Komentari

gourmet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • red sonja

  A joj... Po dvorištu imam mnoštvo puževa i izbjegavam ih u širokom luku... Znaš šta, ne bih ga mogla primiti u ruku, a kamoli pripremiti za jelo... Bljak! Ali da ih netko drugi skupi i pripremi finu klopicu, e to je već druga priča...
  To ti je kod mene kao s kolinjem! Nema šanse da bih bila na kolinju i sama sudjelovala u pripremi mesa, slanine, kobasica, čvaraka, krvavice... Užasavam se krvi... Ali za degustaciju sam uvijek!

  Kažeš Kajzerica? :)

  p.s. Dragi Lastane, da li sam licemjerna?

  avatar

  31.05.2006. (14:34)    -   -   -   -  

 • Gourmet

  Da Kajzerica (prvi hrvatski china town). Na raskršću kod hipodroma lijevo u naselje, pa po glavnoj ulici par stotina metara. Restoran je s lijeve strane u privatnoj kući u podrumu. Uz puževe razna druga čuda; jegulje i žabe na brudet sa palentom, sir iz mišine sa vrućim uštipcima, kopun pod pekom (dan ranije se mora naručiti na žalost)... ahahah...
  P.S. Lastan odgovara: Nisi licemjerna. Nije nužno da moraš voljeti brati trešnje da bi u njima uživala :-)

  avatar

  02.06.2006. (08:38)    -   -   -   -  

 • z.l.e.v.A.n.k.a.

  Dakle, treba se mučit puževe tjedan dana, da gladuju? Pa to je malo okrutno.. U biti, sve kaj se radi s pužekima se radi na živo? Meni je to žal. Ja to ne bi mogla. Ne, ne. A i u usta da ih stavim, bi me netko morao tjerati satima. Ja nemrem ni primiti puža, mene je svega strah. I gliste. Stalno si mislim da svi oni imaju neke rođake, koga li, i da, ako ih razljutim, budu rekli svim tim gmazovima ljigavim i onda mi budu došli po noći u sobu i ubili me budu. Nekak. Nagurali se u moj nos ili usta, fuj, i zadušili me. Ili nekaj.
  No, to sam ja i moja mašta. Sad sam si dala ideju za neku ljigavu priču, ihihi..
  Zaboravih napisati, da mi neko to profesionalno napravi, složi, speče, sve to kaj treba, bome bi probala, bar griz, zalogajčić. Eni volntijrz? ;)

  avatar

  03.06.2006. (10:09)    -   -   -   -  

 • Gourmet

  ajajaj... nisam očekivao od tebe baš takav komentar. jer pužeki su hrana nama ljudima. s tim niti ti niti ja nemamo niš. netko prije nas se pobrinuo da tak porikta svijet. pa kad bolje promisliš nije baš ni pretjerano pristojno cjedit jadne pajceke da bi krckali čvarke, nije niti fer pobit par familija srdelica da bi ih svježe raščerečili, pržili u vrelom ulju pa se onda kratko osladili. i što ima kulturno u tome da se malom teliću cepne pola glave kako bi papali finu domaću juhicu... i gdje bi nas to vriti odvelo... u priče o jadnoj mrkvici, čipolinu, papričici, paradajzeku... brrrr... dok ne mutiramo u bića koja žive od sunca i vode ove kukulelejadnemaleživotinjice priče su potpuna pizdarija. howgh.
  P.S. niš se ti neboj velike mame puža. ona ne voli klopat fine zagorske kolačiće za razliku od mene.
  P.P.S. ja vojlontiram po hižama, kletima, podrumima, tavanima, livadama i napuštenim bunkerima na besplatni telefon čijim pozivom doniraš i 3,27 lipa u razne svrhe povezane sa uživanjem jela i pila. pretežno mojeg. keč je da je broj telefona tajan, tak da biznis bude potpuno besmislen do kraja. ;-)

  avatar

  03.06.2006. (15:00)    -   -   -   -  

 • z.l.e.v.A.n.k.a.

  NISAM ZAGORKA NEGO PODRAVKA.
  Zapamti to. Ne volim kad me nazivaju Zagorkom, bez razloga, jednostavno ne volim. Koprivnica je u Podravini, od tud (gle čuda) naziv "Podravka" onoj tvornici što ima proizvode razne. UF!
  A kaj se tiče onog s mučenjem, meni je žal svih životinja, ali nisam neka šatatijaznam vegetarijanka. Ne, ne, ja mesožder. No, ne bih nikad mogla (ja, kao ja) ubiti piceka/pajceka/kozu/nešto.. ali pojesti.. to bi.

  avatar

  03.06.2006. (15:26)    -   -   -   -  

 • Gourmet

  pis podravski kolačiću, pis. mejk no vor ! UF. još bi ja mogao završiti u nekom kotlu čuvene tvornice umjetnina ak se preveć rasrdiš...

  avatar

  03.06.2006. (19:21)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...