kao da sam jako stara, no zaposlila sam se neposredno prije domovinskog rata. ;)))

    avatar

    05.06.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • old soul

    znam te priče jer sve moje frendice nažalost to prolaze ili su nasreću to prošle .... ja sam imala sreću da sam prije puno (!?) godina pronašla posao pokucavši na nečija vrata koja su se srećom otvorila i do danas sam tu .... više ili manje zadovoljna ..... vrlo poučan post ;)

    avatar

    05.06.2006. (18:09)    -   -   -   -  

  • vakuum

    Nisam imala takvih iskustava. Ovo me podsjetilo na moju torturu psiho-testa. Onda mogu misliti, kako je tek ljudima koji očekuju posao... Vjerujem da je ovo poučno za sve one koji traže posao. Stvarno vjerujem da je tako. Pogotovo kod privatnika. Jedino mi je žao te djece, koja trebaju posao i žele raditi, a ne mogu ga naći... Bravo, panterice!

    avatar

    05.06.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • bobelline

    postoje različiti psiholozi i različiti pristupi testiranju. i nažalost istina je da većina radi upravo tako kako si opisala. iako za to po mom mišljenju uopće nema potrebe. moja iskustva sa psiho testiranjima su drugačija. i nadam se da će i ostali koje to tek čeka imati ona slična mojima. ljudski pristup i malo pozitive nikad nikome nije ništa loše donio. dapače. ;)

    avatar

    05.06.2006. (19:04)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    prvo pohvala jer konačno jedan post na naslovnici koji nečemu služi, mislim zaista. dok sam čito baš sam se pitao čemu sve to jebo te, pa mislim ono, da to sve prođeš trebo bi bit odma neki mudonja u firmi a vjerojatno ćeš počet na dnu i to ako imaš sreće jer veze su veze a tek plava kuverta, nema tog testa kojeg neće riješiti plava kuverta

    avatar

    05.06.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • Zaustavite vrijeme i uživajte

    hmmm zanimljiv i poucan post kako to rade domace firme koje su nazalost imale lose uzore, osobno nemam nista protiv testiranja kandidata, slazem se s tobom da treba biti upravo ono sto jesi, jer ce ti se inace to obiti o glavu prije ili kasnije. Takodjer cu reci da postoje i druge puno prirodnije i ugodnije metode s kojima se postizu bolji i jednostavniji a i tocniji rezultati kako za onoga kome radnici trebaju tako i za one koji dolaze kao potencialni radnici. Konstatirat cu da nazalost navedene metode nisu nikakva garancija i da po mojoj skromnoj procjeni grijese u 80% slucajeva, no nazalost tesko je nekome ko je platio za odabir kandidtata priznati da je njegova agencija pogrijesila, a grijese i to puno puta .

    avatar

    05.06.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • Moje mršavljenje

    Odličan post, sigurno će koristiti ljudima koji traze posao! Tx!

    avatar

    05.06.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • Molly Daze

    svijet je skrenuo. tocka.

    avatar

    05.06.2006. (21:10)    -   -   -   -  

  • caricavrta

    postoje treninzi za uspješno prezentiranje sebe. neke sam prošla i mogu reći da stvarno pomažu. ako si siguran u sebe, dobro posložen u glavi i tijelu i imaš dobar stav nema tog psihologa koji te može zbuniti. ja ih nekako uspoređujem s bahatim prodavačicama u skupim dučanima i uvijek mislim: ti možda ovdje radiš, ali ja ovdje kupujem jer mogu.

    avatar

    05.06.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  • illusionist

    aj super. sad ZNAM da nikad posao neću dobit...

    avatar

    05.06.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • Doctor love

    veoma koristan tekst(iako još ni 14 nemam)....ali i zanimljiv...sve sam pročitala bilivala ili ne!!!Ajde pusa!

    avatar

    05.06.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • čvdfds

    Cool blog

    avatar

    05.06.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Nisam prolazila ovakva testiranja iako sam se javila na oglas preko posao.hr i dobila posao temeljem iskustva i halo-efekta. Kako vidim, svi koji smo u tom terminu zaposleni dobro smo pogođeni za ta radna mjesta. Ne bih previše vjerovala firmama koje testiraju ljude na sve moguće načine, osim ako se ne radi o pilotima, zaboga. Pa dopise se nauči pisati, sposobnost za rad je sasvim drugo od iskustva.

    avatar

    05.06.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • molly coddie69

    jhebate jos jedna molly na blogu :))nego...mila prosla sam ja sa tobom taj tvoj "krizni put" tako da znam da si dozivjela svasta...pa cak i pitanje poput "a sta bi ste ucinili da ste krastavac u salati i da vas namjeravaju pojesti??" :)))))

    avatar

    05.06.2006. (23:00)    -   -   -   -  

  • T e m p o r a

    ajme.. imam sreću što se posla tiče, i još sam uvijek tražena.. teško je ovako se dokazivat.. vjerujem..

    avatar

    05.06.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • ¨Koja sreća!

    Ja najčešće tražim posao u novinama ili na internetu,i nije bilo nikakva testiranja,barem dok sam se prijavljivala,i uspijeh!
    Sada već radim nekoliko mjeseci.
    Pozdravlja te Galebica!

    avatar

    05.06.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Za dobar ili čak bilo kakav posao treba ti veza!: )))A tko je nema, tko mu je kriv!: (((...Ja nisam išla na ovakva testiranja, ja sam išla na razne razgovore u raznim firmama, negdje prošla u uži izbor, negdje su me odmah diskvalificirali. Sada sam na poslu koji bih komotno mogla obavljati sa srednjom školom, ali ne žalim se!: )))

    avatar

    05.06.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • kocka

    Ja se već nekoliko dana spremam pisati na sličnu temu samo ja sam se prijavila na burzu i za 3 dana našli su mi posao... zašto se bunim? pa našli su mi ono zbog čeg sam pobjegla iz Hrvatske prije 2 godine.... Zašto sam pobjegla? Zato jer sam upala u najgoru i najlošije plaćenu granu privrede igrom slučaja i čini mi se da ipak od tog nikada neću pobjeći unatoč što nema nikakve veze s mojom strukom...

    avatar

    05.06.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • mc diva

    stvarno dobar post u svakom slucaju saznala sam mnogo toga =)

    avatar

    05.06.2006. (23:58)    -   -   -   -  

učitavam...