Komentari

debelamama.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • KAKO SADA DALJE

    dobro!pokušat ću.danas mi je voćni dan,imam jabuke,banane,kivi.valjda ću izdržat!!

    avatar

    14.05.2006. (07:48)    -   -   -   -  

  • Beautifully Chaotic

    mozda i to jednom probam... juce sam radila mjesecevu dijetu (gladovanje 24 sata na pun i/ili prazan mjesec, neznam koliko znas o tome), i izgubila pola kile (inace nemam kila viska, 55 kg na 165 cm, sportasica sam i normalno gradjena)... :)) i iskreno, bas se bolje osjecam, fino sam si organizam procistila. citamo se jos! :) kiss, uzivaj, i sretno ti bilo sa dijetom :)

    avatar

    14.05.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    ma nebi se ja prejedala nego kad krenem na djetu pomislim da sam taman,solidno izgledam,nisam debela...ma znaš sve to!super dok odječa prikriva nedostatke!!
    držim se ja držim ali doručkovala sam voćnu salatu bez šečera to je isto ok jel da?

    avatar

    14.05.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Nemam problema sa kilogramima pa na dijetu ni ne pomišljam :))))

    avatar

    14.05.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • 906090

    prvo mi je smješno što se to zove UN dijeta. zvuči kao da se može normalno jesti. makar meni nije problem šta se jede nego količina. strašno mogu pojesti. odlično mi je ovo sve za liku i ognjište i to. muž mi je iz slavonije i svaki put kad tamo odemo mi dojade s tim mesom. 24 sata oni mogu pričati o mesu. probaj ovu šunku, a sad probaj onu. nema probelma, al onda moraš odgovarati na njihova pitanja "koja je bolja" i svi pilje u tebe, a točnog odgovora nema. šta god kažeš objašnjavat će ti 5 sati kako je ovaj komad kuhan i sušen i šta već a kako ovaj. I kad to završe onda donesu kobasice. i sve ponovo. užas. a hoćeš vidjeti pušnicu je ko kod nas hoćeš vidjeti novi auto. inače mužev šef francuz, pa sam ga pitala za franscusku salatu, a on nema pojma o čemu ja to. a sad kad smo bili u Parizu (to samo da se pohvalim) sve što sam jela kao njihovo nacionalno jelo sam već jela u engleskoj kao njihovo nacionalno jelo. pa sad ne znam. bilo je istina kroasana na svakom koraku al ovi iz king krosa su bolji. ima neki kroasan dan u toj dijeti?

    avatar

    14.05.2006. (12:29)    -   -   -   -  

  • 906090

    sad sam vidjela da si došla iz srbije prije 14 godina. ja sam otišla prije točno toliko iz beograda u englesku, a moji tu, pa sam onda i ja u zg došla 96. super mi je kad pitaju pametni, a zašto. zbog klime, obično velim. sad mi je jasno ono s štapićima. ja inače sve te takovo stvari (jaffa, eurokrem vulgaris, i ti kikiriki štapići,) tamanim. evo sad kupila dvije te vrećice in billa. plazma keks isto.

    avatar

    14.05.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  • JaMama

    ajme puno ti hvala na idejama i duhovitom tekstu. Neću ni ponavljati da si stvarno talenat. Ako mi možeš samo reći kako mogu jesti artičoku. Inače je pravim sa bižima ili bobom i krušnim mrvicama. Jel to može proći za drugi dan (mrvice umisto kruva)?
    kako stojiš sa kilima ovih dana? nadam se da idu doli. Meni krenule, ali mislim da je to samo voda. Evo danas ručali pizzu sa kečapom i origanom. Mljac, a za večeru......
    E, moram prokomentirati jaffa kekse, mančmelov :), griski štapiće..... ima toga sad i kod nas, na sreću ili žalost nas koji to tamanimo na veliko. Ja kupim te štapiće tobože za dijete, pa ih sve ja pogrickam u šetnji. Inače mi najteže padaju hranjenja moje curice, jer tko će oblizati žlicu od pudinga i pojesi do kraja njen čokolino, a kinder milk šnite..... ajmeeeeeee!!!!
    pozdrav :)) :))

    avatar

    14.05.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    evo još nisam posustala!!jabuke,narandže...voće i voda i svaki čas na wc!!:)))

    avatar

    14.05.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • VELKOM TU KREJZISVIJET

    dijeta s jabucnim ocatom garantira skidanje kila u tri,cetiri mjeseca...svako jutro i vece u casu od dva deci vode stavi jednu jusnu zlicu jabucnog,onog pravog iz trgovine,octa...ne onaj iz ljekarne s medom,,,tj je bzvz....bajdvej...palacinke su nase i niko me nece uvjerit u suprotno....tock....zivila

    avatar

    14.05.2006. (18:31)    -   -   -   -  

  • Domagoj

    oprostite,gospođo,ali nisam shvatio vas komentar....

    avatar

    14.05.2006. (19:32)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    ma joj jadna sam!nemam želje za slatkim i sve je danas prošlo super ali vaga stoji!!ni grama se ne pomiče!!pa gdje griješim?poludit ću!
    sutra meso a ako i nakon iduća 4 dana nebude promjene odustajem:((
    kak je kod tebe??

    avatar

    14.05.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    NASTUPAJU PROMJENE!!2 kile manje jutros!
    tak sam sretna i ponosna!!još 5 i meni dosta!
    pozdrav:)))))

    avatar

    15.05.2006. (08:30)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    a mi to jedna drugoj istovremeno??:))

    avatar

    15.05.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • JaMama

    e a ja ludim zašto tako brzo idu doli. -2kg danas četvrti dan. držim se striktno onog što piše. niti liz slatkog, niti griz kruha onda kad se to ne smije.
    PITANJE HITNO : smije li se u voćnim danima kombinirati voće????
    istina je da je mast lakša pa vaga stoji a ti primjetiš da mršaviš. To je dobra faza.
    pozdrav!!!

    avatar

    15.05.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • želja za savršenstvom...iliti manje kila

    Sviđa mi se opis ove dijete, ja bi samo onaj mesni dan ipak ubacila malo kulena, što je je a kulen je meso :)) i mladog luka, a onaj dan kad jedeš snjeguljicu ja se počastim kingom, mislim da treba sladoleda puno jesti jer je obar za kosti zbog kalcija i tako to , he he , :))

    avatar

    15.05.2006. (09:27)    -   -   -   -  

  • Beautifully Chaotic

    evo imam i novi post... javi se :) kiss

    avatar

    15.05.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • žena bez iskustva

    i ja sam porijeklom ličanka, i police krumpira su mi najdraže jelo

    avatar

    17.05.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    :))) fenomenalan post, crkoh od smijeha! nisam još gledala tu vražju Istragu, ali ovog tjedna hoću. i ispeći ću palačinke za tu prigodu!

    avatar

    17.05.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...