Komentari

skask.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • martinče

    probaj ga ignorirati, možda je malo nezrelo, ali nezreliji je on kad ti ne da mira...sritno...

    avatar

    10.05.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • marina

    e neznan. probaj mu lipo objasniti,ako ne upali izvriđaj ga a posli toga ignoriraj...

    avatar

    10.05.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • ...u životu prolazi samo vjeran pas,u životu prola

    e a sto je najgore lik ima 20 god pa neznam bas...sve je vec ucineno sto puta vrijedanje i odjebavnje ali ne pali

    avatar

    10.05.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • martinče

    a bože sačuvaj, kad se dereš na njega ili ga vriđaš, onda on misli da ti se ipak malo sviđa, koji su to primitivci.

    avatar

    10.05.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • bougedefunkk

    a čuj...hmmm, šta ja znam, ako ni nakon vriđanja nije skuzija, neznam, jerbo ja neznam koji je njemu kurac,bi' ce neki manijak :), a nista nastavi ga odjebavat pa mozda i odustane...gud lak!

    avatar

    11.05.2006. (15:41)    -   -   -   -  

  • k

    namisti mu neku zensku ili sta ja znam! Ajme ne bi ti tila biti u kozi !!

    avatar

    11.05.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • ::::...KRISTALNO...:::

    ja znan jednog decka koji je je curi koja je trcala za njim reka da je peder. toliko mu se gadila da je lik reka ful ozbiljno da je peder... e to su balino... stvarno ne znan sto da napravis... a sto se tice toga za decke kako gledaju zeneske i te spike. ja in se ne divom samo zbog toga... nego opcenito zbog svega. mogu uletiti curi kako god(jer nemaju sto izgubiti... ili ce biti face ili je ova samo jedna u nizu), mogu siditi rasirenih nogu, mogu se sprdati(to mozeo i mi), psovati i sve to a da im niko ne zamiri jer su ono muski! mi zeneke bi ka tribale biti pristojnije... a sto me najvise fascinira, je da se oni medusobno ni ne tribaju znati(muski)a spikaju ka da se znaju 100godina. i to je zakon. mi smo ka neke glupacice koje se jedva jave jedna drugoj na cesti i kamoli da uletimo jedna drugoj sa spikama! cast iznimkama, ali govorim(tj. pisem) generalno gledajuci... i tako... sto se tice onih koji varaju cure... e takvima ni ja ne virujen... ok. mogu se oni prominiti, ali... sto ja znan ovik bi osta onaj 10% sumnje!!! eto toliko... pozzdravljm =)

    avatar

    11.05.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • BOUGEDEFUNKK

    sto se tice tajnicinog komentara...imas pravo,odnosno slazem se s tobom totalno, bas si ovo napisala kako bi ja napisala, cak bi i onaj primjer napisala;i JA znam jednog takvog decka(if u know what I mean) ali mal je drugaciji scenarij i razlog, al o tom necemo sad,ne? :), da,u vezi uleta, to mi se gadi prije je uvik bilo :musko ulijece zenskoj i to je to, a sad , odkad je neko rekao da to mogu i zenske napraviti, ti jebeni muski vise uopce to ne rade, neg lipo sidnu i cekaju da to mi napravimo, a oni daju znakove, daju li ga daju i to tako ocite, da ti svi govore, u jebote totalno se zapalija i onda mu ti prides i odjebe te...?!?!?!?! WHATTA FUCK?!?!?! I onda se svaki put pitaju zasto zenske govore da su muskarci svinje? zasto?sami to dokazuju i to iz dana u dan, a da je ovaj moj primjer jedini primjer, bila bi sretna ko guzica!! ali nije ima ih na stotine! ovo zadnje, prevara?

    avatar

    14.05.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • BOUGEDEFUNKK

    ... da neko prevari i moju najgoru neprijateljicu(iako je nemam) ubila bi boga u njemu koliko to mrzim...uglavnom minjam koncepciju ovog bloga, ubit ce me vlasnica zato idem.. . gudbaj!!

    avatar

    14.05.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...