Komentari

daleka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • gugo

    ma razumijem te.,koliko puta mi je i samom bilo tako..uistinu češće dok sam bi "mlađi".,sada već rijetko jer dođe vrijeme kad se sve posloži i legne tamo gdje treba,gonila me je potraga za dobrim poslom, novcem,naobrazbom.,pa onda jednostavno zapostavimo nešto drugo,zatim kad shvatimo da smo prvo riješili pojavljuje se ovo drugo "zapostavljeno" koje tada često bude jako teško vratiti na "točku" gdje je bilo ostavljeno.,zbunjujuće bude još više kad se u sve upletu problemi u obitelji .,osjećaji "želja"..da volimo i budemo voljeni.,ta nakupnina se i nemože drugačije definirati nego "osjećaj tuge..potrebe za nečim a da ni sami neznamo što bi"..možda i nebi bilo loše ispuhati se sa društvom.,opustiti se i proveseliti,ismijati ...odušak ma kakvo stanje bilo u nama; moramo imati,jer mi smo ti ko; plinska boca,svana naizgled jako čvrsti a unutar nas bjesni oganj..pa bolje je i popustiti ventil nego čekati exploziju...izađi negdje ispuši se,napuni baterije..za ljubav i sl.osjećaje ne brini oni će se "snaći i bez tebe"....topli ti pozdrav šaljem iz sparnog grada na neretvi:))))

    avatar

    21.05.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • -:-biba-:-

    eeeeeeyyyyy....... stwarno me dugo niye bilo, al eto wech kad sam nawratila, pa da ti pustim komentarchich...... blog ti ye stwarno zakon..... super si........ uzhiway.........

    avatar

    21.05.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  • zlatka

    to se i meni zna događati, ali srećom u 90% slučajeva za par dana dobijem stvari i skužim da me prao teži pms i da mi u biti nije ništa. ako se bura hormona može tako nazvati....pozdrav! i sretno

    avatar

    24.05.2006. (16:07)    -   -   -   -  

  • wish you were here...

    evo mene prvi put na tvom blogu. tražim ja u guglu riječi od van iz grada (belfast food jelte) i nađem tebe. -a jebiga, sranje se uvijek desi kad ne treba. i kad napokon misliš da si sretan i zadovoljan životom. tak to valjd mora bit.. pozdrav!

    avatar

    26.05.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • gugo

    kako je moja vitka crnka danas:))))..nadam se da sa alkoholom nećeš pretjerati;)

    avatar

    27.05.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • malehicco streets by leichy love

    ovo je moja nova adresa...nadam se da ćeš mi se javiti.kiisss from leichy

    avatar

    29.05.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hmmm...PMS?

    avatar

    30.05.2006. (00:23)    -   -   -   -  

  • buc buc..

    uuuuuu...em aj smart or vat?? mislim..da se moje riječi citiraju...vauu..treba i to doživjet.. :P kao što su nama ljudi iz 5+ savjetovali: uzmi štap il ručku od metle i udaraj po jastuku ak si bjesna..il vrišti..plači ak si tužan..iznoji se....i onda vrati u normalu. naići će neš lijepo što će te oraspoložit..loše i dobre stvari se najčešće javljaju u nekoj ravnoteži.."promjeni svoje mišljenje o tome što je čudo i viđat ćeš čuda svugdje oko sebe"

    avatar

    31.05.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • -:-biba-:-

    ewo mene opet na twom blogoo......mogla bi i ti malo mene posyetit..... poosaaa

    avatar

    03.06.2006. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...