Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • mama44

    čitam odmah ispod.."nisam odustala od namjere...", a ono ni više ni manje treći post danas....mislim, stvarno...što bi tek bilo da sam odlučila pisati???Ah, mama, mama...:)))

    avatar

    26.04.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • jednostavan blog

    ma ti si meni super,gle i ja čitam između redaka,i kad nisam pisala blog ja sam voljela čitati puno njih ovdje i gle ti meni sve što napišeš ima nekakvog smisla,bilo mi je malo krivo kad si napisala da te neće biti jedno vrijeme,a sad mi je drago da sam te opet čitala...

    avatar

    26.04.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • skorpionka84

    ejla prvi sam put na tvom blogu i jako mi se sviđa kako pišeš, sve ovo što si napisala "osjeti se" da si napisala iz srca, a napisala si takvu istinu, onu pravu istinu!!! bravo, cestitke!! pozz i kissss!!!

    avatar

    26.04.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    :)))) Ti stvarno znaš podić raspoloženje ljudima (barem meni). Je si li ti svjesna koliko u tebi ima smisla za humor. Evo navela si me da počnem i ja zamišljat face iza monitora. Sjetim se jedne slike nekoga lika raščupanog, mršavog, sa onim najdebljim oćalama, pogleda pripijenog u monitor i odma odvalim od smjeha. Jer vjerojatno mene neko zamišlja upravo tako. Ja tebe ne mogu zamislit. Nikako da stvorim sliku u glavi :)))) p.s. čemu ljubomora. Zbog Zinbabvea ili šta već???? :))))

    avatar

    26.04.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Dizajner će bez zajebancije ovim nekim novim dušama na mome blogu počet naplaćivat. Za stare blogere ostaje na snazi "gratis" do daljnjeg. To jest dok mi oči ne ostanu na monitoru.Jesi li aktivirala gmail Ako nisi poslat ću ti ja pozivnicu na hrvatskom jeziku :))

    avatar

    26.04.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Važi za pozivnicu za večeru ali nisam sfatijo oćeš li i gmail pozivnicu??????? Malo sam priglup veceras od ovih sunpornih i nesunpornih bemzina :))))

    avatar

    26.04.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Ja bih rado kad te ugledam na Korzu prišla ti i popričala s tobom....mislim da bi imale o čemu ;)))) Pusa!

    avatar

    26.04.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Opet nije otišao komentar....ja bih rado te upoznal, jer mislim da bi o mnogočemu imale za pričati ;)))) Pusa!

    avatar

    26.04.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Pozivnica poslana na onaj mail sa kojega mi šalješ mailove :)

    avatar

    26.04.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Moje su namjere, draga mama4, prave! Šteta što sam daleko od tvoga Korza. Mislim da bi imali o čemu dugo razgovarati. Recimo o životu. A zar to nije najvažnije. Zar nije lakše da se s nekim ispričamo? Meni jeste a imam dojam da je i tebi. Hajde do drugog posjeta s isto tako pravim namjerama! Puno te pozdravljam!

    avatar

    26.04.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • libraria

    prije svega, odličan ti je novi izgled bloga... slažem se, blog je pravo otkriće... bez obira na poneka rijetka, loša iskustva, on je u naše živote unio mnogo toga dobrog i osvježio nam svakodnevnicu! K I S S

    avatar

    26.04.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • crvena

    ej super je dizajn..jako mi se sviđa..hehe to se i meni događa, dobijem sto ideja u danu za post, a nekada nema inspiracije pa moš se ...at.. :) hehe..pusa :)))

    avatar

    26.04.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    eto vidiš! a kako ćemo se tek upoznat u tobusu, jerbo imamo još samo par kilometara do Kabula:-))))

    avatar

    26.04.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • mama44

    @BACA IVA...Vidi sta si uradio od nika ,Baca...pa te tu komentiram...meni ti je samo da pričam, meljem, filozofiram...sve uz osmjeh i malo britkog humora...za opuštanje...za život...:)))

    avatar

    26.04.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • mama44

    @SMAJLY:ooo, dobro veče, Smajly...ja ti kažem, sva sreća da lijepo ipak prevladava...loša iskustva tu i tamo dignu tlak, ali vrlo, vrlo kratko...onda dođu oni pravi, pa ispravljaju učinjenu štetu i to vrlo uspješno...i to je to...idemo dalje...svi...pozdrav ti veeeliki:)))

    avatar

    26.04.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • mama44

    @KRAL: e, jesi me uplašio, nisi normalan...sve k'o nema te, pa odjednom baneš samo tako...ajd, požuri, zima je ovdje po noći...:)))

    avatar

    26.04.2006. (23:13)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    etooooo nas ETOOOOO! MAŠIIIII, MAŠIIIII snečin da znamo di si, ili zapaki štogod:-))))

    avatar

    26.04.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Sad imaš svoju i samo svoju mail adresu. Pošalji mi mail da vidim je li znaš kako. Odeš na mail.google.com ukucaš svoje korisničko ime (to ti je prvi dio adrese prije znaka@) i lozinku. Napišeš poruku i pošalješ :))

    avatar

    26.04.2006. (23:19)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Imaš gmail :))))))))

    avatar

    26.04.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Poslo sam ti jedan gmail a neznam kakve te brojke i slova jebu???? Zajebane te neke brojke i slova :))))

    avatar

    26.04.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Sva sreća da lijepe stvari prevladavaju. Još uvijek. A kokoši? Ti si još dobro prošla, da vidiš ća rade drugima. Ali takvih je malo, u svakom žitu... A ja sam siguran da bi me prepoznala. Pozdraw

    avatar

    27.04.2006. (00:12)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Mene ti moja dječica na svašta nagovore pa tako i da ovoj drugoj dječici napravim blogove. Eh....a šta ću kad sam ja takav. Ne znam reć neću. Možda bi se trebo promjenit :))

    avatar

    27.04.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Tvoja priča sa blogom me ponovno podsjeća da je jako dobro kada čovjek nije rob vlastitih očekivanja i kada nije usmjeren primarno na primanje nego na davanje, a ono se uvijek vrati u nekom obliku, u nekoj osobi, riječi, situaciji, često donosi mir, nudi smisao i osjećaj ispunjenja. Kada bi nam ljubav bila vodilja u životu tako bi mnogo problema nestalo, a mnogi se neugodni događaji ne bi ni desili, ali eto, ne rijetko nismo onakvi kakvi bi mogli biti, čak to i znamo, iz nekog se razloga možda bojimo biti dobri, možda se tako osjećamo previše ranjivi. Na trenutke nas ushiti spoznaja iskonskih vrijednosti, a onda opet u novi dan, u novi susret unesemo ono staro kalkulantstvo i kukavičluk, strah od novog ranjavanja, strah od novog razočarenja, strah od još jednog pada, nepovjerenje u nas same da se imamo snage izdići i prevladati uglavnom nedostatkom samopouzdanja nam nametnute granice. Na žalost iskustvo nas uči da rast boli, jer život nas konstantno iskušava i često nas dovodi na samu granicu izdržljivosti. Htjeli ili ne to je cijena otvaranja očiju i zaista je puno istine u onome, ''blago budalama'', jer tako je teško jasno vidjeti što se događa oko tebe, a biti svjestan da prečesto možeš tako malo učiniti, a htio bi, jer znaš da je u redu, ali eto, ne ovisi samo o tebi. Već se i pomalo gubim. Lijepo je sresti ljude kao što si ti. Lijepo je iskusiti tu toplinu drage duše. Nadam se da će ti ovo blog iskustvo dati snagu za dane kada te opet rane, kada ti opet okrenu leđa, kada te po tko zna koji puta zaboli vlastiti pad, da negdje u dubini duše ipak znaš da su mnogi ljudi bolji nego što se to usude pokazati i da ima šanse i nade da će biti bolje, čak možda i dobro, jer i ti imaš pravo na svoj komadić sreće. Laž bi bila reći da neće biti novih boli, ali ljudski se nadati da će nam ljubav u našem srcu dati snage da izdržimo i idemo dalje što bliže onome pravome, svijetlome ja. Pusa :)

    avatar

    27.04.2006. (00:56)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    pod 1.- što se tiče posta... ako sam i u jednom malom momentu svojom nazočnošću na blogu i svojim pisanjem učinio da se bilo ko od meni dragih blogera koje čitam ili koji me čitaju, osjeća na sekundicu bolje i nasmijanije, ja sam uspio!!! Vi ste to meni puno puta dali... Pod 2. šta se dernjaš, evo pokupili smo vas...:-)))Ajde vidi našta sličiš...:-)))))))

    avatar

    27.04.2006. (02:08)    -   -   -   -  

  • globabloga

    Mamaaaaaaaaaa, papucaškokokica...izvrsran dizajn, još bolji post, u početku imam malih nesuglasica, ponovit ću to gradivo, al kraj me fakat potakao u smjeru kojim se cijeli dan krećem. Laku noć i uživaj u dobrobiti svakojakih dimenzija i oblika*

    avatar

    27.04.2006. (02:15)    -   -   -   -  

učitavam...