Komentari

dreamerforever.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Erchamion Naewe

  Armstrong... Te rijeci toliko puta su mi igrale u uhu... :)

  avatar

  23.04.2006. (17:31)    -   -   -   -  

 • mere words..

  inace ne volim ruzicasto, al ove naocale su mi super ;)

  avatar

  24.04.2006. (16:05)    -   -   -   -  

 • poma

  prelipo mi je vani ovih dana :)

  avatar

  24.04.2006. (16:29)    -   -   -   -  

 • Dragonfly

  A stvarno je tako, samo što često to zaboravimo... Idem sad pustiti tu pjesmu, nisam je tako dugo čula, sunce mi ulazi kroz prozor, sve nekako sjaji i baš mi još ta pjesma treba prije nego istrčim sad van.. Hvala što si me podsjetila na nju**

  avatar

  24.04.2006. (18:35)    -   -   -   -  

 • LokalPatriot

  ..ovih dana ne želim skinuti naočale :-)) ...imaš pet za glazbeni izbor ;-))

  avatar

  24.04.2006. (20:44)    -   -   -   -  

 • dreamerforever

  ohohooo...vidim love is in the air, everywhere i look around...tako mi je drago zbog vas, dragi moji...pusa svima!

  avatar

  24.04.2006. (20:56)    -   -   -   -  

 • Dragonfly

  ***Sad mi isto neka šarena pjesma svira, pa te se sjetim, pa samo da osmijeh pošaljem... *

  avatar

  26.04.2006. (19:08)    -   -   -   -  

 • Starcatcher

  Tako je to lako zaboraviti...na neke se stvari naviknemo,pa ih vise i ne primjetimo...Al stvarno...okrenimo se oko sebe...What a wonderful world....!

  avatar

  02.05.2006. (04:55)    -   -   -   -  

 • ANĐEO PAKLA

  ljepo je gledati kroz ruzicaste naocale....ako ih imamo..pozzz...

  avatar

  03.05.2006. (08:31)    -   -   -   -  

 • Dragonfly

  Napiši svejedno, meni toliko puta dođe da napišem nešto i vidim da netko slične misli sniva..I bude mi tako divno pri srcu jer onda znam-svi mi slično razmišljamo i tako su nam srca tada bliska, zar ne? Nikad nemoj odustati od snova, nemoj molim te..Život je prekratak da ne bismo radili ono što želimo...Znam da je sve to tako prokleto teško, tko sam ja da pričam o snovima kad često se ukopam negdje i zaspim..Da, teška tema i jedva čekam da čujem tvoje mišljenje.Hajde, što čekaš, piši:))))

  avatar

  05.05.2006. (08:12)    -   -   -   -  

 • pogledaj me..

  ...baš mi se sviđa tvoj blog...navrati i ti do mene...ciaoo

  avatar

  04.04.2007. (17:57)    -   -   -   -  

 • štitko

  ZAR NE VIDITE DA SE (NEPOSTOJNA) HRVATSKA KREČE PREMA KATASTROFI !?

  Rat za Hrvatsku bio je uzaludan

  Ovih dana u hrvatskim medijima slušamo premijerku Jadranku Kosor, kako ona nama govori - o svojoj stranci - o pomlađivanju HDZ-a i rekonstrukciji vladinog kabineta sa ministrima. Mi građani opet slušamo neke "nove fraze" o boljoj budućnosti. Neki dan u Saboru RH, jedan je zastupnik iz svoje klupe povikao - kako je HDZ-e "kriminalna i zločinačka organizacija", koja trebala iči u zatvor Remetinc. Tamo gdje je bio do jučer i njihov ministar gospodarstva Damir Polančec. Hrvatsku svakodnevno natresaju kriminalne afere, jedna afera za drugom. Opet je uhićen (28. rujna 2010.), jedan HDZ-ov visoki dužnosnik Mladen Barišić, koji je bio šef hrvatske Carine uprave.

  20. godina onečišćene Hrvatske od HDZ-a i SDP-a

  Osamdeset posto građana u Hrvatskoj suglasno je s time da 1991. godine desila se je kriminalna "pretvorba i privatizaacija", za koju nitko nije odgovarao. Ono što je i sad najgore i dalje se provodi provatizacija po tom istom kriminalnom obrascu. U ovm mjesecu Rujnu mnogi radnici poduzeća su izgubili svoje zaposlenje, a svoju pravdu traže sad na ulici u prosvjedima. Sve je to sramota za ovo društvo, u kojem vlada totalno bezakonje. Između ostaloga imamo i sramotnu i ništavnu vlas, koja je nesposobna - da što učini za Hrvatski narod.

  Ivo Josipović i Jadranka Kosor u potrazi za spasom Hrvatske

  žalosno je - da Ivo Josipović, predsjenik Republike Hrvatske i premijerka Jadranka Kosor, otkada su se vratili iz posjeta Americi, mi Hrvati još uvijek (ne)znamo - što je bio pravi cilj njihovog putovanja u SAD-e- Smiješno je - kad nama Josipović preprićava - kako je susret između njega i američkog predsjednika Barako Obama, protekao "srdačno, toplo i prisno". Mi građani se s punim pravom pitamo - što su oni mama donesli iz Amerike ? Jesu li napravili kakav dobar posao od kojega će Hrvatska imati neku korist. Ili su se išli tamo samo oni provoditi... Cijela Hrvatska nam "pliva u sotonizmu" protiv kojega se nitko ne bori. Jedna od najopakijih bolesti leži u političkoj i klanskij organiziranoj pljački Hrvatske i njenom zaduživanju.

  Policijska država djelotvorna na suzbijanju svih negativnosti

  Predsjednik Ivo Josipović je 29. rujna 2010., povodom Dana policije i policijskog zaštitnika svetog Mihovila uručio odlikovanja 115-torici djelatnika MUP-a, za časno i uzorno služenej Hrvatskoj domovini, građanskoj zaštiti... Odlikovano je Ravnateljstvo policije s ravnateljom Oliverom Grbićem na čelu sa ministrom Tomislavom Karamarkom. Tom prigodom predsjednik RH Josipović uručio je za postignute rezultate i vrijedan rad visoka državna odličja Red hrvatskog pletera za osobit doprinos i razvitak RH, te Spomenicu domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu primilo je 115 policijskih službenika i službenica.

  U Bjelovaru, 30. rujan 2010.
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  Branko Stojković
  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90
  C R O A T I A

  ttp://dvadesetgodinaiskoristavanja.blog.hr
  http://lijepaigadnanasa.blog.hr

  avatar

  05.10.2010. (19:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...