Komentari

zubalo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • dislocirani

    ah drago zubalo, pa nemoj da te moram nazivati pogrtnim imenima. ja mislio da si skontala kako na onu bocu od 0,5 treba dodati još 0,25 za istu cijenu a ne ovo. mali ljudi nisu krivi što su mali i ako već jesu nema potrebe da ih se diskriminira (davajući im male pive) zbog toga. s tim ne mogu ni usta skvasiti a da ne govorim o ostalom..

    avatar

    19.05.2006. (07:13)    -   -   -   -  

  • kobilino zubalo

    @lady di - prvenstvno mislih na djecicu i na omogucenje njihovog ranog alkoholicarskog dokolicarenja =) nijedna negativna misao nije mi pala na pamet...isprike ako je to netko u nedostatku smisla za humor shvatio drugacije...za takve cu osnovati zakladu pa cemo svima nabaviti jedan (smisao za humor, jelte) =)

    avatar

    19.05.2006. (18:51)    -   -   -   -  

  • poma

    :)

    avatar

    20.05.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • dislocirani

    @zubalo-bolje da osnujete zakladu, pa mi onda kupite bačvu pive. nego mislim, zamisli sebe kako sediš pored tate dok on ispija pivu iz svoje lepe velike krigle, a ti piješ iz svoje čaše(0,25)... ma treba samo povećavati a ne smanjivati ambalažu, prijateljevi mi rade u pivovari i kada je jednom prilikom čuo da će puniti malu ambalažu, umalo ga nije strefio šlog... on se uvijek zalaže za što veća pakovanja, makar toga dragocenog, zlatnog, osveštanog, pića!!

    avatar

    21.05.2006. (00:46)    -   -   -   -  

  • joe_pellena

    joj vidi tebe, koja si ti najslabija karika, pa to je stari izum... a kaj si ti mislila da su sve ove puste godine djeca u vrtiću pili zidarsku pivu... pa kak bi oni sa svojim malim malim slatkim rukicama držali tu ooogrooomnu bocetinu...

    avatar

    24.05.2006. (18:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...