Komentari

bozjiplamen.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • bla bla blaaaa

    NISAM JA SAVRŠENA...NIT NE ŽELIM BIT SAVRŠENA!!! SAVRŠENSTVO NE POSTOJI!!! BOG NE POSTOJI...SVE OVO OKO MENE JE SAMO MAGIJA...KAKAV BOG TE SPOPAL...JUČER SAM SE I UVJERILA DA NE POSTOJI BOG...TAK DA...BOG JE SAMO ILUZIJA U KOJU VJERUJU BUDALE...

    avatar

    04.05.2006. (08:07)    -   -   -   -  

  • U$4N 4EVER AND EVER

    uf ovakvih je blogova malo ,s vaka cast!!!!

    avatar

    04.05.2006. (08:33)    -   -   -   -  

  • bla bla blaaaa

    KAD MI JE NAJVIŠE TREBALA POMOĆ,NIJE BIO TU UZ MENE...

    avatar

    04.05.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Gledao sam život od malena. Tražio zančenja i istinu. Često nalazih pojam žrtve. Do sada podareno mo je gledanje da žrtva nije odricanje od ljubavi. Ljubav se daruje. Postoji odricanje u onih što posjedovanjem život označuju. Čak i darovanje ljubavlju jest pitanje, već vidim život u ljubavi. Što uspijeh o Isusu prenosom čuti život zemaljski kraju je priveden mu neznanjem i ne razumjevanjem vrijednosti života ljubavlju u onih što mu to učiniše. U jedinstvu života po jedinom nam Gospodu ide ljubacvlju u svijesti oni što Gospodom čine svijesno. Ljubav čini jedinstvo i vidjeh put Isusa u tom znaku. Išao je ljubavlju na križ. Zajedno s majkom slijedio je put ljubavi. Mnogi ne vidješe i ne razumiješe i danas je također put svijesnih u širenju ljubavi, jer po njoj jest svijet Gospodnji. Hvala na posjeti i komentaru na blogu kod mene. :9

    avatar

    04.05.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Nadam se da češ razumjeti i pored česti tipfelera. Prst nije našao pravi put. Nisam vjernik tradicijom u nas niti sam odlazio niti odlazim u crkvu. Tražio sam smisao životom. Vidim i osjećam jedinstvo života. Trudim se živjeti njime.

    avatar

    04.05.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • regrut

    neznam ti dat komentar,bolje neg da ti brljam komentarima,nebo i ja smo na VI već neko vrijeme,pusa

    avatar

    04.05.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • bla bla blaaaa

    PREPOZNALA SAM JA NJEGA...U JEBENOM ŽILETU!!!! I U KRVI!!! NEMA BOGA...ZA MENE...NEMA...

    avatar

    04.05.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • regrut

    kako nisi shvatila???kasnije ti objasnim ako želiš,trenutno nemam vremena,i ovo nabrzinu pišem,pusa

    avatar

    04.05.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Na dodatak o molitvi u uredu u svrhu uspjeha na ispitu nadovezao bi svoje gledanje. Određuješ rezultat i moliš. Tražiš svoj uspjeh i moliš. Tražiš put da namjera tvoja bude blagoslovljena u svijetu Gospodnjem određenjem tvojim. Tražiš potvrdu Gospoda prihvaćanjem po Istini u života. Ja bih sve to stavio u ravan života po jedinom nam Gospodu bez određenja. Ljubavlju si valjda odabrala put taj. Neka ljubav tvoja svjedoći volju tvoju. Ljubav je put Gospodnji. Odgovori će biti po Gospodu. To čak i nije molitva već ljubavni dar životom. Neka sve što činiš tako bude i sreča i radost će biti i bez potrebe da to uspjehom nazivaš. Neka mi bude dopušteno da tebi †Voodoo Goth Lady† - riječ koju uputim. Ne opterećuj se bez potrebe. Pogledaj želje svoje, pogledaj stvarnost, pogledaj i one što ne čine po tebi dobro i pokušaj ih razumjeti i ne ponavljaj grešku njihovu. Znaj svi traže poštovanje, priznanje i ljubav. Brzinom se greške rade. Kreni lagano. Nije važno ima li ga ili nema. Ako jest i ako tražiš smisao šansa je nači ga.

    avatar

    04.05.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • zrno gorušice

    imam jedan dio te molitve zalijepljen u kabinetu na vratima koja vode u učionicu...

    avatar

    04.05.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Svidja mi se!Jedna od najdjelotvornijih molitava je za duse u cistilistu,njima jako treba nasa molitva,pa Bog nagradjuje brzo svakoga tko za njih moli.

    avatar

    04.05.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...