Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • http://mrak.org

    da sam ja postao vlasnik slobodne, prva stvar koju bih napravio je veliko čišćenje bilance društva i vjerojatno bi bio u daleko većem gubitku nego što je iskazano; tako da bih ja ovaj rezultat proglasio pozitivnim iznenađenjem a ne lošim rezultatom - no da bi imao donekle ispravni stav ipak bi bilo potrebno pregledati bilancu, a ona nije objavljena

    avatar

    06.05.2006. (09:55)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Slazem se s Mrakom. Moguce je da je to posljedica sredjivanja stvari u SDu. Najveci problem cijele price je dodatna koncentaracija medija koja je ovim preuzimanjem dozvoljena. AZTN (i oni koji su politicki dozvolili to preuzimanje) su katastrofalno zakazali u tom slucaju.

    avatar

    06.05.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Drage kolege blogeri, uistinu vam hvala na vrijednim komentarima. Osnovni cilj mi je bio ukazati na problem o kojem će se uskoro šire raspravljati, a tome su, evo već, doprinijela i vaša mišljenja. P.S. Podsjećam da je upravo Sindikat SD-a najviše javno lobirao da Pavić preuzme Slobodnu.

    avatar

    06.05.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    ja bih rekao da toga ima još u pripremi i da se prvi pravi potezi očekuju tek na jesen ili čak i kasnije; a prvi gubici radnih mjesta ja bih rekao kreću dovršenjem nove tiskare u dugopolju

    avatar

    06.05.2006. (20:41)    -   -   -   -  

  • opservatorij

    ja bih rekao (čisto ocjenjujući sadržaj) da se "slobodna" gadno srozala. novina koja objavljuje da se održava "summit na vrhu", zatim da su etiopija, afganistan i iran arapske zemlje, uz to da je etiopija muslimanska zemlja, zatim koja redovno reklamira kupleraj zvan "pasha", a i inače služi kao oglasna ploča lokalnih moćnika teško se može nazvati ozbiljnom. tu ne vlada nikakva profesionalna etika, a bez toga - ništa.

    avatar

    06.05.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...