Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Wanda

    Jebo SF alla America...tvoj je bolji;-)))

    avatar

    12.05.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • opservatorij

    džizs... samo nek uđe u zapisnik i to da su postojali drugi časnici HV koji nisu podržavali kriminal nego ga dapače sprječavali i odstranjivali iz svojih jedinica.

    avatar

    12.05.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  • opservatorij

    a i to da nijedno obavještajno podzemlje nije ništa bolje. to je zastrašujuća utjeha, ali ipak utjeha. i u najprosperitetnijim društvima ima groznih anomalija (takva je nažalost ljudska priroda), a nama treba optimizma da gradimo bolje sutra.

    avatar

    12.05.2006. (12:37)    -   -   -   -  

  • lolina

    opljačkati novac i dati ga u zakladu?! na kojoj si ti drogi?

    avatar

    12.05.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • aMB

    to bi bilo malo previse robin hoodovski za danasnje vrijeme i/ili gorespomenute sherife!

    avatar

    12.05.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    skidam kapu! na hrabrosti da ovako pises... pozdrav ;)

    avatar

    12.05.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • Ma sve 5 !

    opet si ga pretjerao...

    avatar

    13.05.2006. (08:02)    -   -   -   -  

  • sed

    Osoba A : ja sam Tony Cascarino Osoba B: ne, ja sam Tony Cascarino osoba C: neslušajte lažljivce. Ja sam pravi Toni Cascarino! :)

    avatar

    14.05.2006. (00:59)    -   -   -   -  

  • D. Ra.

    zanimljive opservacije, no mnooogo teško provjerljive. Tek onako usput, čini se kako u ovom slučaju još uvijek ima mnogo kotrljanja i da bi moglo biti nekih iznenađenja na kraju.

    avatar

    15.05.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @D. Ra., i sam kažeš da će ima mnogo kotrljanja. Obrati pažnju na odnos ravnateljstva MUP-a i POA-e u ovom slučaju pa ćeš tek vidjeti kakav se fight sprema.

    avatar

    15.05.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • Angie

    Ovakav način povezivanja činjenica i osoba svakako nije realan.SF - sigurno .A zašto?Tko ima koristi od ovih nedokazanih činjenica?Nije mi jasno zašto si pojedinci dopuštaju na temelju nekoliko kriminalaca , mistificirati časne ljude koji su se borili u domovinskom ratu.Možda je odgovor u slijedećem pitanju :A gdje ste bili vi gospodine postopišće?
    Dakako slažem se da Filovićima i inima takvima to što su bili časnici u sudbenom postupku treba biti otegotna okolnost.Sramota .

    avatar

    16.05.2006. (03:39)    -   -   -   -  

  • D. Ra.

    @angie: glupo, glupo, do zla boga glupo ti je to... Naprosto, ekipa je bila u Zdrugu, radila je pizdarije i što to ne napisati... Ja ne smatram da je time čitava postrojba označena, jer u njoj je bila i moja rodbina, a njih zbilja držim poštenima; @žac: Ne zaboravi još jednu stvar, odnosno odnos VOA-e i POA-e, izgleda da su se vojaci raspizdili na to što je POA pokupila vrhnje za Petrača, a oni sve obavili... Ova je obrada gotovo u potpunosti VOA-ini i MUP-ova, a POA tek ima dobar PR. Jedva čekam sutrašnji Globus, da vidim što još imaju za kazati...

    avatar

    16.05.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • Angie

    O ekipi u Zdrugu znam i previše ali uvijek se pitam zašto se izvlači samo prljavi veš.Možda sam tvoju rodbinu susrela .Ja volim argumente zločinac kao i zločin ima ime ja ću reći dva ,tri Siniša Rimac(svima poznato ) ,Ante i Milenko Filipović pa kojekakvi Radoši ,banda koja sramoti čast Hrvatske vojske ,a svu tu bandu dovukao je tko ...vrli ero ministar. Zapravo htjela sam reći "pizdarije su fakti "ajmo o faktima imenima i prezimenima "pizdarijama sa danom ,vremenom i satom pa naravno i djelom".Eto u toj postrojbi bilo je i ljudi koji su stup Hrvatske vojske raniji pripadnici 1.gbr ili ajmo imenom časan zapovjednik Živko Zrilić , dalje zašto ne govoriti i o Čačiću dva intelektualca izuzetna organizatora.Vjeruj mi u zdrugu je časnima bilo jako teško opstati.Zato neki od nas nisu odustajali dok se nisu slomili.

    avatar

    26.05.2006. (03:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...