Komentari

nekiklinac.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • werther

    Svaka ti čast!
    U potpunosti se slažem s tobom!
    Zbilja smo ko neki jadnici! Ja nisam ni očekivao da će itko ikad čitati moj blog, ali eto...

    Da te pohvalim, hrvatski ti je jako dobar... samo jedna konstruktivna kritika, pravopisna - nije ji, nego joj.
    Ali nije bed, sve se kuži!

    avatar

    25.05.2006. (00:41)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    hej marko..bas saam se lipo iznenadila sta si napisa novi post...
    i drago mi je sto ti je moj blog bio prvi na koji si naisa..znas ni ja tamo ne pisem bas neke pretjerane zanimljive tekstove.... i virujem da sam dosadna vecini.... vidija si uostalom i sta mi je slovenka napisala... prema tome..bas me briga oce li me ko citati...meni blog nekako sluzi da kazem ono sto me muci ili nesto st mi se lipo desilo. inace pisem dnevnik od 1998. godine, a ovako na blog mi je jos i lakse pisati.
    nadam se da si mi dobro i da ce se sve srediti...

    sorry sta ti jos nisam poslala mail, neman vrimena da pisem....

    avatar

    25.05.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan, i hvala ti što si navratio na moj blog. Mogu iskreno reći da sam jako ugodno iznenađena tvojim pisanjem. Tako djeluje iskreno, jednostavno...a opet toliko snažno. Ja bih iskoristila ovu priliku, da potrvdim tvoje riječi i dojmove u vezi ROMANTIČNE DUŠE, jer i ja o njoj mislim samo ono najpozitivnije, i jako mi je draga blogerica. E, sada u vezi s tvojim pitanjem na mom blogu, ha ha. Odgovori se nameću sami po sebi a ima ih jako puno, zar ne? Dakle, sve ti je na raspolaganju, samo trebaš odabrati onaj pravi način. MOram još jednom ponoviti, da prekrasno pišeš, to zaista iskreno mislim. Lijepo su sročene riječi i hrvatski ti je izvrstan. Ja isto nisam odavde, rođena sam Čehinja, pa sam imala određenih problema s jezikom. Ali mislim da sam ga savladala. Piši i dalje, jer si veoma interesantan...Želim ti puno seće u daljnjem bloganju. Topli pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    27.05.2006. (18:37)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Imaš pravo, treba podvući crtu, a najteže je to napraviti u glavi, odlučiti učiniti ono što je najbolje za tebe, bez obzira na ono što nam međunožje govori. Neću reći srce, jer srce nikad ne laže, u to sam sigurna. Reci mi samo, odakle si ti da vježbaš hrvatski? Da ne zaboravim zahvaliti ti na tvojoj čestitci, lijepo od tebe, i kako si se samo sjetio da sam spominjala majčinstvo? Svaka čast. I za kraj, ne brini, tvoja cura će biti sretnica, ona prava koja će te zaslužiti, a imam neki predosjećej da že to biti uskoro... ;-)

    avatar

    27.05.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    I moram još dodati...nemoj gubiti nadu, kolo sreće se ipak okreče. A jako si to pametno naveo, da iz svojih prošlih postupaka pa i drugih, moramo izvući određene zaključke....dakle, iz toga nešto naučiti. Tek tada ćemo imati čvršće temelje za budućnost. Cmokić.

    avatar

    27.05.2006. (18:56)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Ajme super, imamo mi familiju u Mariboru, muževa dva brata i maćeha. Ona pjesma se stvarno odnosila na karijeru, naime, mene je trudnoća dosta iznenadila, jer sam imala nekih poteškoća. A s obzirom na moje mlade godine nije nam se toliko žurilo... Lijepi pozdrav...

    avatar

    27.05.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dragi Marko...možda se i čini da je moj blog više onako za zabavu itd. A zabave, smijeha i seksa,nikad dosta, zar ne? Pogotovo u ovim tmurnim vremenima. Međutim, htjela bih ti dati do znanja, da svakako bih mogla pisati i neke dubokoumne postove, pa svaki čovjek ima toliko toga iz svog života, da bi stalno mogao pisati o tome. Ja, npr. svašta sam toga doživjela u životu, da bih o tome mogla dubokoumno pisati svaki dan, ali jednostavno mi se neda zamarati ljude s time. Nekako mi je više draže ako ljude mogu razveseliti, uvesti u neki svijet drukčiji od problematične stvarnosti..itd. Što opet ne znači da i takvih postova nema kod mene, ali vrlo malo. Niti to ne znači da ne volim čitati takve postove, dapače. Uostalom, ako želimo biti do tančina iskreni, sami postovi koji se odnose na seks,pa svakakva razmišljanja o tome, iznošenja svakakvih stavova..itd. itekako može biti poučno pa i dubokoumno (nazovimo to tako). Jer postoje još mnoge predrasude u vezi te teme i to upravo kod nas. Eto, malo sam ti željela o tome nešto napisati. cmokić.

    avatar

    27.05.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    Marko hvala. Evo, i ja sam isto učinila. Laka ti noć još jednom...cmokić.

    avatar

    28.05.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Marko, interesantno, izgleda da svi koji uče hrvatski, griješe na istim riječima. Meni se upravo to znalo događati kao i tebi. Tako recimo ono "ije" i "je", pa "č" i "ć", naučila sam samo zbog pravila, inače skoro nikad ne čujem pravu razliku između tih slova. Jer niti u češkom jeziku nema toga. Znam da niti u slovenskom jeziku nema tih slova, zar ne? A ja sam morala iz knjiga, što mi i nije bilo teško, jer volim čitati. A tebi su dakle pjesme bile na neki način učilice za hrvatski, zar ne? No, koliko uočavam, jako si dobro savladao hrvatski. I naravno, sigurno znaš i engleski i vjerojatno i druge jezike. Sve je to veoma pozitivno, i ja bih to voljela. Ma, pravi si mudri i inteligentni mladi čovjek. Eto, Marko...idem sad, laka ti noć, lijepo mi spavaj s lijepim snovima...Cmokkkk.

    avatar

    28.05.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dragi Marko...slažem se da je to lijepo kad se ljudi međusobno nastoje približiti, pa makar i na ovaj način, da si požele laku noć, zar ne? Ja to volim, mene to zadovoljava i osjećam se zbog toga bogatija na neki način. Dakle, još ću ti poželjeti srećo, laku noć...pa čak i slatko buđenje. Cmokkkk.

    avatar

    29.05.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    Dobro jutro Marko, zelim ti samo ugodan radni tjedan....

    avatar

    29.05.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dragi Marko...eh, da mi je biti u tom vremenu s tobom i biti tvoja doktorica, ha ha. Ja bih, vjerojatno, bila ipak malo opasnija i kuražnija od te tvoje male prijateljice. Ali, volim se toga, zaista prisjećati, tako su bili divni ti dani, zar ne? U tom postu, zaboravila sam dodati, da me upravo taj Zdenjek, često znao gađati svačime pa me vezati za stup, kao svoju žrtvu a on je bio poglavica indijanaca. Ali svejedno sam ga voljela, ha ha. Topli pozdrav, Marko...cmokkkkk.

    avatar

    29.05.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ha, ha....a što ću kad sam takva...samo sam to onako usput napomenula, tek da se zna, da sam bila opasna i tada sa svojih pet godina, ha ha. A baš si me sada nasmijao, da imaš prilike da me vidiš....uvjerio bi se u to. Dakle, samo hrabro dalje....i kako se ono kaže - Nikad ne reci "nikad" - zar ne? A baš sam bezobrazna, jel da? Evo ti još jedan cmokić.

    avatar

    29.05.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • teuta

    Eto, kakvi su ti Česi...vidiš i sam iz navedenog, ha ha. Nažalost, taj Zdenjek, kasnije kad se oženio, naravno kao i većina Čeha (mislim uglavnom na muškarce), počeo piti pivu i postao je alkoholičar. Bolje da je ostao isti kao tada u djetinjstvu. Eto, srećo.

    avatar

    29.05.2006. (18:12)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Pa mislim da tome blog i služi... da budeš slobodan kad o nečem pišeš, jer ipak smo ovdje, većina, anonimni... A što se tiče Gibbonijeve pjesme... lijepo on to pjeva, ali meni se događa da bez obzira što prođem neku školu, opet zabrljam na istim greškama... P.S. hrvatski ti je jako dobar....

    avatar

    29.05.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ha, ha...dragi moj Markec...vjerojatno će biti baš to istina. Mala šala. Znaš, ja sam bila jako dobra curica, kad sam bila mala (moš mislit!)...ali jako tvrdoglava, kao i dan-danas. Znaš interesantno je, da kad smo odrasli do tinejđerske dobi, ja i on, tada se on zaljubio u mene, ali ja ga više nisam htjela. Eto, vidiš ti to. Nije mi se više svidio, nit po karakteru a nit po izgledu. Ali ja ti prvenstveo uvijek gledam karakter, izgled mi nije presudan. Znači, da sam ipak dobrica, zar ne? Cmokić dragi moj Markec.

    avatar

    29.05.2006. (19:25)    -   -   -   -  

  • teuta

    Marko....dobra curica treba biti pod navodnicima, ha ha...Dakle, baš i dobrica nisam što se toga tiče....Uh, znam ti ja biti i jakooo zločesta i tada se svašta događa...A ti sad zamisli što...Sad sam postala i zagonetna, ha ha. Cmokić. Ti i ja, kao da smo na chatu, ha ha.

    avatar

    29.05.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • teuta

    E, pa sada, ja bih radije da se upoznam s tobom, toliko opet zločesta nisam. A prema tebi bih bila jakooooo dobra. Cmokić.

    avatar

    29.05.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • Smrt Kurca

    zdravo, marko. drago mi je šta te nije preplašio naslov mog bloga. sad nemam vremena cijeli tvoj pročitati, ali pročitala sam neke dijelove. zvučiš simpatično i žao mi je šta ti je ljubavna situacija takva. sve šta ti mogu reći je da će vrijeme sve zaliječit. meni je jednom trebalo pet godina da se do kraja riješim patnje koju sam osjećala za bivšim dečkom..ali sad je prošlo, stvarno. :)

    avatar

    30.05.2006. (04:11)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Znaš što, hvala ti od srca. Ovo djetešce ja jako željeno, a čovjek planira onoliko koliko mu Bog dopusti, pa tako i mi. Stvarno me ugodno iznenađuješ. Lijepi pozdrav.

    avatar

    30.05.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dragi Marko...hvala ti puno. Imaš odgovor. Cmokić.

    avatar

    30.05.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  • O njemu

    vidim ja i kod tbe sve nesto komplikovano..kao ikod mene.. ljubav je ljubav.haj pa se citamo. mah

    avatar

    30.05.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Girls just wanna have fun! :)

    haj, prvi put sam na tvom blogu. moram ti reći da mi se vrlo sviđa, pametno zboriš :) postovi su ti zanimljivi i neuobičajeni. meni je u početku blog bio samo zabava, ali nekako na kraju postaneš ovisan :) haha, pozdrav

    avatar

    30.05.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  • Ladyandry

    Dobro jutro....Hvala na posjeti i komentu i sve dobro danas u školi..poljubac!!!

    avatar

    31.05.2006. (04:52)    -   -   -   -  

  • Starcatcher

    Status quo-uh, mrzim status quo......uvijek mi je bilo draze "ne" nego "ne znam"!
    Hvala na komentaru....i imas pravo,nisam ni razmisljala o "slaganju",valjda samo oni koji me dobro poznaju mogu sve to povezat....Mozda nesto i promijenim,sad kad si me potakao na razmisljanje.....

    avatar

    31.05.2006. (06:23)    -   -   -   -  

učitavam...