Komentari

pianoplayer.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • more nade

    Vito, hvala ti na posjeti mog bloga. Ja nažalsto nikad nisam bila glazbeno educirana osim u osnovnoj što sam svirala melodiku i čitala note. Kad sam počimala voziti auto pred 1,5 godinu CD koji sam slušala u vožnji bio je niz instrumetnalnih skladbi. Jako malo znam o glazbi, ali me dira i volim misliti da je znam uživati. Pratit ću te i čim vidim gostovanje u mom gradu, sigurno sam u publici. Nisam iz ZG tako da čekam najave koncerata.

    avatar

    25.04.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • more nade

    Ovdje možeš naći odgovore na pitanja glede bloga. http://tutor.blog.hr/ ja sam ovdje od jeseni i ne koristim sve mogućnosti bloga. Zaviri na taj Tutor blog pa vidi jel šta pomaže.

    avatar

    25.04.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • more nade

    Moja adresa za pozivnice i općenito kontakt je: morenade@net.hr

    avatar

    25.04.2006. (10:36)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    imaš mail :))))

    avatar

    26.04.2006. (22:10)    -   -   -   -  

  • Ksenija

    Vito imaš naš broj telefona ako nemaš poslatću ti melom pa če ti željko puno toga objasniti idem sad na tvoju vep stranicu napisati broj ako ga kojim slučaju nemaš.Ksenija

    avatar

    02.05.2006. (22:54)    -   -   -   -  

  • Zurl

    Hallo Vito!!! Evo malo i mene, da se nadovežem na pismo moje bolje polovice. Dobro došao u naše društvo i mogu ti reči da smo svi "novopečenci" prošli i prolazimo iste muke kak i ti. O sličnostima naših muka bum ti napisal e-mailom, kaj se već dugo spremam, kak gladan s..., sram me bilo. Kaj da ti velim na tvoja pitanja? Svaki bloger može (i ne mora) postaviti svoju e-mail adresu, pogledaj postavke bloga. U svakom slučaju pročitaj uvjete otvaranja i delanja na blogu, da ne uletiš u klinč sa vlasnikom "blog.hr", kak i ja pa mi ga je moderator zbrisal, a trebal me je morti upozoriti prije toga. Moram priznati da neznam kak mogu zbrisati blog, a kamo li mijenjati jemput date podatke. Na kraju, zemi to kak zabavu i nitko ti nebu gledal greške, neg bu mu drago (kak i nama) da si došel u naše društvo. Zemi to tak. Ja takaj imam sintića Yamahu, a nigdar nis učil svirat, a za note sam nepismen, pak ipak sviram. Buš mi onda zamjeril ak fulam tipku ili ton??? Znam da ti je puno toga črno, ali daj malo razveseli blog, ak za nikaj drugo, bar sa nas stare čoravce, kaj oka gubimo pri čitanju. Drž se i samo napred!!! (Ne znam zakaj se bojiju konkurencije, pa mi nedaju da ti ostavim link mojeg bloga,http://zurl.blog.hr/ ili Web stranice???)

    avatar

    03.05.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...