Komentari

gourmet.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Jebate, tisuću i nešto kuna je.. puno! Ali pričice su ti super.. jest da su tragične, ali u toj mjeri da su mi komične. Omiljeni blog kolačić, hehe :)

    avatar

    27.04.2006. (21:14)    -   -   -   -  

  • mary ann

    Eto vidis zato ja volim Ameriku. Nisam chip ali vracam redovito hranu koja nije po mom standardu a ako nemaju bolje dizem se od stola i vise se nikad ne vracam. Ne mogu vjerovati da se niste ni pozalili. Hej na kraju to je vasa lova. Veliki pozdrav.

    avatar

    27.04.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • Gourmet

    anavolimilovana; omiljen bez sumnje - mary ann; ja ti imam malko pomaknute standarde. reklo bi se pretenciozne. da bi se nekome požalio, s druge strane mora stajati sugovornik koji razumije što govorim. u ovim slučajevima to bi bio samo gubitak vremena i energije. uostalom evo žalim se. ovdje. :-)

    avatar

    28.04.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • cordon-bleu

    njoki su bili kupovni ali su iz narezali na kockice, da izgledaju kao domaći. apsolutna katastrofa

    avatar

    28.04.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • mary ann

    Kad malo bolje razmislim u pravu si. Samo bie se iznervirao. Ja se upravo ovih dana gombam sa auto osiguranjem. Stajala sam ispred parking garaze i cekala da se tip ispred mene predomisli da li ce u garazu ili ne, no medjutim njemu je puhnulo da izadje na rikverc bez gledanja u retrovizor. Dobro me je puknuo ni krivu ni duznu. Poceli smo razgovor o izmjeni informacija kad nas je tip koji radi na parkingu zamolio da se vratimo na cestu jer blokiramo traffic. On je tu vidio svoju sansu i zbrisao ali mi je dao dovoljno vremena da zapisem registraciju. Policija ga je pronasla. Bio je nekad diplomata, vise nije ali se vozi ilegalno s diplomatskim tablicama. Dobro su ga opalili sa kaznom oduzeli vozacku mora ici na sud a ja gubim svoje dragocjeno vrijeme natezajuci se s njegovim osiguranjem koje ce ga najvjerojatnije isprasiti poslije ovog incidenta. Eto i ja sam olaksala dusu ali na tvom blogu a mogla sam i na svom... U zivaj u vikendu i nadji neki dobar restoran.

    avatar

    28.04.2006. (18:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...