Komentari

nekiklinac.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Samo moje priče

    Tako, to mi je zadnji post. Kraj "pocetka jedne ljubavi"... ili je bolje da skracim na kraj "jedne ljubavi"? Ko zna... Morao bi promjeniti titulo vec davno u prici, ali ostavio sam je, zbog kontinuitete. Sad znate moju pricu... to je to. Ovi prvi posti, stvari u parku, u restoranu se desavaju poslije toga, bas tada kad je bilo objavljeno... Ako ikad, onda je sad vrijeme kad bi stvarno cijenio komentare, savjete i to. Sto duzije, sto iscrpnije. Sve - vezi nje, vezi mene, ponasanja, itd... mi bude korisno. Hvala vam puno!

    avatar

    19.05.2006. (01:12)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    zadnji post....:((( idem citati...

    :((((((((((((((((((((( ne mogu virovati..... ovo je tuzno... jako jako tuzno.... sve si joj prizna, i znala je sve, a ipak nikad nista... nisam iskreno receno mislila da ce biti ovakav kraj..uopce...ja sam si vec slozila sliku u glavi nakon jucerasnjeg posta da ce to ici nekim drugim smjerom... ono da ce i ona shvatiti da tebe voli, i da cete biti zajedno, uzivati jedno u drugom, uzivati u ljubavi..al ne.. ovo mi je jutros ko samar.... zista sam tuzna....
    i sad bas nisam pametna da nesto suvislo kazem.... iako s druge strane cudna mi je ova recenica tvog prijatelja:
    “mnogo mi je pricala o tebi... stvarno te voli...” ... “i ti bi je morao voljeti!”
    sto bi to moglo znaciti??? to me buni....
    sto tako ona i tebe voli a boji se prici, i boji se priznati, sta ako je to u pitanju????
    dobro za tebe znamo da je volis, vise od sebe, vise od zivota.... al sto ona osjeca, to mi je nekeko cudno. i znas ono kad te zvala na mob da te samo cuje... ja tako zovem samo svog dragog.. nikad mi nije palo na pamet nazvat prijatelja samo da ga cujem... to mi je ipak nekako bas ono intimno, ono samo za onoga koga volis duson i tilon....

    zvunjena sam marko.... al stvarno....

    jesi siguran da je ovo kraj, da nema vise nikakve price??????

    avatar

    19.05.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Dragi moj, nije ni njoj svejedno, mislim da ni sama ne zna šta bi, ali mislim da i ona osjeća više od prijateljstva. Ti samo budi isti prema njoj, ali ne daj joj da te povrijedi, rekao si joj što si imao, sad malo odstupi. Ako vam je suđeno da budete skupa, bit ćete. Podsjetio si me na priču mojih kumova, bit će to jedan od mojij sljedećih postova, hvala na inspiraciji. Sretno i polako! Što se mog posta tiče, ne želim poseban tretman, samo da mi na poslu bude normalno. Da me ne gnjave previše, i da se osjećam kao čovjek. Eto. Vidjet ćemo, šta bude...

    avatar

    19.05.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Sto se tice recenice mog prijatelja... mozda sam pogresno prenijo na hrvatski, u nekim jezicima se "voljeti" koristi i u manje "doslovnom" smislu. Vjerojatno bi bilo bolje upotrebit rijec "obozavati". Sigurno je to mislio ovaj prijatelj: da se ji mnogo, mongo svidjam - kao osoba.
    Sto se tice povredjanja... mislim, da sam ja dozvolio da me povrijedi vec davno, vec previse puta... eh, kad covjek previse i sljepo voli, nije ga briga za ponos. Ali djevojke cesto ne cijene ove krhosti, hocem reci, cini mi se da jih odbija kad decko ispadne slab... pa postaju arogantne, sta znam.
    Kraj? Da... bar za sada, nista takvog se nije desilo u medjuvremenu da bi bilo vrijedno napisat. Sada vec tjedan dana nisam pricao s njom... dobro, vidio sam je jedan put i to je bilo to...

    avatar

    19.05.2006. (10:24)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Hejjj Marko,ja ti se javljam prvi put,hvala ti na ljepom komentaru...oduševljena sam!!
    Što se tiče tvog posta,priznajem,mi žene znamo dosta puta biti nejasne u slanju signala,i teško je pogoditi što želimo...ali več si čuo onu frazu da su žene nešto kompleksnije.....
    Po mom nekom mišljenju mislim da te ona još puunooo voli!!!Sami odlučite što čete dalje,i neka ona bude fer prema tom drugom momku...

    avatar

    19.05.2006. (11:49)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    sad idem pročitati iz početka da bih mogla dati zaokružen komentar. eto šta ti je odgovorna osoba :))))))

    avatar

    21.05.2006. (10:02)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    ona je društveni leptirić. odgovara joj tvoja pažnja i prijateljstvo. čak i tvoje očito obožavanje. nudi ti sve ostale cure iz društva i okoline, a zapravo ne želi da ti se prestane sviđati. mi žene volimo obožavatelje. to je dio našeg genetskog koda. ja sam za to da počneš gledati cure okolo i da shvatiš da nije ona tako divna kao što se predstavlja (znam jer radim iste stvari kao i ona). najviše ćeš joj biti u mislima ako joj počneš pričati o nekoj drugoj curi, a ne ako joj izražavaš obožavanje. samo joj hraniš ego. a može to jednog dana prerasti u lijepo prijateljstvo (da se razumijemo, o curi ne mislim ništa loše, jer kao što rekoh, prepoznajem se u 9 od 10 njenih reakcija i ponašanja).

    avatar

    21.05.2006. (10:33)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    znas marko, mozda nepusacica ima pravo.... moze biti da Njoj godi ta paznja...i to obozavanje... ima istine u onome sta je nepusacica napisala...

    avatar

    22.05.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • My Life - STEP by STEP !!

    eto i mene opet ;) .. a joooj koji roman ;) .. ko iz filma hehe.. evo ovako sta ja mislin o tome svemu:
    kao prvo.. naravno da nesto osica jos prema tebi, cin se tako ponasa.. i mislin vise pozitivno nego negativno.. mislin, ja ako bi bila na nekoga ljuta il ga 'mrzim', nebi ga zvala i rekla da mu zelin cut glas.. nebi ga zvala na kave - i usto.. ignorirala bi ga.. jer kako se ti god ponasa prema osobi.. reka joj da je volis, il se s njon svadja - opet tu ima emocije nekakve.. a najgore ti je kad nekoga ignoriras.. il bolje receno neko tebe ;)
    nekako mi nije bas fer od nje (jer koliko san skuzila to je bilo u isto vrime) da ona tebe zove kao zeli ti cut glas, a ima momka.. mislin, nema to smisla.. jadan on s njon.. :( .. a ako prohodas sa prijateljicom - il joj priznas ljubav - moras znat da je rizik velik (jednu 99%) da nikad vise nece bit ka prije (ako dodje do kraja).. tako da se uvik triba dobro razmislit jel se to prij. zeli izgubit.. jel to vridno?.. naravno ako si zaljubljen, ako nekoga volis - moras riskirat.. bez toga nema nista..
    ovo mi bilo malo cudno pri kraju.. kao voli te?? hmm.. zbunjuje me to nekako.. a nisi ga nista pita kako to misli??
    razumin da ih izbjegavas.. jer nije lako ako se vidi da voljenu osobu neko drugi grli, ljubi.. naravno da ces bit ljubomoran i tuzan.. a malo mozda i razocaran.. jer da san ja ona.. ja prid tebon ga nebi bas tolko ljubila i grlila.. s jedne strane bi mi bilo neugodno.. jer tebe nebi tila uvridit (a pogotovo ako te voli - kako izgleda).. u svakom slucaju.. cudna je zenska.. mislin da sama nezna sta zeli..
    a da joj ti kazes da se odluci.. al da ti se kasnije nemora doc vratit ako se za njega odluci?? mislin, i ti si 'kasno' skuzio sta za nju osicas..a tako ce mozda bit i za nju onda prekasno.. nemoj da te vuce za nos..
    drz' mi se.. pozdrav i cujemo se :)

    avatar

    22.05.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • slovenka

    vidim ja da si ti romatnična duša, Marko. Rijetki su ti danas takvi, znaš.
    A ne znam šta pametno da ti kažem?? Slušaj svoje srce i ponašaj se onako kako ti ono u određenom trenutku kaže. Falit ćeš, znamo i ti i ja, ali tako biti mora!

    avatar

    22.05.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • My Life - STEP by STEP !!

    opet ja :) .. samo san ti jos nesta tila dodat.. ja ti uvik kazen..
    nikad se ne kajen za nesto sta san radila - ako san u tom trenutku bila sritna ;) ..

    mislin da bi tu pricu isto triba gledat ste strane ;) .. pozdrav..

    avatar

    22.05.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    OK, nisam bas zelio komentirat dok ne dobijem sto vise komentara - da nebih slucajno pisali to sto ja zelim (i ne to sto mislite), cini mi se da se to na nekim sajtovima desava... Sta god, HVALA, svima za komentare do sada, jako ste dobrodosli ako se jos ista sjetite, odgovorit cu sigurno, ne brinite.
    @ malena: stvarno hvala za misli... i sto mozem odgovorit je to: slazem se, da je cudno da me zove telefonom, da me zeli cuti, kad ima vec momka... to je i mene bunilo tada, pa nista nisam uradio. U svakom drugom slucaju, bio bih 100% siguran sta misli pa bih navalio... ;) ali tada... nisam napravio nista. I to sa priznanjem... dobro sam ja svjestan kakav rizik je to, suvise dobro... zato sam i trebao vise od godine dana, da sam ji konacno priznao... Znao sam da nece biti nista vise kao prije, i po tome koliko sam bio opsjedan sa njom sam znao, da nema druge, nego da joj kazem... ljubav mi je bila mnoooogo jacija od prijateljstva! Pa inace, kako ti je to prijateljstvo, kad te prijatelj uzbudjuje, kad samo mislis kako bi ga dirao i mazio?!? Ne zasluzi si i ona takvog prijatelja i zato sam se odlucio da je bolje biti iskren prema njoj i priznat joj sve. Sto se tice ovog sa prijateljem i "voljeti" - objasnio sam vec u prethodnom komentaru. Vezi toga sta ona misli... vjerujem da se je vec odlucila... za njega! Ipak su se ove stvari ala "zeljela sam te cuti" i svadje desavale pet, sest mjeseci nazad... sad je sa onim deckom, vise nego ikad. Sa mnom... jedva se vidimo, jos manje da pricamo... poslije stvari o kojima sam pisao u prvom i drugom postu (7. i 8. svibanj) prakticno nismo pricali... Hvala ti jos jednom za misli! I p.s. ne kajem se ja za nicim! Ako nista drugog, uzet cu ja to kao dragoceno iskustvo, a i to mnogo vrijedi, zar ne?
    @ nepusacica: "up-to-the-point" komentar! U potpunosti se slazem s tobom. Hvala!!! Ali nije mi toliko problem u identifikaciji prave situacije, koliko mi je problem da nadjem snagu da povucem prave poteze... biti hladan i neosjecan mi je tako strano... ali sve sto sada osjecam sa njom je tuga i bol. Zao.
    @ slovenka: Hvala na posjeti. Ja, romanticna dusa? :D Pa cuo sam vec da su rijetki taki, ali zene izgleda cijene takve samo kao prijatelje... ova osjetljivost sve cini muskog sve previse slabog, ali zene to ne cijene, bar takav mi je dojam. One cijene snagu i protekcionizam... da li sam upravu, moje drage blogerice? ;) BTW: slusao sam ja srce, zar nije to jasno u citavoj prici? I patio zbog toga... ali slazem se - nekako su to plemeniti osjecaji.

    avatar

    23.05.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • My Life - STEP by STEP !!

    nema na cemu.. i drugi put :) .. mislin da ste jednostavno imali los timing.. pa zato nista od toga.. al u pravu si.. ako imas tolki osjecaj prema prijateljici.. onda je bolje priznat. pa sta bude.. zao mi je da je tako skrenilo s tvog puta sve .. al nac ces ti drugu .. jel sad jos uvik imas tolki jak osjecaj prema njon.. il manje??
    ps. hvala i tebi puuuuno puno za comment :).. pozdrav

    avatar

    23.05.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Malena, sta sad osjecam prema njoj me pitas? Cini mi se da manje... da polako proba razum pobjedit emocije... ali kazem ti, kad god je vidim, mi se ove emocije prema njoj ojacaju, tako da je sada zapavo koristno da je vidim sto manje... Vjerovatno ce jos dugo trajat, prije cu se ja nje oslobodit... prije necu nista vise osjecat kad je sretnem... bog zna. Najvise bih ubrzao ovaj proces kad bih se zaljubio u neku drugu djevojku naravno... samo sad jos nisam spreman da nesto drugo trazim... sta znam...

    avatar

    23.05.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • My Life - STEP by STEP !!

    eee daa.. to san ti bas tila rec.. mislin da nju neces moc zaboravit dok ne upoznas novu curu koja ti se svidi.. btw. jel se smi znat koliko ti imas godina? onako me zanima :) .. u biti.. izlazi, uzivaj, druzi se sa novin ljudima.. i zaljubi se.. (znan da se to ne more kontrolirat.. al eto.. pokusaj nac neku koja te je vridna).. i onda ces ovu tvoju lako zaboravit.. a viruj mi.. doc ce dan kad ce se i ona opametit i vidit da je pravila gresku.. i onda ce doc i trcat za tebon.. nazalost ce onda bit pre kasno (valjda.. ka i skoro uvik).. pozdrav..

    avatar

    23.05.2006. (15:46)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Malena, lipo se citaju ove tvoje rici, samo neznam, neznam... btw: godina imam 26 (mnogo, aaaa?), napisa sam to negdje u prvom ili drugom postu. ali dobro, imam se jos puno za naucit... i uzivam u tome. Iskustva te bogatiju. Probat cu ja napravit tako kao kazes ;) Ok, ako hoces cakulat nekad na msn il nesto tako, javi mi (email mi je na dnu stranice)... Zivim ja u tudjoj zemlji pa mi ponekad fali pricat "domace" ;) Pozdrav i tebi!

    avatar

    23.05.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  • My Life - STEP by STEP !!

    ma ni ja ne zivin u hrvatkoj.. nazalost :) .. aj onda cu te u msn-u add-at :) .. hmm.. pa neznan, samo kazen kako je u mene uvik.. 'tugujem' cesto dok ne upoznan nekog novog.. :) .. no, probaj.. nadan se da ti uspije i da ta 'nova' te ne razocara ;)..

    avatar

    23.05.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • Neki moj svijet...

    ma vidi ih.. raspricali se.... neka neka.... bravo sekica....

    avatar

    24.05.2006. (08:37)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Očito je da i ona prema tebi osjeća više od prijateljstva...no, mislim da zbog te njezine nove veze, ona se ustručava početi nešto s tobom... ne znam koliko je u vezi s tim drugim, ali što je ta veza duža, to su i njezine dvojbe oko nekog zajedničkog početka s tobom - veće... Ne znam što bi ti još pametnog rekla, uglavnom, drži se ... i hvala na komentaru... :)))

    avatar

    24.05.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • superbitch

    Ovo ti je sad vjerojatno totalno glupa fraza, ali vrijeme liječi sve, vjerovao ti to ili ne... A ona ni sama ne zna šta bi, bar se meni tako čini

    avatar

    24.05.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • werther

    majstore, ne znam šta da kažam osim, žao mi je!
    Fakat sam i ja očekivao drugačiji kraj, sretniji!

    Hvala ti na postu, i na savjetu. Cijenim tvoje mišljenje!
    E da sam prije naletio na tvoj blog, nebi bilo potrebe da ja otvaram svoj. Iste nam se stvari događaju!

    I vjerujem da ćeš brzo upoznati neku drugu curu koja će ti se svidjeti. Ja jesam! Mislim da je to jedini način da emocionalno zacijeliš!

    Samo se nemoj povlačiti iz društvenog života! Ne znam koliko si do sada izlazio navečer, ali sad je vrijeme da izlaziš ko lud! Zabavljaj se i uživaj, već će se sve sredit! Okreni novi list! ;)

    i još samo jedan prijedlog... Kako bi bilo da se ti i malena nađete negdje na kavi? Kroz cijeli blog se promjeti da se ono.. kužite. Možda bi tu bilo nečega?!
    Ha, nije loša ideja, jel?

    Ne daj se majstore! i da znaš - legenda si!

    avatar

    24.05.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...