previse toga da bi tu sad nesto stajalo kao naslov,snotrocket.blog.hr" /> <div align="center">previse toga da bi tu sad nesto stajalo kao naslov</div> - narcoleptic suite - Blog.hr - komentari na post

Komentari

snotrocket.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Crna Mamba

    jebateee al si ga nadrobio pošteno...svega po malo LOL. Razumijem tvoju tajanstvenost oko osobnih detalja, ja sam se nakon brisanja pak odlučila za potpunu otvorenost i sad neka cijeli svijet zna da sam to ja! Sretno na operaciji ako se ostvari! Za marketinški dio nemam šta reći..hmm osim možda da mi dižu tlak LOL...ali zato za šoping +5...meni je to the best terapija pogotovo kad 3 nule spizdim samo na npr. donje rublje!

    avatar

    05.05.2006. (01:16)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ne znam, meni je shopping ovdje tlaka, onako, po malo. U ponedjeljak trazih jednu haljinu na koju se bijah nameracih, onako pravo. I upadnem u ducan koji je otprilike velicine Zagreba, nemam pojma na koji kat moram. Ljudi ko u prici. Bauljam s jednog kata na drugi. I na kraju nista. Nula. A hocu je jako. Ne znam sto sad da radim. Grrr.

    avatar

    05.05.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • almost Poznata

    gledala sam i slagalicu i nestajanje-c.bale je odličan,mrak film,totalno me oduševio

    avatar

    05.05.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • magmel

    jao. jao. jao. x . meni je tvoj pas mrak. trebaš vidjet mačo muškarčinu od 2 metra nabildanu i prekrasnu u svakom pogledu, osim onom mentalnom (dobro, ne sasvim) kako šeće jorširskog terijera. x . cijeli svijet se temelji na izrabljivanju jeftine radne snage, bili to mi, ili oni jadni kinezi. iako, znam, nije isto. al je princip. X . i šoping je najbolje riješenje za bed vremena. huh. pussas

    avatar

    06.05.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • niksa

    Kaj se love za operaciju tice mislim da moras odluciti ili biti in,ili ti ponovljen kaj se krpa tice il "obnovi"lednu mozdinu.Znam da suma nije ni priblizno ista,al malo po malo...Ti nisi ni jednom spomenuo nemam ili kak bum,otkud itd.Fala Bogu,al jesi da je skupo.A to kaj je-je!No,u zivotu uvijek imas izbor i moras vrsit odluke.Oko svega!!

    avatar

    07.05.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...