Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • MENTINA

    hej nisam valjda prva??? Eto samo da te pozdravim i javim da nisam pravnik, nego tek bivsa police woman trenutno degradirana u recepcionerku-telefonisticu! hehehe Velika pussa za laku noc!

    avatar

    30.05.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Vidiš neki puta je lakše sa onima koji dođu sa ružnim riječima pa odmah znaš na čemu si, ali kada ti dođu sa čokoladom i osmjehom, a figom u džepu, pa se ti postavi kako treba. Grde su to stvari, na moju sreću nisam imao takvih problema, ali vidim da mnogim ljudima zagorčava život, baš je nezgodno kada trebaš pravnika, jedino što je ipak bolje nego kada trebaš doktora. Sretno u ljudsko odnosnoj imovinsko pravnoj zavrzlami i laka ti noć :)

    avatar

    30.05.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • barba

    no means no, samo to RH nikako da savladaju i fala ti na komentaru

    avatar

    30.05.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • antibiotic

    Ne znam, ovo nije moje područje..:)

    avatar

    30.05.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • kvadar

    joj tek uspjela procitati nastavak donjeg posta a ona opet pise roman :))) samo da se javim(nemogu pobjec od vas nikako:P)a za zimbabve ne brini,bit cu ja pritajena negdje u dnu tobusa i budno pratit sto se dogadja :)))

    avatar

    30.05.2006. (23:25)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Nisam pravnik ali sigurno znam, ako idete legalno nećete nikad na zelenu granu,zato glasam za maj kad ga nema,pa nek on ide legalnim putem i tuži sve vas,ako ste složni,neće bit problema ako nista najeb... ste.

    avatar

    30.05.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • Od zore do sumraka

    Mislim da će nova mama Candy znati bolje reći nešto o tome! Hm...stvarno glupa situacija... Ništa počnite s podmićivanjem...darujte mu čokoladicu po čokoladicu i srušite mu lagano zidove... Šalim se naravno, jer bi o tome trebalo ipak dobro promislit... Pazi draga mamice i oprezno s takvim tipovima! Šaljem ti pusu

    avatar

    30.05.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Čuj, draga, pa to je normalna reakcija. Nije čovjek sitničav, ali kad ga netko ovako izigra onda je to što boli. Sve vas je lijepo povukao za nos. Ja nisam pravnik ali sam imao 4 semetra pravo. Po mom mišljenju to trebate vi, svi vlasnici, uzeti jednoga odvjetnika i na sud. Ako se na Viru mogu rušiti bespravno sagrađene kuće, pa čak i stranaca, zašto se onda kod tebe nebi mogao srušiti bespravno sagrađeni zidić i oteta terasa? Želim ti puno smirenosti. Macolom i batom se ništa ne rješava, to kažeš i sama. Dakle kulturno! Želim ti već sad puno uspjeha! Pozdrav i pusa!

    avatar

    31.05.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ako mogu u Viru, možete i vi. Srušit to i svi se sunčati na terasi. Pa neka on ode na Ćuf. Da, Krk je velik, to (Trigete) sam mislio obići još za 'Crnu ovcu' jer dosta planinara želi vidjeti. A supovi lete... Ciao!

    avatar

    31.05.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Takvih ima svugdje...pozdrav...

    avatar

    31.05.2006. (01:20)    -   -   -   -  

  • katrida

    ..........već vas je naguzija............sa odvjetnikom..za jedno 20 godina nadat se rješenju i još treba ga platit.........budući je tip mutež niko mu se neće tit zamirit i nažalost s tim je gotova priča............zato ,barem,ne troši živce na gamad..............dobar ti dan............

    avatar

    31.05.2006. (06:49)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Prije svega ti najljepša hvala na toplim komentarima, čuj od tebe ovako iskusne ću još 100 puta pitati mišljenje glede majčinstva, budi sigurna ;-) Što se tiče ove terase, u praksi ti to ide da ako stan u zgradi koji ima izlaz na zajedničku terasu koristi tu terasu zbog jednostavnog razloga što mu je najdostupnija, jer taj stan nema balkona, a ostali imaju, pa tako to bude. Po zakonu bitan je vlasnički list, čitajući tekst, od početka sam znala da on tu terasu nije mogao kupiti jer se kupiti može isključivo od (su)vlasnika. Znaš šta mene zanima? Na koji ste vi način koristili tu terasu? Zato što se može ići na tužbu na dosjelost, ako ste vi svi u zgradi koristili tu terasu, pa taj bajo došao, zagradio, postavio brave, i onemogućio pristup svima vama, svi stanari dignete tužbu, i to s privremenom mjerom, tražite povrat u prijašnje stanje i da se onemogući svako daljnje smetanje posjeda. Znači, posjed nema veze s vlasništvom, vi ste to koristili, držali (sadili cvijeće, pili kavu, sušili robu svaki dan)... A za početak ga pismeno upozorite da vrati sve u stanje kako je bilo u roku od 8 dana inače ćete potražiti pomoć pravnih institucija. Pa onda uporno zovite policiju, nek sastave zapisnik kako bajo koristi vašu terasu i onemogućio je sve vas stanare da je koristite. Ima još rješenja... I preporuka, odvjetnika uzmite u Rijeci, svaka čast, ali puno stranaka imamo s Krka...

    avatar

    31.05.2006. (08:15)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Da ne pišem baš o ginekološkim problemima po tvom lijepom blogu, moram mirovati da se plod učvrsti, teže mu je zbog položaja moje maternice. Kad prođe prvo tromjesečje, moći ću se opustiti, sad sam na iglama. I naravno da si mi dužna, ja ću tek biti mama, a vidi tebe, tako da se pripremi na moja gnjavuckanja. ;-)

    avatar

    31.05.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Imam dobru logistiku, i u stvarnosti, a vidim i ovdje na blogu. Baš si slatka, hvala ti ;-)

    avatar

    31.05.2006. (09:06)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    oprosti ali nemam volje citati:((((
    dobro smo svi,zivi smo a od maloprije policija sve sto radimo prati pa tako i ovo sada:)))

    avatar

    31.05.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    tko je to na almost cool????????????????????????

    avatar

    31.05.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Kad sam vidjela komentar poviše pogledala sam,stvarno si na almost cool,što se ne hvališ,čestitam.

    avatar

    31.05.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • tataix

    Potpuno bih se složio sa @candy@ iako nisam pravnik, a uz to naručite par body bilder majstora neka oni vrate u prvobitno stanje. I najvažnije od svega je da vi stanari budete složni. Napravite sastanak donesite odluku o mjerama, stavite to na papir (zapisnik) ovjerite kod javnog bilježnika i onda ožeži. Svakako jedan ovjereni primjerak zapisnika preporučeno pošaljite dotičnom, a uz put napravite prijavu svim mogućim inspekcijama. Pozdraf...

    avatar

    01.06.2006. (09:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...