Komentari

pantera2you.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • teuta

    E, Panterice...moram da se prisjetim, ima ih dosta. A u vezi Zelenka, pa i mene to malo zabrnjava. No, natjerat ćemo ga na pisanje, zar ne? Dakle, čim se sjetim, odmah ti pišem. Laka ti noć, draga...cmokkkk.

    avatar

    25.05.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    O ovome ću sutra!...Idem ujutro kod lekara pa nisam baš inspirativna: )))Laku noć!: )))

    avatar

    25.05.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • bobelline

    uf....stavit ću male sive u pogon. pa sutra napišem...je me zamisli...;))

    avatar

    26.05.2006. (00:01)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    hm. cim se sjetim, avim se. :)

    avatar

    26.05.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • caricavrta

    čitala te jučer navečer. pa mislila do ujutro nešto će mi past na pamet. nije. možda je to upravo to ono bizarno: svaki dan kukam a kad nešto moram izdvojiti ne mogu se sjetiti.

    avatar

    26.05.2006. (09:03)    -   -   -   -  

  • labby

    Potaknut panterinom inicijativom sjetio sam se jedne stare zgode,dok sam još bio dječaćić.Dakle, ja jesam!Prihvatio sam izazov bez izmotavanja.I dalje čekam vas, a naročito tebe...mila ;-) !

    avatar

    26.05.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • f

    budem i ja nešto napisao! sjetio se, samo da nadjem vremena sročit taj "doživljaj"!

    avatar

    26.05.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • molly coddie69

    aha znaci...ok...odo ti ja ostavit nes na svoj blog :))))

    avatar

    26.05.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • molly coddie69

    eto ti... :)))))

    avatar

    26.05.2006. (15:09)    -   -   -   -  

  • bobelline

    eh...ja na svom blogu pisala o svim tim nesmotrenostima. evo ljinkovi:prvi, drugi,treći,četvrti.eo viš. sad sam se i ispromovirala. što je najgore, imam ja toga još u rukavićima.....:))

    avatar

    26.05.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • f

    evo, sjetio se jedne zgode i napisao... ono, hvala ti... ful!

    avatar

    26.05.2006. (16:05)    -   -   -   -  

  • Erchamion Naewe

    Ma blago vam se :))) Uzivancija za citati ali eto bit cu partybreaker pa se necu umijesati u ove silne dogodovstine,s amo cu citati ;)

    avatar

    26.05.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • old soul

    .... prije nekoliko godina .... žurim ja jedan dan doma , moram se presvući i onda s curama naći u gradu .... na putu do doma srećem prijatelja koji pita kuda žuriš , ja mu ispričam , a on veli - ja idem za par minuta prema gradu , pa ako me vidiš pred zgradom povesti ću te ... odjurim doma , presvučem se i jurim prema tramvajskoj .... stojim na zebri i dolazi auto kakav vozi moj frend i stane ispred mene ... ja otvaram vrata , ulazim i sjedam , objašnjavam mu kako žurim i gdje se moram naći i s kim i sve tako .... okrenem se prema njemu , a kraj mene sjedi totalno nepoznati dečko , zbunjeno me gleda i muca .... gospodična (?!) ja sam samo stao da vas propustim preko ceste ..... mislim da sam izjurila prije nego što sam ušla uz mucanje nekakve isprike .... tko zna što si je čovjek mislio .... a sad si mislim ... trebala sam ga tražiti da me odbaci do grada ;)............. nije za usporediti s ovim tvojim , ali ima nas svakakvih ( moja frendica je imala jednog koji je u završnom činu vikao - ja sam nabolji j***č na svijetu ???? - nije dugo potrajao ! )

    avatar

    26.05.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • old soul

    hvala ti panterice , čitamo se u ponedjeljak ujutro .... pusa ;)

    avatar

    26.05.2006. (19:35)    -   -   -   -  

  • caricavrta

    evo ipak... nedavno dragi i ja u nekom šopingu. on već mrtav. ja još u speedu. prolazimo po cvjetnom a tamo neko događanje. stanemo pogledat. meni dosadno. pa sam zastala. on krenuo naprijed jer je mislio da sam iza. zgrabio curu iza sebe za ruku povukao i zagrlio. u tom trenu skuži i faca užasa: grli nepoznatu ženu. ja naravno umrem od smijeha.

    avatar

    26.05.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • crolga

    Evo da se i ja "pohvalim"... :-) Oduvijek me zanimalo kako izgleda obdukcija, pa sam se dogovorio s prijateljima iz medicinske da me prošvercaju na jednu... Ulazim unutra, a ondje leže dva tijela: jedan muškarac i jedna žena... Nju smo obradili prvu: Ona se oskliznula u kupaonici, udarila glavom u rub kade i umrla... Moji prijatelji nisu imali želudac za neke stvari, pa su izašli van, ali ja sam ostao do kraja... Nakon što smo završili sa ženom, kaže mi teta sa skalpelom (patolog, jel') da odem van po ostale... I ja izađem van, nađem ih kako sjede na klupama, a oko njih stoje neki ljudi... Meni bilo lijeno otići do njih, pa se derem "EEEEJ, ONA ŽENA JE GOTOVA" i krenem u šali opisivati kako je bilo... A oni me pogledaju, udare se dlanom po čelu i zakimaju glavom lijevo-desno... Zašto? Zato jer je među onim ljudima, koji su stajali pored njih, bio i suprug te iste žene... Došao je dogovoriti se s mrtvozornikom oko preuzimanja tijela... (i dan danas mi je neugodno zbog toga, a uvijek će i biti)

    avatar

    26.05.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • serafina

    Draga, odo mumlat i pokušati se sjetiti svojih zgoda, do tada pusu ostavljam.

    avatar

    27.05.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • f

    crolga, brate ovo ti stvarno looooššeeee! hvata me smijeh i istovremeno se lupam dlanom u čelo, kad već ne mogu tebe! ccc! ;)

    avatar

    27.05.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • misko

    Zlato radoznalo...napisao sam priču, točnije tri, o svojoj gluposti...kako sam vjerovao....pozdrav!

    avatar

    27.05.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Dala si mi nešto za razmišljanje, ne mogu se sad sjetiti, ali samo zato jer sam imala i previše tih neugodnih trenutaka. Ali ovako na prvu, trudna sam, a još nisam rekla šefki. Međutim, na papirić sam zapisala podatke o stažu, porodiljnom, trudnoći, i ostavila ga na stolu!!!! Tako da žena može saznati i prije nego joj ja planiram obznaniti da idem na bolovanje jer moram čuvati trudnoću. Ako je zavirila na moj stol, umrijet ću od srama...Kako je prošlo, javit ću ti u ponedjeljak, utorak.

    avatar

    27.05.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • Starcatcher

    E ova ti je tema dobra.....
    Prvo sto mi je palo na pamet kad sam procitala post nije moja glupost, vec moja poznanica iz Brazila....Joj zenske!
    Ona ti nije nikako mogla zapamtit koja je lampica i metar za gorivo u autu,pa bi redovito ostajala bez benzina...Naravno onda bi nazvala taticu i covjek bi morao u spasavanje....E pa jadnom covjeku valjda dosadilo pa je jednoga dana uzeo crnu boju i zacrnio sve metre i lampice na njenom autu - osim pogadjate....one za gorivo!!!!
    (Necu ni spominjat da cura ima 25 god???)
    E,ko je sad tu ludji dalo bi se diskutirat!

    avatar

    28.05.2006. (04:53)    -   -   -   -  

  • bijahu to misli jednog 30 i nešto godišnjaka...

    Uh...sigurno bi mogao iskopat koju priču. Ček jednom sam u osnvonoj školi uletio rastavljati od tuče dvojicu. I kako su bili blizu nekog malog zidića sa strminom iza. Gurnuo sam ih obojicu nenamjerno i oba su se otkotrljala preko i tad me je spazio razrednik i joše neki nastavnici i ispao sam teški nasilnik. Objavili su mi ime na razglasu i odveli me na razgovor direktoru....i svi su glumili veliko razočaranje jer sam dotad bio uzoran đak :)))

    avatar

    28.05.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • svjetioničarka

    Što je ovo? Tribute to... Dobar izbor, dobar izbor

    avatar

    28.05.2006. (20:25)    -   -   -   -  

  • trill

    Paaaa...teško je odlučiti i izabrati :)) Mislim da bi to ipak bila ona moja vožnja na motoru kad sam ostala bez haljine. Pisala sam o tome davno još, ali ukratko : Dobila sam prekrasnu široku hipi haljinu i sjela s njom postrance dečku na motor. Prekrasno smo izgledali. Haljina se vijorila za nama. ;) Sve dok nismo stali zbog semafora na najprometnijem raskršću. Upalilo se zeleno, on je krenuo, a meni haljina zapela u kotač i podrapala se odmah ispod pazuha. Ostala sam samo u gaćicama i rukavima od haljine sjediti na sred raskršća :))))

    avatar

    28.05.2006. (20:52)    -   -   -   -  

  • bobelline

    ja glasam za trill!! jako dobro :)))))))

    avatar

    28.05.2006. (23:14)    -   -   -   -  

učitavam...