Komentari

rotrose.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • sergio

    da, da, moram prestat piuit. ne pusim vise te fore ni od sebe. odmah si zviznem samarcinu i izgledam ko da imam tureteov sindrom dok se vrijedam. al fakat smo seljacine i idioti. najgoi mi je zacarani krug jela i pusenja, jedno vodi drugom, pa ispocetka, u krug..

    avatar

    27.04.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • Strahislav

    i nismo se vidli. da pofarbal bum se u crveno samo da zavrsi skolica. na more putujem za par sati,samo da se dignem iz kreveta u kojem jos lezim. da se mojoj dragoj svidja jelena veljaca dobila bi nogu. pa zena je buljooka zvjer s tralla! al dobro, ti valjda znas. i jos nekaj.nisam 9 vec sam 10. mjesec. kad pitas. btw. bio je i film na kojem sam radio, kak ti se svidja?

    avatar

    28.04.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • mustafina

    joj neki stariji je lik reko za Veljaču da je to prava ženska...mislim wtf?! valjda xy spol voli sve šta se (lako) daje.. ja sutra u bogaloo na atheist rap i užasno me živcira kad sam sva šmrcava....jebem ti onu klimu na poslu...neki dan bilo vruće, a oni je onda nabili na 6 stupnjeva...ko da sam se teleportirala iz afrike na sjeverni pol...:P ma ni bed kaj se ne sjećaš..hehe...i meni se to često desi :) javim ti se ja... inače skužila sam da ti Evu znaš, a ona ti zna mene (samo ne pod ovim nickom...zna me kao MiO) tak da.. :) mwa!

    avatar

    28.04.2006. (18:32)    -   -   -   -  

  • Maya

    Ej,evo mene prvi put tu. Sviđa mi se blog. Baš je onak poseban. Vidiš,i ja bi trebala prestat pušit. Najodvratnije mi je kad imam onaj odvratni okus u ustima. Bljak. Aj ćao!

    avatar

    29.04.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • mary popills

    koliko nakon mononukleoze si pošteno pila? meni se već 3 dana vrti :D :/

    avatar

    02.05.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...