Komentari

bdsm.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • izmišljena

    šta reći na ovo?? ;)) savršeno...

    avatar

    10.05.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • Sweet sin

    Jebote...jel se smije psovat tu? :p Ma, zaboli me ;). Ugl. da se odmah ispričam; nisam znala da si opet počeo pisat ovaj blog...moje duboke isprike, stvarno ;). Da krenem od početka; čitam te/vas otkad? od početka...sve sam posteve pročitala...a i sad sam nadokadila...stvarno svaka ti čast...samo...žao mi je što više nema Leptirice...stvarno je cura super pisala :))...pozdravi ju...ako se sjetiš, ofkorz ;). Nadalje, nisam vas nikad komentirala...samo sam čitala...ponekad bi imala želju napisat komentar, al sam onda odustala..hehe :). Uglavnom, JAKO, JAKO, JAKO mi je drago da si opet počeo pisat blog...vjeruj mi, čitat ću te svaki dan ;)...jaaaakooo sam mlada...:)....pa sam i željna znanja...da ne duljim; samo naprjed! pozz

    avatar

    11.05.2006. (00:36)    -   -   -   -  

  • neposlušna_kujica

    pozdrav! ovo je moj prvi komentar, između mnogih neizrečenih. submisivna sam, sa nešto iskustva u bdsm-u, u zadnje vrijeme sve više. od kad sam otkrila čari bdsm-a, želim još više, i ni pod koju cijenu se vratiti na staro, hehehe. jako si dobro opisao osjećaje subica, i koliko nam je stalo do sitnica po kojima vidimo da nas domovi cijene i paze na nas.
    isto tako, jako je bitno (barem meni) da je dom strog i dosljedan, jer sam ja ipak neposlušna kujica koja treba disciplinu :)) jednostavno moram osjetiti njegovu snagu (pri tome ne mislim samo fizički). za kraj što drugo reći-sretna je ona koja je tvoja :))

    avatar

    11.05.2006. (09:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...