Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • malabubica

    imam jednu pohvalu na vaš post jučer!zbilja je super!samo kaj sam se ja sa svojom najboljom prijateljicom(bivšom)posvađala radi ljubomore,ali mi saada uopće nije žao jer sam shvatila da ima puuuno boljih i iskrenijih osoba od nje!!!mislim na vašu taru i na karlu!!
    i još nešto,ono što je pisao/la xxxyyy(ili kako već) uopće nije istina jer ste vi jedna super mama koja koja nosi starke i piše blog!!!!!da je bar moja mama takva!!!
    od tare sam čula samo lijepe stvari o vama!!!!
    što se tiče tema meni su jaaaako pomogle i vi samo nastavite sa time!!!!!!
    možete mi pomoći šta da radim sa tom frendicom(ana b.) jer ne bi voljela da odemo iz osnovne u svađama!!!please!!!!!!da vam malo bolje opišem situaciju!ona je bila ljubomorna što se ja družim sa tarom i karlo i onda je mene htjela napravit ljubomornom tako da je cijelo vrijeme vukla jednu prijateljicu za sobom!!!meni je sad u razredu koma jer je odvukla još 3 frendice koje uopće neće pričat sa mnom!!!ne znam zašto!!!!!!

    avatar

    10.05.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • malabubica

    teta lidija,stvarno ste mi pmogli!!!shvatila sam da ima puno boljih osoba od nje i obećajem da se više neću zamarati sa glupostima!!!!!!pozdrav!!!!!(hvala kaj ste odgovorili)!!!!!!:) :) :)

    avatar

    11.05.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • malabubica

    teta,Lidija,sretan vam majčin dan!nadam se da vas Tara danas nije ljutila!!!pozdrav!:) :) :)

    avatar

    14.05.2006. (20:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...