Komentari

wannabemama.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Friva

    Eto, i ja sam mama sa iskustvom i sjećam se da sam jela jagode i sve ostalo voće, a što se tiče liječnika, svatko tu ima neku svoju teoriju. Ne brinem se ja za tebe, vidim da ništa nisi prepustila slučaju, da sve pomno istražuješ tako da sam i sama nešto naučila. Podsjetila si me da jedino nisam suhomesnate proizvode jela baš zbog toksoplazmoze. Opet, alergije imaju puno uzroka, a najviše je to suvremeni način života. Tko je prije znao za alergiju, a sada je svako treće dijete alergično na nešto. Ugodan vikend!

    avatar

    20.05.2006. (08:17)    -   -   -   -  

  • Irida

    draga majčice dobrojutro vama dvoma! sve si dobro napisala, a naročito ono o prirodi trudničkih želja. ja sam u tri trudnoće imala potpuno različite potrebe (neću ih zvati željama).slušaj svoje tijelo -ono zna.
    prva trudnoća je bila "slatka", katastrofa, ali ginula sam za kolačima i slasticama (nikad prije i nikad poslije), a smučio mi se krumpir koji inače volim.
    druga trudnoća;kiselo-gorko-trpko.
    treći put blagoslov, sve normalno kao da i nisam trudna.
    ne moram ti ni pričati da su djeca potpuno različitih naravi, afiniteta, pa čak i karaktera, da nema fizičkih sličnosti mislila bih da mi ih je netko podvalio, ali vrli rano (još u trudnoći) sam znala da će biti tako, nekako ta sklonost/nesklonost određenoj hrani ima veze s tim.lijep i ugodan vikend vam želim! irida

    avatar

    20.05.2006. (09:38)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Joj, nakon ovog teksta i meni se jedu jagode, iako nisam trudna. Ja u dvije trudnoće nisam imala nekih velikih želja, samo mi se ponekad jelo ovo ili ono. Trudnoća je normalno, ali specifično stanje ženskog organizma - zato se i naziva drugo stanje. Što se prehrane tiče, i bez trudnoće čovjek bi trebao paziti što jede. Trudnoća je prikladno vrijeme da se to malo dovede u red, samo mislimda se oko toga previše filozofira. Pozdrav! :)))

    avatar

    20.05.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...