Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • freestyler

    Imam oko pet godina roadstarov mp3 discman (onda jako jako puno placen), prošao je sve i svašta nikada nikakvih problema s njim, no danas i sa puno jacim i vecim firmama ne mozes biti siguran zbog cijene i konkurencije i kvaliteta je sve slabija ... uzivaj i vise srece drugi puta ...:)))

    avatar

    25.04.2006. (21:52)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Ne patim od marki, mislim da više pati moj muški dio.Bar je on taj koji zna koja firma gdje sklapa nešto.Ja o tome nemam pojma.Više sam vizualni tip.A opet...kad ti grom lupi u kuću(kao meni prije 2 godine) sve jednako izgori, bez obzira koja firma napravila TV, radio ili mesoreznicu....

    avatar

    25.04.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • Darko

    A ja, pak, imam nekakve sreće s tim tehničkim stvarima. Moj prijašnji kompjuter, na primjer, uspio se pokvariti tjedan dana prije isteka garancije. I to se tako detaljno pokvario, da ga nisu uspjeli popraviti, pa su mi stavili sve novo u staro kućište. Eno ga, još radi. K'o vurica.

    avatar

    25.04.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • ...i...v...a...

    e sviđa mi se tvoj blog...sladak je...aj svrati i do mene ak oćeš...pusa...pozz

    avatar

    25.04.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    tak i mene svako malo sapne nešt. kom kad sam kupio crko je nakon mjesec dana, linija ajde malo duže (a za linije je koštala suvo zlato), skuter isto sere, da nastavim dalje?

    avatar

    25.04.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Prenošenjem na "papir",ljutnja se smanjuje,a nadam se da ce i nestati,pa ces opet biti sretna :-)

    avatar

    25.04.2006. (23:57)    -   -   -   -  

  • Smeđooka

    sve se dogada s razlogom, draga ;))

    avatar

    26.04.2006. (02:36)    -   -   -   -  

  • lorraine

    nisam za sada imala takvih tehnickih problema, al ja bi isla zamjeniti taj tvoj...uzivaj na izletu.

    avatar

    26.04.2006. (04:55)    -   -   -   -  

  • trill

    Ajooj, mogu si zamisliti razočaranje...Nije čovjeku žao ni toliko novaca, koliko mu je krivo da to ne radi kako treba. Tko zna zašto je dobro, da je ispalo tako kako je. Ponekad kad ne ide, ne ide. Sitnice i krupnice se nekako urote i možda je to baš i znak da treba odustati. Kad se stvari poslože, sigurna sam da ćeš i ti pjevušiti svjesno ili nesvjesno, neku melodiju koju ćeš slušati preko slušalica u kupeju vlaka prema tvom odredištu :)))

    avatar

    26.04.2006. (07:30)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    Roadstar ni mukte!

    avatar

    26.04.2006. (07:46)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    moj Sony svira i bez baterija ;))))

    avatar

    26.04.2006. (07:47)    -   -   -   -  

  • djuro

    hehe, sorry što se smiješkam, ali sad mi je lakše kad vidim da nisam jedini kojem se to dogodilo. znaš onu zagorsku, 'nek i susjedu crkne krava' ili tako nekako (Trill će me ispraviti ako sam nešto krivo napisa) :-)))) ja sam 'patio' za tim čudom tehnike godinama. pa sam najprije dvaput ga užica od frendova. i sve je bilo super i sve za pet... ali trebalo ga je vratiti, jer ipak je bio samo posuđen. i onda dobijem onaj mini player što mini discove vrti i pokvari s nakon cirka 4 slušanja. onda u navali ovih novih mp3 playera što vise oko vrata, dobijem ja i takav jedan (sama činjenica da sam dvaput dobio na poklon, milslim dosta govori o mojoj želji za tim :-)) i ja prvi put na biciklu, slušalice u uši, odslušam prvu pismu, sav sretan, krene druga, super... kad odjednom ugasi se. ja upalim. ono opet prva. pa se opet ugasi. i tako dalje i tako dalje... p.s. sad se i ti možeš povoditi onom zagorskom s početka, pa će ti biti lakše :-)))

    avatar

    26.04.2006. (08:50)    -   -   -   -  

  • trill

    Vratila sam se reći da si me zbunila s naslovom :)) pa sam vidjela i djurin komentar :) Djuro, dobro si napisao, to je stara zagorska, al ne važi za sve zagorce, pogotovo ne za zagorke :)))

    avatar

    26.04.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  • indian woman

    he he, lijepo je kad čovjek uspije vjerovati da je ono što se dogodi za neko dobro, pa makar odmah ne znao koje dobro... :-)) nadam se da ćeš napraviti dobru zamjenu i uživati konačno u glazbi... sretno!

    avatar

    26.04.2006. (10:37)    -   -   -   -  

  • ŠKORPION12

    ..poznam ljude kojima snekim stvarima nikao ne ide.hm ..pa možda ni tebi sa tehnikom? pozdrav

    avatar

    26.04.2006. (10:39)    -   -   -   -  

  • KOKI

    imam Roadstar radio u autu..već je četiri puta bio na popravku..srećom unutar garantnog roka...kad mu istekne garancija ak se pokvari baciti ću ga...:)

    avatar

    26.04.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Freestyler, oni koji čitaju mp3 i sada su dosta skupi pa mogu samo pretpostaviti koliko su bili prije nekoliko godina. :) Ali bez obzira na to što nisam dala jako puno novaca, nisam baš ni bogata da se rasipam. To je kao da kupim mali radio koji zato što je mali ne lovi baš jasne frekvencije. :) @Petra, ja kad grmi skoro sve iskapčam. Osim ako ne dođe koji iznenadni pa ne stignem. :)) @Here To Stay, možeš, slobodno olakšaj dušu.:)) @Lorraine, idem, idem. :) @Trill, ma upravo to, nije stvar novaca (jer sad bih dala i više samo da vrijedi) nego onaj osjećaj kad se nečemu veseliš jako i onda ostaneš onako kao poliven hladnom vodom. A ovo što kaže Djuro, vjerujem ja u te narodne, al ne baš u sve. :))) @Djuro, baš mi je drago da te vidim. :)) Jel ti sad vrijedi taj tvoj kad bicikliraš ili još imaš taj pokvareni? :) @Koki, samo 4 puta? :))

    avatar

    26.04.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    peg, vidim da baš nisi sretne ruke u kupovanju i posjedovanju tehnologije, ne žalosti se, kad čitam tvoje pisanje (a to radim redovno), vidim da si u posjedu nečeg vrednijeg

    avatar

    26.04.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • djuro

    ma jok, sad više uopće ne radi :-)))) a još je pod garancijom, samo što ne znam di je. zapravo, kako je bio poklon, onda je i garancija kod darovatelja, a on je ima zimsko čišćenje kod sebe doma, pa se 'očistila' i garancija :-)) ali bože moj, možda je tako i bolje. ionako samo zvirlam okolo i gledam djevojke u proljetno-ljetnim haljinama, pa slabije vidim cestu, put, čovjeke.... a zamisli da još i ne čujem :-)))

    avatar

    26.04.2006. (12:41)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Tehnika se proizvodi masovno, izuzetno je jeftina u velikim količinama, ali na žalost sadrži i solidan postotak sfušanih proizvoda, a kontrole kvalitete je sve manje. Uz to mnogi se proizvodi ciljano usmjeravaju na istočnoevropsko tržište gdje je u pravilu potrošač gotovo potpuno nezaštićen. Imao sam prilike raditi za firmu koja je svjesno cijelu neispravnu seriju proizvoda dala u prodaju kroz razne akcije, popuste i nagradne igre. Ljudi su se masovno žalili, a oni su nešto popravili, nešto zamijenili, ali veliki dio proizvoda je ostao "uvaljen" manje zahtjevnim ili inertnim kupcima, a i vrijeme garancije je brzo prošlo. Tako se to na žalost radi u svijetu gdje je profit na pijedestalu. Ja kupujem proizvode koji imaju dužu garanciju, ako nešto nije kako treba reklamiram, tražim zamjenu, tražim povrat novca ili neku vrstu obeštećenja, znam i nonšalantno zaprijetiti nekom vrstom tužbe, ali u svakom slučaju čuvam živce, jer oni s kojima rješavam tu vrstu problema nisu oni koji su cijelu kašu zakuhali, oni sjede u svojim debelom kožom obučenim foteljama, a razni im moćnici čuvaju leđa dok nas bahato pljačkaju, ali to je tako bilo i biti će. Iako sam čuo puno priča da su mnogi proizvodi u biti isti, samo ima se vanjština i markica razlikuju, meni se pokazalo da ipak nije tako, sa jeftinijim proizvodima sam jednostavno imao više problema, ali možda je to samo slučajnost. Bilo je čak slučajeva da me neki trgovac odgovarao od proizvoda jer je znao da je upitan, a ja mu valjda nisam izgledao kao dovoljno pogodna žrtva. Priznam da sam sumnjičav, da puno zapitkujem, nastojim provjeriti, ali naravno da i uz svu predostrožnost na kraju ipak "popušim". Zadnje je bilo sa digitalnim termometrom koji mjeri temperaturu za maksimalno 60 sekundi, ali u tom vremenu izmjeri manju temperaturu, a da bi brojka bila točna treba ga držati oko 5 minuta, baš kao i običan. Kasnije vidim da tome slično i piše na uputama, što mi vrla prodavačica naravno nije isticala, a ja blesan više gledo u njen dekolte nego što kupujem, a valjda sam se i pravio važan pred njom pa sam samo značajno kimao glavom kezeći se, gotovo i ne slušajući ju prostajao na sve. Dobro da nisam pola apoteke kupio. A rekao sam da neću više na dugo i široko, eto ti što je riječ čovjeka, pa ti nekom vjeruj :)

    avatar

    26.04.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Feby, hvala ti na lijepim riječima. Bila sam zamislila da mi tehnika pomogne u nečemu lijepome, samo mojeme i baš sam bila tužna da mi je to plao u vodu. Ali danas je novi dan. :) @Djuro, imaš pravo, ne treba ti još i potres mozga. :))) @Kiwi, baš se poveselim kad vidim tvoju priču pored moje. :))) Obično se i ja sva iznerviram dok si rekao keks, jer imam prilično brzo paljenje :)), ali u ovom slučaju bilo je kasno pa nisam stigla ići reklamirati, a i emotivno sam ušla u taj izlet i onda su mi osjećaji krenuli ne u ljutnju, nego u tugu i bespomoćnost (ovo zadnje kod mene baš i nije običaj). Što se tiče profita i uvaljivanja svega i svačega, mislim da je Hrvatska idealno tržište, jer uopće nema zaštite potrošača ili je minimalna. Osim toga, sva ta današnja proizvodnja je nešto sasvim drugo od nekadašnje. Današnji Philips nije kao nekad, nije to ni Sony, ni Sharp, ni ... A ovo za dekolte ... što reći. :)))) Pretpostavit ću da žena nije bila s tobom. :)))

    avatar

    26.04.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • just me.........

    zanimljiv naziv bloga..............bar netko vjeruje u ljubav,,,,,,,,,,,,,

    avatar

    26.04.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    stvar je u tome kaj danas tehnika nije kaj je nekad bila, sve rade na kratke staze, a i postoji još jedna mogućnost, a ta ti bu možda čudna, a ta je da imaš jaku bioenergiju i remetiš rad elektronike, u to sam se uvjerila, sad si izaberi :-)))

    avatar

    26.04.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  • ZiziMars14

    Ejic... Prvo da obratim paznju na tvoj post... Steta bas da nemas srece s tom tehnikom... Ja mogu rec da imam... Al ja kad sam kupila konacno svoj prvi CD player, ne tako davno, blesava otisla u Aquarius s frendicom, u torbi player, i kaj mi ga nisu ukrali :( A ono sto htjedoh rec, kupila sam sony-a... I mislim da cu se i dalje drzat te marke... Predlazem i tebi.. Ni ja ne volim roadstar, iako mislim da cak imam nekaj doma al ne znam sto... :)) A smije se znat kakva muzika? :D ja svasta volim :) I btw. za pitanje tvoje na blogu... Sveukupno ce biti 4 dana.. Dakle, jos dva posta iste tematike :D ;) Ajde, pisemo se, i bas ti drzim fige za izlet da sredis te sve problemcice ;)

    avatar

    26.04.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • frknut@mala

    joj...očito ti i tehnologija nista baš na TI-...ali s kompom još ide..neće riknut jel da?,) ja nemam frke s tim..a zašt cd-player... sad imaš full povoljnih i mp3-a..ja sam svoj platila brijem nekih 400 kn,ali sad ih imaš (od 125MB) i za 300...a cd-plyer te isto tak netššt dođe...nevermind..pozz

    avatar

    26.04.2006. (15:52)    -   -   -   -  

učitavam...