Komentari

komunjarakriticar.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ~ Kritike serija

    u potpunosti se skažem :) upravo sam i ja pogledao film, ali ipak nisam stavio :D

    avatar

    14.04.2006. (00:45)    -   -   -   -  

  • sinman

    Doom,vječna igra koja se davno igrala a i danas je vrlo aktualna,možda najbolja pucačina svih vremena po meni.Po doomu 3 je napravljen film,slična priča ali previše razblažena,nema u njemu strave,nema kolekcija oružja iz igre,nema bezbroj raznih opakih čudovišta,jednostavno ostaje pomisao da se to moglo napravit puno,puno bolje.Jedino valja izdvojit scenu iz prvog lica,to me je oduševilo i podiglo opči dojam i da ocjenim ovaj film kao dobar,ništa posebno samo dobar.

    avatar

    14.04.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • blog of irmo

    meni je taj film tako cool. igrala sam ja prvi doom nekad davno i kad sam cula da rade film, bilo mi je malo bezveze jer se u sadasnje vrijeme toliko uzasnih filmova radi po igricama (vise nema nicega originalnog), sve ih radi uve boll. ali nakon sto sam ovaj film pogledala :thumbsup: efekti su super. dobro si rekao da film nema bas neku poruku, sluzi svojoj svrsi, cista zabava. karl urban ROCKS!! rock se mora prestati mrstiti.

    avatar

    14.04.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • recenzije filmova i serija

    @sinman - pogledaj final fantasy pa cemo pricati o tome koji je film vjerniji igri. doom je, bez obzira sto nije sve moguce kopirao, najvjerniji. vidjet cemo silent hill, cujem da su atmosferu igre "iskopirali" na film, jedva cekam

    avatar

    16.04.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  • ~ Kritike serija

    da, silent hill mene isto užasno zanima... valjd će to ispast dobro :D nego, kad će novi post? :)

    avatar

    17.04.2006. (02:03)    -   -   -   -  

  • recenzije filmova i serija

    Ne znam o cemu da pisem LOL salim se, imao sam puno posla, pa gosti, pa u goste.... sad mogu malo predahnuti pa ce biti recenzija "komicara"

    avatar

    17.04.2006. (09:36)    -   -   -   -  

  • sinman

    ja sam ljubitelj final fantasya,odigrao sam nekoliko puta sedmicu,osmicu i devetku a pogledao sam i film,posebno mi se svidio Final Fantasy Advent Children,budi sječanja.:)

    avatar

    21.04.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...