Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • još sanjam

    svi mi prolazimo neke teške trenutke u životu, znam da ti to znaš.......duša, vatrom kušana, zasja u svoj svojoj ljepoti........i ti ćeš, sine sunca, vratiti se ovjenčan lovorom pobjede, jači i bolji........... želim ti što brži povratak!!! : )))*

    avatar

    17.05.2006. (07:40)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Mene su noćas suze gušile i jastuk ih je prigušivao i upijao, ali nije bio dovoljan.Jutro je osvanulo sunčano, suze su presušile i ja sam jača u spoznaji kako je veliko i jako i to što sam živa i relativno zdrava. Sve ostale tuge i suze sami sebi stvaramo i nanosimo. Ja to više niti želim, niti hoću. A i ti se potrudi da svoje tuge pretvoriš u radosti i uživaš u tom jednom jedinom životu koji ti je dan, ne da ga uništavaš, nego da ga živiš dostojno čovjeka. Ja to mogu i hocu, ako nitko neće da mi pomogne učinit ću to sama, ali ne pristajem na poraze.
    Izlazi iz te tame i raduj se novom danu, ovo danas nikad se neće ponoviti, već sutra će biti prošlost i ti stariji za jedan dan i siromašniji za njegovu radost. Lijep ti dan želim i raduj se životu i uživaj u njemu. Ionako ti nitko za tvoje tuge i sekiranja neće reći hvala..

    avatar

    17.05.2006. (07:40)    -   -   -   -  

  • Elena... Mama..drži..me

    Popisujem našu dragu mimozu...tako je lijep komentar ostavila...nadovezujem se prijateljskim pozdravom zagrljajem...i šaljem zrake sunca da te osvijetle te da ti je dan ispunjen osmijehom na licu...

    avatar

    17.05.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  • milo_dijete

    prekrasno...dobro jutro želim

    avatar

    17.05.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • SLIJEDI TRAG ANĐELA

    dovoljno mi je samo da naslov pročitam i da se rastužim.. jako lijepo.. nažalost, ne mogu ti pomoći nekim savjetom jer ne znam niti sebi pomoći.. mogu ti jedino reći da slušaš srce koliko god to bilo teško.. pozdraw! :o)

    avatar

    17.05.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    patnja nas oplemenjuje, pa nas jača....pobijedi sve te tuge u sebi, ojačaj i vrati se....

    avatar

    17.05.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • desiree8

    Mrzim stereotipe..."Veliki dečki ne plaču!" Siromašni duhom svojih se suza stide...Bolno je sjećanje, ali ponosna sam na iskrenost i snagu suza što su mi još uvijek ne tako davno nad licem tekle. Suze hrabrog, teško ranjenog muškarca čijem su pogledu vratile jasnoću i sjaj. Moje štovanje Tvojoj snažnoj tišini, Pjesniče!

    avatar

    17.05.2006. (19:39)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Mislim da je to trenutno raspoloženje,jer čovjek koji stvara toliko ljepote u tišini i patnji-nosi u sebi svjetlost,koja će u pravom trenutku obasjati tvoje i njezino srce!Duboko vjerujem u to!

    avatar

    17.05.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Da suzom mozes obrisati bol...mozda je vise nebi postojalo. Da u toj velicini iskaza ljubavi i patnje ne postoji neko ljepse sutra , ne mogu ipak vjerovati. Jer osmijeh ce ponovo doci na lice faraona...samo vrijeme...vrijeme...Lake snove zelim ti.

    avatar

    17.05.2006. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...