Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • M.

    U teoriji su teorija i praksa jedno te isto. U praksi - nisu. (Einstein, bar mislim) Eh, oh... Kaj mislis, jel bi ovakav tekst o ZG i RH napisao mozda neki stranac namjernik (Rus mozda?) kada bi tu dosao i vidio, za njega, mozda neke nase, za njega cudne kolektivne rituale? Npr. kolinje? Ili kad bi vidio kulturno siromastvo? Ili kad bi, ocekujuci post-socijalisticko-jos-tranzicijsko okruzje vidio nezaustavljive slike globalizma- Mac Shit, poslovne nebodere koji nezaustavljivo obuzimaju grad, sve vise mladih yappija koji cijene neke druge vrijednosti... I jesmo li mi dobro odabrali? Pusa velika...

    avatar

    28.05.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  • anci

    Primjetih da su se starija sister i cupko(???) vec javili pa da nadopunimo ovu online familijarnu komunikaciju i sa najmladjim clanom... :) Evo ja sam upravo najljepse stvorenje na svijetu prosetala, vise nije bubina i prava je maza postala :) Ovdje je prekrasno vrijeme, sunceko i malcice vjetra, ali potpuno NEpogodno za nas studente koji, u tmini dnevnog boravka i bez sestrinog ohrabrenja da ce sve biti ok i da sve mogu, pokusavaju prouciti iznimno zanimljiv materijal za ispit sa popisa literature od tri strane... ;) Tako da seka, nema, NE postoje rijeci niti u jednom od slavenskih jezika, kojima bih ti mogla opisati koliko mi falis i koliko JEDVA cekam da te vidim, cak i usprkos zoharima, ruznim ruskim djecacima i, sad vec precestim, paranoicnim snovima o padu aviona... Tako da, ako te imalo moze utjesiti,i ja HOCU prestati plakati svaki put kad te cujem, ili procitam neki tvoji tekst ili samo pomislim na tebe... koliko samo covjek suza moze proliti... I stvarno HOCU prestati jesti sama, spavati sama, pospremati, gledati tv, SVAKO jutro buditi se sama i prve rijeci upucivati kiki, ma sve, sve sama i u prisutnosti (koliko god je volim, ipak... ) samo jednog obicnog psa. I HOCU sada prestati plakati... :) a znas, postoje neki zlobnici koji , radi mog konstantnog kukanja koliko mi fali sestra, komentiraju kako cemo kad se vratis i tako opet samo poceti sa svadama i sl., ali isti ne znaju koliko ima onog lijepog, spontanog i neprocjenjivog, sto niti jedna svada ne moze unistiti. Tako da, iako cemo se brzo vidjeti, samo se ti meni sister vrati doma...!!! Jer svo ovo kukanje i plakanje vec stvarno granici s ludoscu:.. ;)
    P.S. drugi put mozda prokomentiram i tekst.. :)

    avatar

    28.05.2006. (18:45)    -   -   -   -  

  • M.

    E sad nakon gornjeg komentara i ja placem... A da patentiramo neko on-lajn plakanje? Ili (da nastavim u revijalnom tomu) - da vam nademo decke? ;)

    avatar

    28.05.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...