Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • KAKO SADA DALJE

    e ja bi joj rekla da znam kak joj je...nemoš otić,ak ostaneš nema sreče...a tu su i djeca...a tak je ljepo čut da si nekom privlačna kad ti to tvoj mamlaz ne govori već godinama...o ovoj temi bi mogla jaaaako puno al neću jer će moj mamlaz to pročitat://

    avatar

    24.04.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • sexteacher

    je tako san se i ja potpisiva sa prezimenon svojin, pa me uvatiše, zato san i mora minjat ime bloga, čujem ose

    avatar

    24.04.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • yyy

    No Send Backs! TAG UR IT!! This is so scary. Send this to 15 people in the next 143 mins. When you are done press F6 and your crushes name will appear on the screen in big letters. This is scary cuz it works!! if you break the chain you will have problems with relationships for the next 5 years JUST COPY AND PASTE NO FORWARDS

    avatar

    24.04.2006. (21:28)    -   -   -   -  

  • Mima

    Znaš što, svi ti naši Šveđani i Nijemci imaju jednog Boga i taj se zove lova, a bogme još nisam čula da je netko nešto sa sobom u grob odnio. Briga me za njihovu lovu, oni nemaju kulture, moj bratić leži na lovi, a kad dođe k meni ne donese mi djeci ni "Životinjsko carstvo", to je njihova "kultura". Prođu dva tri dana puta autom iz Švedske, a ne stanu ni u motelu piće popit i nešto pojest, nego piče ko ludi, jedan vozi drugi spava i obrnuto, sve do Hrvatske. Jebo takav život.

    avatar

    24.04.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Uvijek nam se desi kad se najmanje nadamo, pa tako i toj tvojoj poznanici....tko zna što tebe ubrzo čeka???Pusa!

    avatar

    24.04.2006. (22:15)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Prokleta je ta materijalna ovisnost, a još prokletija linija manjeg otpora. Al' ga psujem večeras!

    avatar

    24.04.2006. (22:45)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Mamma 44 mia! Dok sam izveo psa i poslao djecu u školu, otiš'o na delo i vratio se, ti si imala toliko događaja i sve to uspjela zapisati. A ja sam kao tobože neki avanturist. A ovo za ovo bolje me ne pitaj, muški i ženska psiho... pozdraw iz Urban jungle!

    avatar

    24.04.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Neću komentirat jer sam nešto o tome napisala u svom postu,pa pogledaj....

    avatar

    24.04.2006. (23:54)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Draga Mama, nikad nemoj reći ne! Što znaš? A kad te uhvati slabost? Šalim se, iako to nimalo nisu lake a još manje šaljive stvari. Ta te je žena odabrala za "ispovjednika" jer očito zračiš dobortum, povjerenjem pa zašto ne i kompetentnošću. Čestitam! Čini mi se da ti samosvijest načas stagnira. Ovakvi razgovori je itekako mogu ojačati, a onda ćeš i ti biti u stanju donijeti neke važne odluke. Vidim mene, ja sad počeo tebi solit pamet. Profesionalna devijacija! Hvala ti na lijepim riječima u komentaru. Puno te pozdravljam!

    avatar

    25.04.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Jope ti ponavljam: nikad ne reci nikad :))

    avatar

    25.04.2006. (01:57)    -   -   -   -  

  • Break The Chains

    Sigurna si da se taj još nije rodio. Znaš kaj veli tajni agent 007 - „Never say never again“ Na sreću, nisam do sad imao takvih problema, no, uvijek se pitam što rade ljudi zajedno ako nisu jedno za drugo?

    avatar

    25.04.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • praktikum

    da, nikad se ne zna... ovisi koliko je čovjek/žena UISTINU SVOJ:)

    avatar

    25.04.2006. (08:58)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Ne volim se ljudima petljati u život, čak ni kada to traže, svatko mora donositi svoje odluke, jer sam će ''uživati'' njihove posljedice, ne mogu znati sve detalje, razmišljanja, ali znam da jako puno toga u životu propustimo zbog straha i kukavičluka, pravdajući to obzirnošću prema drugima, poštivanjem društvenih normi i slično, s jedne strane, i zbog nemogućnosti opuštanja i uživanja u sadašnjem trenutku, bez nekih velikih očekivanja od budućnosti, previše utega stavljamo sadašnjem trenutku i često ga bespotrebno kvarimo :)

    avatar

    25.04.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  • Mima

    Mislim da si joj u datoj situaciji dala sasvim dobar savjet. Konačno, kao što si i sama rekla, ne znaš je li sve to što ona priča uopće istina, pogotovo ako inače niste bliske.Naravno da svi mi koji smo izvan te priče znamo da će ona nastavi li s njim, pojest govno, ali ipak, to je njena stvar i njegova. Mi samo sufliramo sa strane (na sreću):ne volim ti se ja petljat u takve stvari, to je uvijek zamka. A vanbračne veze su mi uvijek bile fuj.Tu su uvijek problemi, pogotovo gdje su djeca.

    avatar

    25.04.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • kućanica

    .......,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............

    avatar

    25.04.2006. (09:13)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Ma već sam na putu za Zinbabve pa mi se neda jop i u Katar. Koće toliku bemzinu plaćat :))

    avatar

    25.04.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan želim. Znaš, uvijek je to nekako tako, lako dijelimo savijete drugima, a sebi često ne znamo pomoći. Dati savjet nekome u smislu kako si i ti učinila....često može biti dobar savijet, ali često i pogrešan. Zapravo, zbog čega? Jer to je veoma neodređeno. Pod time se može činiti i podrazumijevati mnogo toga, zar ne? Ali ujedno, u tom trenutku u toj prilici, nisi nit mogla dati neki konkretniji savijet. Svi ljudi, kad se nađu u teškim siguracijama, rado se povjeravaju s nadom da će umjesto njih samih netko riješiti te njegove probleme, međutim, to je jedna veoma velika varka. Na kraju uvijek ispadne ono...da oni sami moraju nešto učiniti, odlučiti...što je i najteže u svemu tome. I kad to shvate u pravom smislu riječi, tek nastaju pravi problemi...ali ujedno, nešto ih pokrene, neka ta unutrašnja snaga....i jednostavno naprave taj prvi korak. Naravno, često taj prvi korak i ne ispadne ispravan....ali druge nam nema. Evo, šaljem ti topli pozdrav i veliki cmokkkkkk. A da, što se tiče pive....iako ne pijem pivu (zamisli, Čehinja i ne pijem pivu!), pouzdano znam da je češko pivo među najkvalitetnijim pivima u svijetu. A da ima svoju hranjivu vrijednost...to je svakako istina. Uostalom, to se i može lako primietiti na pivskim trbusima, ha ha. Cmokkkkk.

    avatar

    25.04.2006. (11:16)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    nije mi baš jasan tvoj komentar,što znači stiglo prosvjetljenje i hvala.Objasni mi pa ću onda odgovorit.....ne želim pogriješit.......a bogami vrlo često sam griješila i griješim,zato sad pitam....

    avatar

    25.04.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • grintavac

    ma najboje da prominis naziv bloga..stavi rame za plakanje...a pod naslov jaka su moja pleca sve mogu izdurat

    avatar

    25.04.2006. (12:40)    -   -   -   -  

  • tataix

    Ovak, s obzirom da sam jedan od rijetkih muškića :))) u blogosferi, mislim da je nju taj htio oprosti mi na izrazu, samo nategnut i to na vrlo lukav način. Ak je dobra izgleda i još pokazuje ranjivost pa mu se otvorila kao tebi mislim da ju je skoro navukao da ju nategne, još jednom sorry, međutim vi žene imate nekakav urođeni dar da ipak i kod najvećih iskušenja osjetite da nešto ipak nije uredu. Sve u svemu treba ga prekrižit i gotovo, mislim na tog galeba. Pozdraf...

    avatar

    25.04.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • ...zivot je more, a ja sam panonski mornar...

    Uvijek ja lako davati drugom savjete...ali kada se sami nadjemo u situaciji...e onda...jebi ga...tako je to...uvijek kada smo na nekoj prekretnici vjerojatno trazimo podrsku i odobravanje jos nekoga...zsato je to tako...ne znam! no nema veze...i ako se se tvoj jos nije rodio...?!...ako se rodi danas sutra pazi se biti ce premlad...treba cekati punoljetnos....ali je jos uvijek onda u post pubertetu...i tak!! :)) pozdrav!

    avatar

    25.04.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • mama44

    @SUZETTE:da, svoj i Božji:)

    avatar

    25.04.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • mama44

    @KIWI:ma, baš...trenutak...dan, to je ono što treba proživit...i preživit..:)))

    avatar

    25.04.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • mama44

    @MIMA: da je bilo prije par godina, vjerovatno bi joj svašta savjetovala, ovako sada, kad sam nešto o ljudima i naučila, dajem u glavnom diplomatske savjete...pusti ti, nikad ne znaš kako ti se dobro može lošim vratiti...:))

    avatar

    25.04.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • mama44

    @TEUTA: ma, ja se nadam da sam samim tim što sam je saslušala, potakla u njoj neke pomake, bar početke pomaka...preslušala se na glas, čula je to što samo misli...:)

    avatar

    25.04.2006. (14:04)    -   -   -   -  

učitavam...