Komentari

jelek.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • KOKI

    uh, imam sličan problem kad je kupovina u pitanju...meni je jedna prodavačica rekla da 42 nitko ne kupuje pa ga ne naručuju?!?...čovječe, pa meni nitko nikad u životu nije rekel da sam debela!!!...:):):):):):):)

    avatar

    24.05.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • Um

    Čekaj tek kad dođu djeca! Još si slobodna. Ni ne znaš, jel'?

    avatar

    24.05.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    ajde da malo obranim Gibu. njegove pjesme su takve da nakon više desetaka slušanja ulaze u uho i ostaju za cijeli život. on nije igrač na prvu loptu. a ruku na srce, prije se oko izgleda nije morao truditi, stižu godine

    avatar

    24.05.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • izgubljena

    nasmijala si me...ma ja sam građe takve da variram od s-xl ovisno što...

    avatar

    24.05.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Baš sam ti htjela savjetovat da daš šivat.... naime, moju haljinu za vjenčanje je napravila moja baka u roku od 3 dana! Našla sam materijal i zamislila kaj hoću, samo, ja sam htjela jako jednostavnu, zato je i bilo tak brzo gotovo. Zato je unikatna i jedna jedina-moja! ;-)

    avatar

    25.05.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    najbolje je da u glavi zamisliš što želiš, nadješ pouzdanu krojačicu i da ti ona sašije haljinu po tvom ukusu. može i prišit iznutra broj 36 tek tolko da se malo pošpinčiš:)))

    avatar

    25.05.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • pegy

    Nisam preslušala Gibotov album, ali povremeno čujem pokoju pjesmu na radiju. Pomislila sam da mi nije nešto, kao da nije ništa novo. Možda trebam poslušati više puta, ali nekako mi nije to to. Doduše, meni ni Miracul nije kao Judi, zviri i beštimje, ali glazbena kritika je ipak procjenila drugačije. Što se tiče minijaturnih brojeva, ja sam nekad bila dosta mršavija nego sad, a čak ni tada nisam stala u one xs brojeve. Nemam pojma za koga se to šiva. Gledam ove do nedavno djevojčice sa prilično velikim guzicama. Mislim prevelikim za svoju dob i činjenicu da još nisu postale mame. Ne znam je li to od McDonalds prehrane ili što. Ali uglavnom, nemaju one kompleksa, navuku se u neki mali broj, a sve ispada van. :)) No, hajde, kažu da mladome sve dobro stoji. Eh, ne znam baš. :) Ne sumnjam da ćeš biti lijepa kuma. Manekenskog stasa. :)

    avatar

    25.05.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • trill

    Znaš, ove čari bračnog života. Znam da ti je ponekad teško sve sama raditi jer ti nitko od staraca ne pomaže, ali to je toliko bolej da ti ne mogu ni reći. Nitko ti ne prigovara, nitko ne radi po svom, nitko ti ne vadi iz smeća ono šta si bacila...Kako si sama napraviš tako ti je, a to ima svojih veeeelikih prednosti :) I ja volim Gibonija, ali novi album nisam još preslušala kako treba. Po samo jednom slušanju ne mogu donijeti sud, ali teško će mu biti nadmašiti Mirakul. Taj CD, cijeli je po meni, naprosto savršen :)) Sretno s haljinom i lijepo se provedi :)))

    avatar

    26.05.2006. (08:55)    -   -   -   -  

  • Under my skin

    Ja o bračnom životu niš ne znam, ali znam o traženjima takvih stvari kao što su odjevni predmeti prikladni za razne parade. E sad, ja imam još dva mjeseca da si nađem neš prikladno za svadbu na kojoj će biti cijela moja rodbina koju sam vidjela zadnji put kad sam imala šest mjeseci.
    Ja ću to ići tražiti tjedan dana prije svadbe. Možda završim u trapericama (pa mi mama doživi infarkt) ili si ipak kupim nešto pristojno. Ajde sretno s tim!

    avatar

    29.05.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  • praktikum

    ako ne uđe odmah (mislim na pjesmu koja ulazi u uho!), onda teško da će uć':)

    avatar

    30.05.2006. (08:20)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    istina je da je Gibo puno drugačiji - al meni je FATALAN u svakom svom obliku. PUSA

    avatar

    01.06.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    trebaš imati sreče pa naletiti na par ljudi koji švercaju robom ;-P ja sam bila mala i naivna dok nisam igrom slučaja upoznala curu koja se time bavi već godinama, pa kad mi je ova počela pokazivati originale i kopije i stvarne cijene prije no što dospiju u izloge naših 'renomiranih' butika.... e koji je to kupus cijena, kvalitete i muljaže... nema bolje zabave već sa njom s vremena na vrijeme prošetati centrom grada pa se smijati, pogotovo kad ugledaš kopiju u izlogu diesel dučana! da mi je netko prije rekao- ne bih mu vjerovala, ja sam naivna za poludit u nekim stvarima:-( ali, kaj se tiče haljina, ma sigurna sam da možeš pronaći nešto lijepo, nije baš tako strašno... valjda ;-) ja sve što imam od odjevnih predmeta nadjem slučajno, neopterečeno, u prolazu. šopinge ne podnosim, isprobavanja još manje. mjesto da bjesomučno tražiš haljinu- dogovori se s frendicom, kupite sladoled, prošećite i brbljajte i tu i tamo baci pogled na izloge u prolazu, možda haljina nadje tebe mjesto ti nju, kad je najmanje očekuješ ;-) uostalom, uvijek ti preostaje zaogrnut se pareom i proglasit to posljednjim hitom u Milanu :D

    avatar

    21.06.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...