Komentari

bllankk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • The Phoenix

    Ozbiljno?? O Bože ... sve u svemu, evo mene malo. Vidim, dobro savjeti kao i inače ... ;) Kako je tebi sa učenjem i to sve ...

    avatar

    30.05.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • D N E V N I C E

    slažem se s tobom svi imamo neke maske/kukuljice koje nas sprečavaju da budemo bliski s drugim osobama... a maske nastaju iz straha da nas ne povrijede.... treba biti hrabar za istinu :)))

    avatar

    30.05.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ne brini za Sandija, zaradit će za benzin na izboru za Miss BiH. :))) Tamo će izvesti nešto spektakularno i premijerno (možda se od spektakla i Zemlja na trenutak zaustavi u okretanju i oko svoje osi i oko Sunca :)))) pa će susjedi bogato platiti. :)))) Što se ljuske tiče, smatram da je ona i zaštita, jer ni pilić ne bi mogao preživjeti da je gol i nezaštićen. Ljuska treba, samo, ne bi valjalo da se uvijek ostane pod njome.

    avatar

    30.05.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Davno nekad, ima tome preko deset godina sam napisala pjesmu o tome. Tada mi je bilo teshko pokazati svoju srz ljudima. Hm. Shto sam starija sve rjedje imam potrebu za tim. Treba pustiti nekad drugima da naprave prvi korak. Ako energiju troshish samo na davanje nikad necesh dati shansu drugima da ti se daju. Balans. Biti promatrac. Uzeti ponekad i distancu. Danas takodjer vidim koliko sam energije troshila na pogreshne situacije. Pogreshne situacije, jer pogreshni ljudi ne postije. Samo pogreshne okolnosti pod kojima si srela te ljude.

    avatar

    31.05.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...