Komentari

monsoon.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • R.E.

    bio ja :) bilo je malo naporno jer je Engdahl citao izlaganje, a prevoditeljica prevodila nakon par recenica. O svemu vise cim stignem postati..

    avatar

    09.05.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • Monsoon

    hehe, samo pazi di postas, da te ne bi opet pokralo...

    avatar

    09.05.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • R.E.

    navodno je bilo puno novinara, pa ce svi objavljeno u msm. i danas je u zg u pola osam u studentskom centru stjepan radic (na savi) i koliko sam uspio cuti ide sutra u split, pa u dubrovnik i jos je do utorka u hr. kaze da voli ovu zemlju i da moramo cuvati agro raznolikost i vodu!

    avatar

    09.05.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • marduk

    počela je dezintegracija ne samo buša, već i zapadne gramzive kapitalističke civilizacije kao takve (a to lijepo opisuje gosn. predsjednik Irana Ahmadineđad u pismu D Debilu: http://tinyurl.com/e6jwj) btw, meni na macu ne radi unos linka u komentar...

    avatar

    10.05.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • R.E.

    hoce li slijedeci primitiv war biti u iranu? ja ne sumnjam, cekaju da vide tko ce zagristi u burzu. suska se o kini, indiji i venezueli te vjerojatno novom bloku koji se stvara u juznoj americi i africi.

    avatar

    10.05.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • k.

    a ovo pismo je ko the cuban missile crisis, samo nema JFK-a

    avatar

    10.05.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • 101

    ma pismo je bas preslatko, kladim se da se Dubya rasplakao...mozda je vec poceo i slagati odgovor...nazalost, Condi je bila u blizini da ga vrati na pravi put, a naravno da nije trebalo ni reci da ce Condi odbaciti pismo kao 'beskorisno i nista novo sto mi zelimo cuti', postoji li neko pismo iz Irana koje bi ona prihvatila kao 'pomak u pravom smjeru'? Mozda vijest o lancanoj eksploziji u svim iranskim nuklearkama koja je izazvala smrt (ili bar trajnu onesposobljenost) vjerskog vodstva Irana i spontani' ustanak iranskog narada uz zahtjev Americi da ih izbavi iz 'ropstva' i zauzme njihove izvore nafte? :)))

    avatar

    10.05.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Jedan od mojih klijenata je i firma u LA-u, koja se bavi, kak' se to veli, s future investments, predvidjanjima oko cijene nafte, zlata i sl. investicija. Pa smo neki dan malo ono, popricali o nj. predvidjanjima i gdje investiraju, kam' se krece cijena nafte po njihovoj procjeni. Tip mi je odmah ispalio, da ovo jos nije nista, i da vecina njihovih trenutnih investicija bas ide na to da ce cijene barela nafte bit jos vise od sadasnjih $75. Mislim da mi je knedla u grlu zapela, kad je to rek'o.

    avatar

    11.05.2006. (06:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...