Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • SLIJEDI TRAG ANĐELA

    ako je san najljepša stvarnost, zašto se nitko od nas ne trudi taj san ispuniti? samo kukamo i plačemo, a ništa ne poduzimamo.. od danas moramo drugačije.. pa ti snovi, to proljeće, su vrijedni da se trgnemo iz zimskog sna i ispunimo ih, sebi i osobi koju volimo.. pozdraw! :o)

    avatar

    18.05.2006. (07:37)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    dragi faraonne, od snova se ne živi, ako ih ostavljamo usnule........lijepo je sanjati tople usne na svojima i zagrljaj iz kojeg ne želiš otići i udisati miris nekih proljeća...............a onda se probudiš............i vidiš, u postelji si sam, i grliš jastuk, koji ti ne odgovara dodirom od kojeg imaš snage nastaviti dalje.......a na stanici života možeš ostati vječno čekati, ili se ukrcati na neki vlak, makar samo iz radoznalosti kamo će te odvesti!!!! možda se iznenadiš, vidjevši laste koje s radošću slijeću na tvoj dlan, donoseći tebi drago proljeće.............i normalno da su umorne nakon dugog leta, a ti im možeš dati kap vode, da se okrijepe!!!!
    odužila sam s komentarom, neka.........sunčani pozdrav ti šaljem : )))*

    avatar

    18.05.2006. (08:19)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    rise & shine

    avatar

    18.05.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Ni u mom svijetu nema vise vlakova, odavno sam prestala da brojim padove i poraze, mozda sam previse vjerovala, mozda mi nije bilo sudjeno, tek, ja svoje krhotine sakupljam, ali ne ide....Istina je, od snova se ne zivi, a ja sam izgleda zivjela u njima i onda sam se naglo probudila i tresnula o zemlju....Mene su i gavranovi prestali posjecivati, ni njima vise nisam interesantna.
    Nadam se da je tebi bolje nego meni, lijep ti i uspjesan dan zelim.

    avatar

    18.05.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    Skupi hrabrosti snage koju toliko posjeduješ da živiš sretno svoj san...ma nije sve tako crno...pogledaj sunce koje nas grije Bogom nam dano..uživajmo u životu...samo je jedan...pozdrav dragi moj prijatelju...

    avatar

    18.05.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • Mysteries

    Cak i budna sanjam .... Pozdravljam ...

    avatar

    18.05.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • deda

    probudi se..........pozdrav

    avatar

    18.05.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • kap

    Ne bi laste umorne ovdi slijetale, da im nije lipo i ugodno . Snovi , kao i stvarnost mogu biti lipi, ali i nočne more ...zato otvori oči i duboko udahni , svaki novi dan donosi nove mogućnosti .
    Lipe pozdrave ti šaljem

    avatar

    18.05.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • desiree8

    Nije san, faraonne...proljeće je...i moja malenkost svojim imenom ti ga želi i šalje. Tiho, kao što si i sam tih, ali i iskreno, dragi Pjesniče...

    avatar

    18.05.2006. (22:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...