Komentari

plavusa16.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lelich*

    ej,mala.. napokon i ti napisala nešt'.. :) a šta da ti kažem.. svi su oni isti i nijedan nije vrijedan suza i plakanja.. :) stoga, osmijeh na lice.. pokazi tom gadu da možeš bit sretna i bez njega!! kiss veliki! ;)

    avatar

    23.04.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • 4_the_fun_of_it

    e totalno te kuzim..ista stvar.. ---ali kako se kaze, vrijeme lijeci sve rane* samo polako, ne moze odjednom..**

    avatar

    23.04.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • Ostaje nada da će nekad..negdje...netko...

    da..to je problem...izbaciti ga iz srca...i iako smo svjesni da je gad...kreten...mi i dalje volimo....jer on nam se nastanio u srcu..udobno se smjestio....i kao da mu se ne odlazi odatle...ali ne draga...moramo IH izbaciti iz srca...i hoćemo...to neće biti odmah...ali bit će....doći će drugi...vrijedan tvoje ljubavi...drugi koji će ti pokloniti pažnju i sve naj naj....a do tada je na nama da se borimo...i čekamo...budemo strpljive...jer svaku od nas čeka ona pravi....;) čuvaj se...pusica :)))

    avatar

    23.04.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • flower4girl

    I njegovo vrijeme će jednom proći, a svemu tome ćeš se smijati, baš kao što se sada najvjerovatnije smiješ svim ovim savjetima...jedino pitanje na koje želiš odgovor je KADA? a to će se dogoditi tek onda kada se najmanje budeš nadala i kada osjetiš da je on zauvijek nestao iz tvog povrijeđenog srca...

    avatar

    23.04.2006. (22:37)    -   -   -   -  

  • Hiding from Sun in shadow of Moon

    jako lijepo... fakat predivno... ja inače mrzim, al ono totalno mrzim pisati ljubavne pjesme, mislim pjesme o njemu jer kao prvo moram se sjetiti svega, posljedica toga rijeke suza, drugo pjesme ispadnu odvratno (ko ona... meni je ta pjesma baš nekak... niš posebno) i kao treće neznam... ne paše mi... al ovo... ovo je predivno... svaka čast... pozdrav..

    avatar

    23.04.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • ivy-slatkic@

    EJ IMAM NOVI BLOG PA SAMO DA TI JAVIM CAO DA NEMISLIS DA SAM TE ZABORAVILA SALJEM TI VELIKI POZDRAV

    avatar

    24.04.2006. (09:58)    -   -   -   -  

  • Inside Of Me...

    i meni je svaki dan ponovno...i vječno ponovno...samo mene ne podsjećaju ljudi već riječi koje oni izgovaraju iako ne govore o njemu......samo nije on tebi zarobio srce...niti je moj meni...to smo dopustile...i mi smo njega zarobile u svoje srce...i ne znamo ga i ne želimo ga pustiti...jer je srce žedno ljubavi......a da ga ti možda samo ne pokušavaš ocrniti pred sobom kako bi našla razlog da ga ne voliš? pa govoriš da je lažnjivac i varalica...možda ne voliš njega ako je već takav...možda voliš ono što je bio kada nisi znala to je to..tj.svoju viziju njega...a on zapravo ne postoji pa tvoje srce pati?!...da je tvoje srce uništeno ne bi još uvijek mogla da ga voli...

    avatar

    24.04.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • unH@PpY

    halo....hello....bok...pozzz............imam novi blogać....

    avatar

    25.04.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...