Komentari

blini.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • marlen *odlazi prema rern

    Nekako s proljeca. Sylvija je zvijezda vodilja svom zbunjenom zenskinju. Moj self included.

    avatar

    05.06.2006. (01:56)    -   -   -   -  

  • idamnyou

    oprosti al ja sutra imam ispit. i to na korsu koji sam si sama krivo izabrala. stoga ne seri i popuni aplikaciju. i želim ti sreću :)

    avatar

    05.06.2006. (01:57)    -   -   -   -  

  • Parah dox

    Znaš da se jedan blog na cool listi zove isto k'o i naslov ovog tvog posta :D :D
    Nemoj glavu u pećnicu, čini mi se da se ionako dovoljno usijala

    avatar

    05.06.2006. (01:58)    -   -   -   -  

  • sssš

    žao mi je da te boli,ali ipak si nakon tolikog vremena nešto napisala,i to je nešto,bravo....

    avatar

    05.06.2006. (02:12)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    Ajebote, blini :-)))))) Ako nastaviš postati ovakve transkripte, mislim da ću te morat svako malo vrijeđat takvim nadimkom (AjeboteBlini). Ustanem glavobolna s kauča nakon što sam junački zakrmila pred sam kraj Hičkokova filma, krknem Saridon na kiselo (to će reć sa sokom od limuna) i idem prije nastavka krmljenja bacit oko na blog, kadli me tamo dočeka ovo pa se započeh kleberit, a znaš i sama da to uz glavobolju nekak bude paklen užitak (sad si zvučim ko naslovi filmova u našoj kinodistribuciji - tam je sve PAKLENO ili SMRTONOSNO). A kaj se Bili Džin tiče, ja sam u nježnim godinama kad je Mikele izdal taj hit taman bila pogledala nekakav biografski film o Bili Džin King pa sam, slušajući the pjesmu na tada novomnovcatom vokmenu (5 kg žive vage bez slušalica), zaključila da on to veli: "...but the KING is not my son". Upala sinusa, nagluhost... možda je sve to zbog Černobila :-)

    avatar

    05.06.2006. (02:21)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Sumnja nije loša stvar; malo preispitati sebe, svoje stavove...svoju inteligenciju. Sumnja je ono što nas tjera naprijed. A kad natjeramo i one oko sebe da posumnjaju u svoje stavove...to je pravi pomak. Čista filozofija, ha, a potpuni sam laik....

    avatar

    05.06.2006. (07:54)    -   -   -   -  

  • Ire

    marš .. sad ću morati tražiti tu bili džin ..

    avatar

    05.06.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • Lafica

    :lol
    Majkl pjeva "but the KID is not my son"

    avatar

    05.06.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    I ja u ljubav vjerujem. Jasta! :D Dobro je jos ovo sa stolicom, ja mislila da Survivor, u tom fimskom genijalnom ostvarenju zvanom Rocky, drece "Ooooo, Pitagor..", a kad ono, "Eye of the Tiger..." Ah, well, imas li plinsku ili elektricnu pecnicu?

    avatar

    05.06.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • Vikkor Mallansohn

    Press Any Key seminar, taj mi je bio najzbunjiviji

    avatar

    05.06.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • sed

    -"Blini u panici tražeći analgetike, u trenutku lucidnosti shvati kako je posljednji Voltaren popila jučer. Razoružana i neutješna, u pidžami i prevelikim šlapama, pođe prema otvoru pećnice. "Barem neću moratu kod frizerke pod haubu!... pomisli i klekne pred štednjak...." Joj; to bi mogla biti dobra priča.

    avatar

    05.06.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • DayWalker

    kad si vec u pecnici, zalij malo patku da ne ispadne presuha :))))

    avatar

    05.06.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • Tristana

    Luđakinjo:))) Prvo da razjasnim tvoje nedoumice: ja sam si uvijek mislila da pjeva "but the CHAIN is not my soul" i, naravno, shvaćala to kao da nije on od kamena, ima i on srca, što sad ako uštipne koje djetešce za guzičicu every once in a while...Ova stolica mi je sad razmrdala koncept. A što se tiče nekakosproljeća, ja bih to shvatila kao žalopojku - da čovjek nije imao stolicu (ne ovu od M. Jacksona, nego EUFEMIZAM za istovar fekalija) od proljeća (ne-kak'o-s-proljeća). Eto. Nadam se da sam ti pomogla. A S. Plath mi ubitačno ide na živce. Tatica, pčele, ludilo, blabla. Zijev.

    avatar

    05.06.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • pizdomehaničar

    ja ne , niti ću...

    avatar

    05.06.2006. (18:20)    -   -   -   -  

  • kristalna figura

    kolko ja znam covjek pjeva "but the kid is not my son"... a mozda ja krivo cujem :p
    crvena jabuka - nekako s proljeca. volim ih, ali neznam objasniti sto je autor time zelio reci. nego reci, kaj ti treba skuhat? :D

    avatar

    06.06.2006. (01:22)    -   -   -   -  

  • cico kranjčar

    ne čini li ti se da se malo previše furaš na zrinku? svejedno te volim

    avatar

    06.06.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • Memphis

    Blogovi su cool mjesta! Mozes trkeljati sve i svasta. Malo se previse staticni po mojem ukusu. Da nisam naletio na njega mogli smo se svi slikati. Kakvi cool blogovi, skoro cool ... nikada nisam browse-ao po njima.

    avatar

    06.06.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • Blini

    Cico, ja "želim da verujem" u svoju apsolutnu i nenadjebivu jedinstvenost i svaka je sličnost sa stvarnim ljudima i blogerima slučajna. No ovu tvoju provokaciju ne mogu ne shvatiti kao kompliment, stoga je ne budem ni brisala. Nego, još su tri dana do prvenstva, a ti čitaš blogove umjesto da središ malo taj vezni red.
    PS. Čula sam opet Billy Jean i freakonosni definitivno kaže CHAIR. Naravno da bi trebo reć kid, ali ne kaže kid, nego CHAIR. Ili je možda fakat Chain?... (Doduše, ja sam i za "I'm bad! I'm bad!" mislila da pjeva "I'm (a) man! I'm (a) man!" - što bi bilo čak začudnije nego da mu je sin stolica...)
    PPS. Kristalna, može šta bilo, samo da nije Fusilli. A ne bih ni svinjska rebarca.

    avatar

    06.06.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • cico kranjčar

    ne brini za vezni red. neki se igrači usrali u gaće od straha dok su stigli u njemačku pa protiv poljske nisu svi bili na raspoloaganju. nema problema u vezi dok moj sin igra, više me brine realizacija.
    nego, zrinka je imala post o krivo shvaćenim tekstovima pjesama... deja vu dojam

    avatar

    06.06.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    Cico, i meni si bogme komplimenAt udijelio jerbo se jedino na ovom blogu cerim ko mazga dok ga čitam. Al ne fura ti se Blini na mene, mi ti samo imamo slične DIJAGNOZE pa nam katkad kroz slova virnu simptomi. @Blini - meni se i dalje čini da pjeva KING, ali to je možda zato što sam trenutno opsjednuta sladoledom :-)

    avatar

    06.06.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • Blini

    E, kad smo kod slatkaća, ne mogu ne spomenut kak sam gospona šta stoji pred Konzumom s ledo-škrinjom tražila da mi proda MACKA. Još me čovjek zbunjeno zamolio nek ponovim, a ja mu živčano odbrusila da hoću M-A-C-K-A, misleći si, bože koji kreten, ne zna ni šta prodaje. Dok mi frendica nije u razgovoru spomenula kak voli sladoled Macho...

    avatar

    06.06.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...