Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • Lešine

    impressive

    avatar

    27.04.2006. (16:50)    -   -   -   -  

  • Mag Sag Esse, dr. Mag. sc.

    Ah, dobro. Do kraja dana izvršit ću par molitava i rituala. ;) Pa ćemo vidjeti kud dalje.

    avatar

    27.04.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • teuta

    Medenaaaa...uspijela si, pročitala sam tvoj krasni komentar. No, u vezi tvog posta, baš mi je drago što si pisala o toj seriji, jer i sama već znaš da me to sve jako zanima...a ta serija mi je bila zaista izvrsna. Sjećam, se da sam uvijek s velikim iščekivanjem pratila sve te događaje, nadajući se dobrom provodu i novim spoznajama. Ma super je ta serija, jedino mi je smetalo.....da one epizode već pri samom kraju....nekako su bile dosta različite od onih na početku emitiranja te serije...osjećalo se malkice da ljudi više nisu imali neke prave motivacije i ideje. No, to je samo moje osobno mišljenje. A kakvi su sami Česi? Pa recimo i oni su jako slobodoumni, ali ipak moram naglasiti.....da im je često važnije pivo od samih žena. To je nekako općepoznata stvar. E, baš bih voljela upoznati onu tvoju Čehinju na poslu. Medena, želim ti ugodan ostatak dana i šaljem ti onaj najveći cmokkkkk.

    avatar

    27.04.2006. (18:08)    -   -   -   -  

  • Extion

    Tocno, svatko ima neku svoju pricu, lijepo si napisala to za x files jer i meni se cini da sam sa njima slicne stvari prozivio. Doduse ne toliko fanaticno ali opet :))) Mi smo generacija koju je dosta televizija odgojila i naravno da nas je djelomicno i to formiralo u osobe kakve smo danas. Ne slazem se sa ljudima koji kazu da je televizija zlo jer po mom misljenju da bi netko dobro slozio licnost mora prozivjeti sve dobro i "zlo" u zivotu i stvoriti svoje pravo misljenje, i televizija nam je dala upravo to; sirinu da stvorimo vlastito misljenje o svijetu oko nas. Pozdravic :)

    avatar

    27.04.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    ja sam gledala par prvih sezona. onda mi se ko malo razvodnilo i u trenutku kad sam počela gledati samo da bih vidjela "hoće li se uzet na kraju", odustala sam (s druge strane, ja i u Milijunašu vidim moguću romansu!). Volim i ja takve serije, ali samo kad mi na kraju daju POTPUNO rješenje svega (makar objašnjenje nemalo veze s pameću). Inače, i ja sam paranoična. Zavjere su svuda oko mene. Od rata, preko Amerike do svemiraca. Idem toliko daleko da mi je čak glupo gledati i neke sportove u kojima se vrti lova (kao recimo nogomet) jer mislim da je sve namješteno. Eh, i Mulder nije bio loš. A kad sam došla na faks čak su mi neki rekli da sličim na Scully, što nema veze s pameću, ali iznosim ovdje kao zanimljivost (mislim da je u pitanju bila crna olovka, kriv i tanak nos, te,onda, crvena kosa). Pusa veeeelika!

    avatar

    27.04.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • Črčkarije...

    joj rado bi komentirala temu ali nazalost ne mogu.. nikada nisam pratila tu seriju jer mi bas nije bila draga.. pa cu te samo pozdraviti i poslati ti pusu :)

    avatar

    27.04.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • MELANKOLIK

    AA hvala na spominjanju legendo.Da meni su X-files bili isto jedna od naj serija.Pogotovo prve epizode dok su Mudler i Scully razbijali.Onda je ponestajalo ideja pa su se sve više nastavljali,pa je došao novi glumac.Jednostavno to nije bilo to hehe.Zakon.Pozdrav.Ovo je blog od mog benda da se slučajno ne začudiš

    avatar

    28.04.2006. (01:04)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    Zaboravih reći da sam ponosna kad se poistovjećuješ sa mnom! Pusa :)))

    avatar

    28.04.2006. (07:23)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobro jutro....medena. Cmokkkkk.

    avatar

    28.04.2006. (08:26)    -   -   -   -  

  • nepušačica

    Jedina sigurna sličnost između Scully i mene je nos, a nije baš da joj je nos za pamćenje... i svijetla put. Inače ne sličimo uopće, tako da bez crvene kose niti ne podsjećam na nju. Ali znam... gotovo je... sada si uvjerena da neka ženska ista Scully ovo piše... jbga :))))))) Pusa!

    avatar

    28.04.2006. (09:44)    -   -   -   -  

  • serafina

    Voljela sam tu seriju, doduše ne toliko opsesivno kao ti ali vrlo rado sam je gledala. Dobro si sve izanalizirala, vrlo detaljno. Ali meni se svidjelo najviše ono što si napisala o odnosu tebe i tvoje best frendice. "Emily i ja smo dosta često (tj. kad god bismo mogle ostati solo ili u njenom ili u mom stanu) provodile vikende skupa; posudile bismo 5-6 filmova u videoteci, odabrale par epizoda "Dosjea X" koje bi nam u to vrijeme bile najnapetije, uz neizostavne "Sirove strasti" koje smo doslovce znale napamet, ispekle gomilu palačinki, otvorile bocu vina, opskrbile se cigaretama i u pauzama gledanja puštale stare ploče Rolling Stonesa i Beatlesa... Ah, ta vremena..." Ti dani odrastanja, podjeljeni sa zajedničkom ekipom i taj osječaj da se ste baš vi cili svit. E da mi je to ponovit...

    avatar

    28.04.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    Imaš pravo srećice.....pa bez obzira na neke mane, ipak mi je ta serija ostala u prekrasnoj uspomeni...i uvijek ću je rado pogledati. Evo, medena...nek ti bude uspiješan ovaj dan, iako kišovit, i šaljem ti slatki cmokkkk.

    avatar

    28.04.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • Oliver Kahn

    Nisam čito post, prve epizode su mi bile odlične, a kasnije ih nisam mogo skontat, pogotovo kad je glumio onaj terminator...možda sam još bio mal da bi skonto. Te zadnje epizode su mi slićile na ovu zadnju Spilbergovu seriju ''oteti'' koja je po meni totalni promašaj

    avatar

    28.04.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • Oliver Kahn

    Hehe, ja jedva 3 psihologiju, da nam vidiš profe, nema niko ni 4 u razredu, a 5 je znanstvena fantastika...Ja volim SF, ali mistika i mitologija mi je sranje. Nisam stručnjak, ali duhovi su po meni produkt kolektivne svjesti. Možda si čula za onog duha Filipa...I šta misliš o božanstvenom modulu?

    avatar

    28.04.2006. (11:02)    -   -   -   -  

  • Little Angel

    I ja sam također bila fanatični obožavatelj x-files serije, no, nisam bila tak uvrnuta ko ti, hehe. Uvijek sam probala gledati svaku epizodu, čak i kad je nisam mogla pogledati u to vrijeme, onda sam gledala reprize. Jednostavno se nisam mogla nasititi. Dan danas sam još uvijek luda za SF filmovima i serijama. To mi je najdraže štivo i najdraža mašta. Uskoro ću navršiti dvadeset, no, to me ne spriječava da gledam glupe filmove za djecu, hehe. Baš sam luda i uvrnuta, skoro ko ti, hehe. Pusa :)

    avatar

    28.04.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • Oliver Kahn

    Haha, baviš se parapsihologijom a neznaš što je božanstveni modul...potraži neđe. Duhovi ne postoje. Evo ni za slavnog Filipa nisi čula. Fizičari su jednoj grupi na jednoj spiritističkoj seansi dali podatke o osobi koja ne postoji, znaći podaci su lažni, oni su ''zazivali'' tu osobu i rekli da su s njom komunicirali što je ispalo smješno jer ta osoba nikad nije postojala. Jedino logično objašnjenje da duhove stvara kolektivna svjest. I zašto si tako umišljena i misliš da sve znaš?

    avatar

    28.04.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • The Slut - teenage waste

    ajme, kako sam ja patila za tom serijom, čak sam imala tu igricu za kompjuter (imam je i sad) predobra je bila... imala sam jednu frendicu koja je bila za to fanatik i ona je govorila da su joj scully i mulder rođaci i žive na Havajima WTF? hehehe...LONG LIVE THE X FILES

    avatar

    28.04.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • zombijka

    hej. evo, ja nisam bila dugo kod tebe. ali jednostavno nisam imala vremena ni za što. pa evo me sada. da. ja sam obožavala gledati tu seriju kad sam bila mala. ISTINA JE OKO NAS. hehe. jako me impresionirala. stvarno šteta što je više ne prikazuju. bolje da je vrate umjesto neke sapunice meksičke ili neke komercijale. uf. da. to je jedna od sitnica koje čine mladost. a svatko ima neke svoje sitnice. da. a kao što ja kažem uvijek, prošlost treba cijeniti i sjećati je se, ali je nikako ne ponavljati i vračati. da. ajde.. idem sada... uskoro idem spavati. još neke blogere obiđem. uživaj. čitam te. mah mah ;)

    avatar

    29.04.2006. (03:25)    -   -   -   -  

  • Josie666

    Ja sam bila mala klinka još nisam ni u školu išla kad se to prikazival ali se sjećam jedne epizode, uplašila sam se tako da više nisam htjela pogldati ni jednu epizodu.

    avatar

    29.04.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • I Am in heaven

    MOJ JE BLOG BOLJI!!!POSJETI GA!!!

    avatar

    29.04.2006. (17:45)    -   -   -   -  

  • Oliver Kahn

    Svi su gotičari debili...stručno rečeno. Božanstveni modul se nalati u prednjem djelu čeonog režnja i podraživanje određenim magnetskim valovima te dovodi u situaciju da razgovaraš s bogom (katolici vide krista, muslimani muhameda, ateisti svjetlost i tako...)

    avatar

    30.04.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • Lelin zivot

    Zao mi je da ne mogu komentarisati o ovom postu jer nisam gledala tu seriju. Znam za njeno postojanje ( ko ne zna), ali je nisam gledala jer sam kao mali zekonja uzasno bojazljiva. Sve te natprirodne stvari su mi interesantne ali ih se i plasim. Kako je moja mama umrla sve cesce mi se javlja potreba da odem kod nekog ko ima " veze" sa paranormalnim da bi mozda na taj nacin dobila odgovore i barem malo nasla mir. Nadam se da uzivas doma. Pusa i srdacan pozdrav od lele

    avatar

    30.04.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Što plavo oko,luda devojka..sam ja

    evo mene napokon dugo nisam bila kako si mi ti...si dobro..pusaaaaaaaaaaaaaa

    avatar

    01.05.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • U BRLOGU

    dugo mi je ovo, a ja san umoran, pozdravljam te svejedno. ciaos

    avatar

    01.05.2006. (02:52)    -   -   -   -  

  • Elias

    x-files mi je odličan...ali samo prve dvije ili možda tri sezone...od treće su jako puno izgubili "ono" iz prve sezone i više ih nisam mogao pratiti...bez uvrede ali postali su mi...predjetinjasti i naivni :))) no sve u svemu 5+ za post!

    avatar

    02.05.2006. (01:50)    -   -   -   -  

učitavam...