Komentari

angeojednogdjeteta.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • M.H.Švabica

    Dobro Ti vece, draga Anita! Tek maloprije citah donji post o anonimnom komentatoru... doista je zalosno... Mislim, zalosno sto vise sto razumijem s jedne strane cak i takve misle, no sto znam s druge strane da su poslane na pogresnu adresu, jer mislim da je stvar drzava da se pobrine za to da se svakom dijetetu s posebnim potrebama i pomogne da dodje do tih sredstava sto im zivot mogu olaksavati... A da znas da sam danas bas lijepo na Filipu mislila, diveci se nekom jos malo mladjem djecaku, koji je bio s majkom i jos cetvero djece, valjda braca i sestre, na igraklistom u parku. Kada su krenuli, njega su smjestali u neka kolica kao u Filipu, tek sto je imao neki specijalni dodatak s pedalima kao volan i tockom naprijed, a ostali clanovi svi su se popeli na bicikl, a mali je svojim rukom okretao pedale i vozio tako sigurno i jednako brzo kao svi ostali. Ima doista mnogo sto bi se dalo napraviti, tek da ne bi bilo taj vjecni problem oko novaca... Raduje me da je i kod Vas lijepo vrijeme kao ovdje. Mali Tizian i ja smo skoro cijeli dan bili vani, a evo smo vec malo poceli pocrniti... A glede onih nesretnih, prebijenih zena... sto reci... :((((((((((((((((((((((((( Cmoookic Filipu, i bezbeli srdacni voooZdric svima Vama od nas! :)))

    avatar

    20.04.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • Valgar displej ov pavr

    Kod nas ne funkcionira kako spada zakon o obitelji (tj. obiteljskom nasilju), nasilju nad životinjama, za silovanja se dobivaju smiješno male kazne, za ubojstva se izađe za 7-8 godina, invalidima se govori da su zdravi...Jadna smo mi država... Želim Filpu da brzo zaraste pustić maji!

    avatar

    21.04.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Dobro Vam juuutrooo! Jeste li se lijepo naspavali? Pozelim Vam bezbeli lijep i prijatan dan kao sto je svanuo i ovdje, i jedva cekam da mi se Tizian konecno probudi, kako bi poceo 'nas' dan! :))) Draga Anita, ukoliko volis istinite price iz zivota evo Te ceka ona o rodjenju malog Tiziana kod mene... Cmoookni mi Filipu i uzivajte u danasnjem danu sto bolje to mozete! Srdacni Vam voooZdric pun dobrih zelja svima Vama! :)))

    avatar

    21.04.2006. (09:03)    -   -   -   -  

  • .:.†.:.UnKnOwN.:.†.:.

    Ne znam što da kažem... meni je tako žao tih žena... a ti koji ih tuku... s njima nešto nije u redu... kako mogu gledati vlastitu ženu kako plače i moli i još uvijek je tuči?! ... oni tim ženama usade takav strah u kosti da one jednostavno ne vide nijednu drugu opciju nego šutiti i trpjeti. I još ih uspiju uvjeriti da one zaslužuju te batine, da su same krive... ne znam, pretužno.. :( .. Nisam ni ja vidjela post o "roditelju koji nema ni za... " ... tek sam sad išla pročitat kad je M.H.Svabica napisala komentar o tome... ne znam što da vam kažem na to... vi imate tu sreću u nesreći da je javnost čula za vas i želi pomoći... sigurna sam da ni njima nije lako, ali niju u redu da vas tako napadaju... ali ne obazirite se na njih više.. mislim da su svi ljudi dobre volje pokazali da imate njihovu potporu... i vjerujem da ćemo zajedno uspijeti omogućiti Filipu lakši život... :) ... [učiniti ćemo mi još za njega, samo pričekajte da sredimo jedan problemčić-školu:)..još samo 2 mjeseca, yey!:))] ... puno puno pozdrava i pusa Filipu!:)))

    avatar

    21.04.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Dobro Vam vece! Nadam se da ste ovaj dan barem tako lijepo proveli kao Tizian i ja... cak ni taj mali pljusak nam nije uskratio radost nasu... Saljemo Vam srdacni vooozdric pun dobrih zelja za Vas, a cmokic malom Filipu za laku noc i lijepe snove! :)))

    avatar

    22.04.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • Kirshna

    Joooj ne pričaj mi o nasilju, hvala Bogu da ga moja mama nije dugo doživljavala i da je bila hrabra dat mu nogom u guzicu...

    avatar

    23.04.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Dragi Filipe, saljem Ti veeeliki cmoookic, jerbo mi je Tvoja divna uskrsnja cestitka stigla! Od srca Ti hvala, dobit ce posebno lijjepo mjesto medju mojim jagodastim razglednicama tu na zidu iznad racunala, pa cu se joj svaki dan iznova radovati! Nadam se da si mi vikend lijepo proveo, i da su Ti i mama i tata dobro... Srdacni voooZdric pun ovdasnjeg sunca i dobrih zelja za Vas... danas opet samo od mene, jer mi je malo moje sunce nestalo... vratilo se, valja mu ici u vrtic, druziti se sa svojim prijateljima tamo... neobicna tisina oko mene vlada, valja se opet naviknuti... brojim dane do njegovog rodjendana, do ponovnog vidjenja... ima ih i previse, kako mi se cini...

    avatar

    24.04.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • FILIP... " Moje djete, moj smisao života i moja ve

    Drago mi je da je čestitka stigla ... mada im trebaaaaa pola godine za jedno pismo :(( Evo mi smo dobro ..imamo neke preinake po kući pa prašine na sve strane ..o tome u idućem postu .. Pozdrav svima !

    avatar

    24.04.2006. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...