Komentari

sturmwehr.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Duško Lokin

    jebemti,kak ovo ide predalekoooooo...hehe...bilo je mraaaaaak u Trogiru... DINOOOOOOOOO!!!btw.doktore, žašto DINOOOOOOOOOOOO Rađa ako je Goran karan?

    avatar

    30.05.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • †Sleeping star†

    Draga žikk
    U snovima me neprekidno neki tip s crvenom kosom i u kožnjaku slijedi gol golcat...Kad me napokon sustigne probudim se što bi to trebalo značiti?Vidila sam brata kako liže zvučnike...sljedećeg dana mi jedan zvučnik neradi....I još jedno pitanje draga žikk oćete mi biti dečko?

    avatar

    30.05.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • dečkić đos

    jel može karolina novak biti moja kurva?e i čula sam da dolazi u paketu sa iznenađenjem...ako mi ju prodaš,bolje ti je da su i ona i to iznenađenje dobri...inaće...

    avatar

    31.05.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • shpeksyy chagerica

    dragi doktore zikk

    cula sam jednu stravicnu klevetu da imate brata blizanca i da se zove zak.

    ta me cinjenica tolkko uznemirilia i sad neznam sto da radim.
    bojim se da bi se mogla vise uspalit na vaseg brata. mozete li objavit njegovu sliku da me rijesite dilema, a i da se imam na sto dirati. vase slike su mi vec malo dosadile

    avatar

    01.06.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  • tvoja obozavateljica..

    dragi žikk..imam poveci problem..a to je da bi te ja barila.nemoj mi se smijati jer je meni bilo tesko tebi ovo priznati...stvar je u tome da mi svi govore kak nema sanse da budem s tobom,a ja jos toga nisam svjesna..molim te,budi iskren,imam li jos sanse?? je moguce da ce se ikad u mom zivotu dogodit da ja s tobom zabrijem??...ili mogu preci u emace-u stilu rezanja,depresije i to...molim te,budi izravan,nemoj okolisati..

    avatar

    02.06.2006. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...