Komentari

pianoplayer.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mirisdunje

    Hvala na pozivu, ali na zalost, daleko sam, cak u Sarajevu i nemoguce mi je doci, mada sam ljubitelj svih klavirskih izvedbi, nekad i sama svirala klavir,imam zavrsenu nizu muzicku skolu.hahaahah, pa zbilja imam , mislim da bih jos uvijek znala ponesto odsvirati, to se nikad ne zaboravlja, kazu....Zao mi je, jer volim slusati upravo ta sjetna prebiranja po klaviru,i posjedujem puno nosaca zvuka upravo sa klavirskimkompozicijama...U svakom slucaju, navracat cu na blog, mislim da ces se vrlo brzo ispraksirati, a eto, bit cu ti makar ono moralna podrska....ugodan ti natavak dana zelim...

    avatar

    28.04.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • Green Laden

    Vito samo sviraj i snimaj što više CD-a- Imaginarne vedute imaju nekoliko bisera. Sir Paul M. bi sigurno uživao u tvojoj obradi Let it be, ona ja kratka i slatka i ima sve ali ništa viška. Bravo majstore crno-bijelih tipki. Zaista uživam u nekima, moj Goran ih je u par navrata puštao na Studenskom radio - Zagreb. Za tebe (nažalost) klinci nisu čuli, ali ih je oduševio zvuk tvog klavira. (okouhonos.blog.hr)

    avatar

    01.05.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • Ksenija

    Ma koje iznenađenje pa ti si se upustio u izradu bloga pa to je prava sitnica prema vep stranici. Tu ima puno mogučnosti za uređenje ja osobno nekako šepam uz pomoč Željka na svom blogu i baš mi je drago da si nam se javio na ovaj način i zanima me dali su ti našli motor. Isprintali smo sliku motora i pažljivo pratimo po novom zagrebu. Za koncert sigurno misliš na prvomajski ako je tako žao mi je nisam znala a bili smo čak i zdravi. Nemogu ti ostaviti link jer nisam na domeni kao ti Ali ću si staviti link na svoj blog od tebe.Pozdravi od Ksenije i Željka http://zksenija.blogspot.com/

    avatar

    02.05.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • Ksenija

    Poslala sam ti broj telefona imelom ako ga slućajno nemaš pa nazovi Željko će ti pomoći oko bloga onoliko koliko zna. pozdrav tebi.

    avatar

    02.05.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • Extion

    Ako se ikada dogodi da dodes u Rijeku ili blizu svakako cu doci!

    avatar

    03.05.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • Extion

    Do bloga sam dosao preko Ksenije i naravno odmah sam posjetio i sluzbenu web stranicu. Crikvenica mi je jako blizu i tamo bih sigurno dosao slusati, a i u 8. mjesecu ce biti vremena napretek. I sam sam piano amater, onako samo za svoju dusu, sviram tek 5 godina ali kazu da nikada nije kasno, naravno moj cilj je samo nauciti jednostavne akorde meni dragih pjevaca, a za ove kvalitetnije i bolje skladbe imam umjetnike poput Vas. I zao mi je sto sam dosta neformalan u ovom dopisivanju, to sam nekako izgubio tu na internetu, drugim rijecima, kada sjednem za kompjuter potpuno se opustim. Iskren pozdrav, redovito cu dolaziti na ovaj blog, pa se nadam uskoro i uzivati u lijepim tonovima :)

    avatar

    04.05.2006. (00:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...