Komentari

furuna.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Črčkarije...

    nazalost sve je to istina.. vidjela sam puno toga, druzila se s ljudima koji su imali takve faze. sva sreca pa su bile samo faze... da treba se promatrati i na pravi nacin pokusat pomoci. samo koji je to pravi nacin??

    avatar

    06.05.2006. (02:26)    -   -   -   -  

  • cvjetak

    Želim ti dobro jutro! U trci za novcem, a ponekad da bi si osigurali tek najosnovnije potrebe, roditelji nažalost nemaju vremena za svoju djecu, uvijek im se nagdje žuri i nemaju se kad posvetiti djeci...tada djeca najčešće zaglibe ili odu stranputicom. Mislim da je najvažnije uvijek održati komunikacijeu roditelj-dijete. Koliko god mi roditelji bili umorni trebali bi naći još malo snage i poslušati ih, jer svi su oni otvoreni, svi žele pričati, ali ako nekoliko puta naiđu na zid šutnje, nervozu, nerazumjevanje ili omalovažavanje, potporu potraže negdje drugdje, a ne kod roditelja. Nažalost danas je to jako često...

    avatar

    06.05.2006. (06:03)    -   -   -   -  

  • BW

    lijepo si to prijateljice napisala,pusa tebi i sve više me iznenađuješ.

    avatar

    06.05.2006. (08:11)    -   -   -   -  

  • umoran

    Sve više imaginarnog, sve manje stvarnog (doživljaja, osjećaja,...). Sredstva se ne biraju, učinak je bitan...

    avatar

    07.05.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • furuna

    @ annah - Pravi način?- PITANJE ZA MILIJUN KUNA!!@ cvjetak- moji dečki su već odrasli, ne mogu baš reći da nikad nisam imala sa njima problema, ali ipak sam nastojala uvijek s njima pričati -pa makar se i ljutili na mene. imala sam sreće dobro su " ispali" !@ umoran - pozitivan učinak je najvažniji.

    avatar

    07.05.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Slažem se stobom, treba ih promatrati i pokušati im pomoći, makar je to dosta teško provesti u praksi, a čini mi se da u školama ne rade dovoljno na preventivi i edukaciji.

    avatar

    08.05.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...