Komentari

razgovorisbogom.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Irida

    lijepo i iskreno...............irida

    avatar

    27.05.2006. (11:22)    -   -   -   -  

  • harisma

    ..Putnik ponekad ne zna gdje je i kamo ide..ali njegove noge i dalje kroce..ponekad umorno,u nepoznato,ili 'pak po starim mjestima..no nas cilj je otkriti i spoznati se kroz iskustvo zato je ponekad dovoljno samo krenuti dalje..stvari koje se moraju dogoditi nikad ne kasne ;) jednom procitah..ovo je tvoj put spoznaje..ali tvoj, ne niciji drugi i pitanje je kako bi ti drugi vidjeli taj isti put..strpljivost,odvaznost i ljubav..

    avatar

    27.05.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • nova vizija

    Bok! Baš sam se ugodno iznenadio kad sam saznao za tvoj blog.(vidiš kak harismina reklama ima efekta:) A znaš kak se kaže: Dobar se glas daleko čuje! I ja sam pročitao Walscheve knjige i pokušavam neke važne istine iz te i drugih knjiga prenijeti i ostalima, koliko mogu. Možeš navratiti do mog bloga, možda će ti se svidjeti (osim ako neće:D). Tamo imaš link na blog Zlatna Ribica, i ona isto govori o temama iz Razgovora. Očekujem nove postove:)Pozdrav!

    avatar

    31.05.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • confessboy

    Oduševljenje koje je zavladalo kada sam čitala Walschove knjige neopisivo je. Toliko su me saznanja u njima oduševila da sam stalno u sebi govorila "Da, toje ono što razumjem i to je ono što mogu prihvatiti da funkcionira to je istina". Nakon tih razgovora pogled na svijet je dobio novu dimenziju-razumjevanja. Nema životnog problema, odnosa ili situacije koja se nemože riješiti ako se gleda kroz spoznaje iz tih objava. Svijet je prekrasan i možemo ga vratiti u izgled rajskog vrta samo ako rajski vrt pronađemo i sagradimo u sebi samima. Hvala Welschu što je svoj razgovor podjelio sa nama jer smo i mi tada razgovarali s Bogom, i hvala svima onima koji su omogućili da u Hrvatskioj to bude dostupno nabaviti.

    avatar

    07.09.2007. (09:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...